Lolliklubi
reheheheeede
lollipopu 15. oktoober 2010, kl 08.52 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
sorrike 15. oktoober 2010, kl 09.57 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 255 |
ööliine 15. oktoober 2010, kl 10.05 |
alissandra 15. oktoober 2010, kl 10.34 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
ööliine 15. oktoober 2010, kl 10.48 |
Manka 15. oktoober 2010, kl 11.13 |
skiso 15. oktoober 2010, kl 12.21 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,429 |
skisopeedia
1. rehe eeder
http://www.rate.ee/albums/-skm-/p7177217
2. ...eeder (täida lüngad)
http://mhg.tartu.ee/janika/testid/stereomeetria...
3. eeder e äuhka
" Inneskidse Eesti Vabariigi aol inne suurt sõta olli piiriammõtnigu nigu parhillaki hädän salakauba vidäjidega. Karistusõ olli vahelõjäämisel suurõ. A tuugiperäst tsilku piir läbi. Lõpmalda hinnan kaup oll’ eeder, midä Lätimaalt salahusi tuudi. Laitsnan elli kõva hangõldaja, kedä kutsuti Eederi-Maris. Tä lask’ tütrel kauba üle piiri saata.
Kundõ, kiä tiidse värske laari tulõkist, olli hinnäst Mari majan sappa säädnü. Mari naas’ oodõdu kraamiga ärri ajama. Es lää kuigi kavva, ku läbi aknõ naksi kivi lindama. Ostja lasi jalga, a Mari pagõsi sängü ala.
Ku tä peräkõrd julgu säält välla tulla, mõtõl’, et võtt süämekosutusõs pitsikese. Joba pudõli vallategemise aigu sai Mari arvu, et lätläse omma tedä hirmsalõ alt tõmmanu – eederi asõmõl olli saatnu sulaselget lättevett!"
Tossu Tilda
http://www.rate.ee/albums/-skm-/p7177217
2. ...eeder (täida lüngad)
http://mhg.tartu.ee/janika/testid/stereomeetria...
3. eeder e äuhka
" Inneskidse Eesti Vabariigi aol inne suurt sõta olli piiriammõtnigu nigu parhillaki hädän salakauba vidäjidega. Karistusõ olli vahelõjäämisel suurõ. A tuugiperäst tsilku piir läbi. Lõpmalda hinnan kaup oll’ eeder, midä Lätimaalt salahusi tuudi. Laitsnan elli kõva hangõldaja, kedä kutsuti Eederi-Maris. Tä lask’ tütrel kauba üle piiri saata.
Kundõ, kiä tiidse värske laari tulõkist, olli hinnäst Mari majan sappa säädnü. Mari naas’ oodõdu kraamiga ärri ajama. Es lää kuigi kavva, ku läbi aknõ naksi kivi lindama. Ostja lasi jalga, a Mari pagõsi sängü ala.
Ku tä peräkõrd julgu säält välla tulla, mõtõl’, et võtt süämekosutusõs pitsikese. Joba pudõli vallategemise aigu sai Mari arvu, et lätläse omma tedä hirmsalõ alt tõmmanu – eederi asõmõl olli saatnu sulaselget lättevett!"
Tossu Tilda
sorrike, meil sama seis, ehk siis harkseis. jalgu kokku panna ei julge, pori prittsub näkku.
liineke, kussa nüüd - valge. ega helbelangus veel ree teed tähenda. vat kui sinususgune tütarlaps langeb, siis tuleb tähendusi ootama(võib-olla ka lootma) hakata.
Mankake, minult sa viimast ei saa!!! Mul lihtsalt ei ole seda. viimast ma mõtlen.
einoh sa skiso ikka ei saa ;PPP popu laarsed albumid
a see nüüd küll selles popu laarses albumis rehe eeder polnd. see oli kollane eeder.
a ree deti olen ma ise üks lünk!
liineke, kussa nüüd - valge. ega helbelangus veel ree teed tähenda. vat kui sinususgune tütarlaps langeb, siis tuleb tähendusi ootama(võib-olla ka lootma) hakata.
