Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
väike prints ; )
 
aztek 12. veebruar 2005, kl 20.08
Ja nüüd on sellest möödunud juba tervelt kuus aastat... Ma ei ole veel kellelegi seda lugu jutustanud. Kui sõpradega uuesti kokku sain, siis olid nad väga rõõmsad, et nägid mind jälle elusana. Olin kurb, kuid neile ma ütlesin: "See on väsimus.."
Nüüd olen juba natukene lohutust leidnud. See tähendab... mitte küll päriselt. Aga ma tean, et ta jõudis tagasi oma planeedile, sest päikesetõusu ajal ei leidnud ma enam tema keha. Tema keha polnud nii väga raske. Öösiti aga armastan tähti kuulata. See on nagu viissada miljonit kellukest...
Siis aga juhtus midagi iseäralikku. väikesele printsile joonistatud suukorvile olin unustanud lisamast nahkrihma! Ta ei saa oma lammast kunagi köide panna. Ja siis ma küsisin endalt: "Mis võis küll tema planeedil juhtuda? Võib-olla sõi lammas tõesti lille ära..."
Teine kord jälle lausun ma endamisi: "Kindlasti mitte! Väike prints paneb igal öösel oma lille klaaskupli alla ja valvab hästi oma lammast..." Siis olen ma õnnelik. Ja kõik tähed naeravad vaikselt.
Teinekord jälle mõtlen: "Igaüks on vahel hajameelne ja sellest piisab! Ühel õhtul unustas ta klaaskupli või ronis lammas öösel tasakesi välja..." Ja siis muutuvad kõik kellukesed pisaraiks...
See on üks hirmus suur saladus. Teile, kes te väikest printsi armastate nagu minagi, ei ole maailmas midagi nii koledat kui teadmatus, kas üks lammas, keda me ei tunne, on ühe roosi ära söönud või ei ole. Vaadake taevast. Küsige iseendalt: "Kas lammas sõi roosi ära, ei või jaa?" Ja te näete, kuidas kõik muutub... Ja ükski suur inimene ei saa iialgi aru, et see võib nii tähtis olla!
 
:)))))))))))))) 12. veebruar 2005, kl 20.20
nii nunnu sust! Tänan! Tegid mu õhtu kaunimaks!
 
eha 12. veebruar 2005, kl 20.21
kõike ei saa kirjutada tähtedesse, siis oleks alasti!
 
dummy 12. veebruar 2005, kl 21.29
imearmas lookene:)
 
Tassikõrv 12. veebruar 2005, kl 21.35
Ja ühel hetkel ma märkasin, et tassikõrvad on alasti. Mul hakkas nende ees häbi. Ma võtsin paberi ja mässisin tassikõrvad selle sisse ise lohutavalt lausudes "Pole viga, ma lähen ja muretsen teile tüki siidi, sest ainult siidises pesas võivad kaks alasti tassikõrva koos olla!".
 
esiloll 13. veebruar 2005, kl 00.06
hissand...ma armastana teid

*kirjutage pln see ebasobiv nõrkusehetk mu ära joodud veini koguse arvele:)))
 
........ 13. veebruar 2005, kl 10.45
Kui Azdek oleks ometi 15 aastat vanem, hakkaksin ma teda jahtima kuni võiduka lõpuni. Nii shikk ja mega mees. Ilus ka. tark ka.
 
vanaloll 13. veebruar 2005, kl 10.58
vat, kui ma seda suukorvi ja rihma asja kunagi lugesin, siis võtsin pliiatsi kätte ja joonistasin ise rihma juurde sellele õnnetule suukorvile - alles siis sain rahuliku südamega lehte pöörata...loodan, et ma pole ainus, kes seda on teinud - pisarate meres uppumissurma kogeda oleks üks jubedamaid asju kindlasti;)
 
magic 13. veebruar 2005, kl 11.26
to ........

see kõik võib ju tõsi olla, aga probleem on selles, et Aztek on ise liiga teadlik sellest (võtab kohe pool võlu ära).