Mankake, minult sa viimast ei saa!!! Mul lihtsalt ei ole seda. viimast ma mõtlen.
einoh sa skiso ikka ei saa ;PPP popu laarsed albumid
a see nüüd küll selles popu laarses albumis rehe eeder polnd. see oli kollane eeder.
a ree deti olen ma ise üks lünk!
ööliine 15. oktoober 2010, kl 14.27 |
Manka - võta aga mitte viimast, las see jääb hullematele ;P
Popu - mis minusugune? Ei ole ma midagi nii teistsugune kui teised, isegi langemisega saan hakkama, kui tahtmist ja vajadust tuleb
Sellised testid mulle meeldivad, kus võib jätta kõik lüngad täitama ja vastuseks saad ikka " Mõned (rõhk oli kindlasti sellel sõnal ) vastused ei olnud õiged " :D
Popu - mis minusugune? Ei ole ma midagi nii teistsugune kui teised, isegi langemisega saan hakkama, kui tahtmist ja vajadust tuleb
Sellised testid mulle meeldivad, kus võib jätta kõik lüngad täitama ja vastuseks saad ikka " Mõned (rõhk oli kindlasti sellel sõnal ) vastused ei olnud õiged " :D
lollipopu 15. oktoober 2010, kl 15.13 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
ööliine 15. oktoober 2010, kl 15.34 |
Popu - kassa pimeloom saad, pipart keelele ja meelele. Selliseid nalju ei tee ma enam ammu, et poolduma peaks hakkama. Jutt oli langemisest ehk lendamisest, kukkumisest või millest iganes matsust ja maaühendusest. Aga rosinasaia võid sellegi poolest tuua, küll ma siis ka kannu tulele taipan panna:P
lollipopu 15. oktoober 2010, kl 15.41 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
ööliine 15. oktoober 2010, kl 16.10 |
Popu - lubasin, mis ma lubasin aga seda nüüd küll ei lubanud, mida Sa nii kangesti siin ootad. Jääb ära. No olgu, kui nii kangesti tahad, võin mõni teine homme oma suure pee niisama mööda maad langetada ja ära siis ütle, et pole teinud. Seda teist langemist oota noorematel, ma vana inimene ( Manka ei loe!! ) oskan veel ainult unistada ja kui vaja, siis õpetada
lollipopu 15. oktoober 2010, kl 17.15 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
noh olgu, saad seekord andeks! järgmise korrani.
a ma lugesin äripäeva õhtuoote kõrvale. seal siuke pisike naljanurgake, kus Villy Paimets on teinud kirjanditest väljavõtteid
*Kõige enam said Karl, ooberst ja Kobson tuntuks esimese Eesti ajalehe "Sakala" toimetamisega.
*Õpetaja ees ja lapsed järel - nii korrati tähti, sest lugeda ei osanud neist veel keegi.
*Mari tahtis midagi öelda, aga avanev uks sulges ta suu.
*Kodus püüan olla korralik, kannan vett, lõhun puid ja teisi asju.
a ma lugesin äripäeva õhtuoote kõrvale. seal siuke pisike naljanurgake, kus Villy Paimets on teinud kirjanditest väljavõtteid
*Kõige enam said Karl, ooberst ja Kobson tuntuks esimese Eesti ajalehe "Sakala" toimetamisega.
*Õpetaja ees ja lapsed järel - nii korrati tähti, sest lugeda ei osanud neist veel keegi.
*Mari tahtis midagi öelda, aga avanev uks sulges ta suu.
*Kodus püüan olla korralik, kannan vett, lõhun puid ja teisi asju.
Manka 15. oktoober 2010, kl 17.21 |
lollipopu 15. oktoober 2010, kl 17.30 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
lollipopu 15. oktoober 2010, kl 17.49 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
lollipopu 15. oktoober 2010, kl 20.44 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
Manka 15. oktoober 2010, kl 20.57 |
lollipopu 15. oktoober 2010, kl 21.03 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
Manka 15. oktoober 2010, kl 21.16 |
lollipopu 15. oktoober 2010, kl 21.39 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
Manka 16. oktoober 2010, kl 00.18 |
Lisa postitus