=)
 
.............. 13. veebruar 2005, kl 12.17
to magic
Jah. See naisi võlubki, kui mees teab, millega naisi võluda. Kas aga sellest ühele jätkub kui ennast killustab? Armas ikkagi mõttes jahtida.

to magic, to magic...???
 
magic 13. veebruar 2005, kl 12.27
Eelmisele

Ei tea, mind võluvad ka targad ja ilusad jne. mehed, aga parim asja juures on see, kui nad ise juskui ei saagi sellest aru (et nad nii suurepärased on).

=)
 
aztek ; ) 13. veebruar 2005, kl 13.22
 
aztek ; ) 13. veebruar 2005, kl 13.23
sry eelmine läks liiga vara teele ; )

niisiis to magic

sa ei tunne ju mind, kuidas saad nii öelda?
 
magic 13. veebruar 2005, kl 13.43
to aztek

Tõsi, ei tunne Sind.
Samas tean: oled jurist (kõrgelt haritud), oskad ladina keelt, näed imehea välja (ei ole siiski ise Su pilti näinud, aga teiste naiste kiidusõnu lugenud küllaga), kirjutad väga kauneid luuletusi (tõsiselt ka) jne...

Kuidas ma kõike seda tean?
Sina ise oled kirjutanud erinevates foorumites (seega oled väga teadlik oma plussidest, aga miinused? Inimlikkus koosneb ju mõlemaist.)

Jõudu ja õnne!

=)
 
aztek 13. veebruar 2005, kl 13.50
noh miinuseks on vist see et ma olen kala ; ))
ja sellest vist piisab ; )
 
esiloll 13. veebruar 2005, kl 13.51
Kuidas saaks inimene lugu pidada teistest, kui ta ei peaks lugu ja ei väärtustaks iseennast.

vaffa oled, aztek!
 
magic 13. veebruar 2005, kl 13.58
to aztek

Tähtkuju (mitte ühtki neist) nüüd kindlasti miinuseks pidada ei saa.
=)

to esiloll

Nõus, aga peab teadma ka nõrki külgi ja ennast teistest targemaks pidav inimene ju tegelikult ei väärtusta Teisi?
=)
 
linnaloll 13. veebruar 2005, kl 14.02
aztekis ongi kaks tegelast-hea ja kehvem. See on siis kui talle miski ei meeldi, siis ütleb mõtlematult halvasti. Kalad. Muidu pos. inimene, võib olla loll küll.
 
esiloll 13. veebruar 2005, kl 14.13
Kas sul on tunne, et aztek peab end teistest targemaks? ma nii ei arva, ausalt. Aga see, et ta teab enda väärtust, ei tee teda kuidagi kehvemaks, ma arvan.

selles, et sa tead, mis värvi on su juuksed, pole ju midagi imelikku? see ei pane ju sind (automaatselt) arvama, et teist värvi juustega inimesed on kehvemad?

(sry, aztek, et kolmandas kõneviisis)
 
aztek 13. veebruar 2005, kl 14.22
Ma arvan, et teistele inimestele tundun ma kinnine ja ülbe olevat, kuid need kes mind hästi tunnevad, teavad, et ma olen tegelikult hoopis vastand sellele.
Võiks öelda, et isegi lollilt heatahtlik ja inimesi üleidealiseeriv vahel...selle tõttu on olnud ka päris halbu kogemusi.
Kuid eks vanusega olen hakanud ka inimesi ja nende käitumise motiive paremini mõistma.
Ma ei oskagi öelda mis on minu halvad küljed- iseennast on suhteliselt raske objektiivselt kõrvalt vaadata...ehk liigne emotsionaalsus aegajalt on see mis mind ennastki häirib mõnikord, kuid teisalt kui see "puudus" kõrvaldada, siis ei oleks see enam mina ; ))
 
magic 13. veebruar 2005, kl 14.47
Minu kõige suurem miinus on otsekohesus. Mul ei olnud ka seekord siinsete kirjutistega tõepoolest mõttes tekitada mingeid diskussioone ega tahtnud ka kellegi tundeid riivata.

Samas ma usun siiralt sellesse, et igal ühel on õigus oma arvamusele. Kui Sinu (ükskõik, kes) ja minu mõtted ei ühti, pole see probleem (ja teatud asjade puhul ei muuda arutelu midagi).

to aztek

Juba saangi paremini aru (14.22 - Sinu tavalised kirjutised hoopis teise mulje on jätnud).

Olge rõõmsad!

=)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!