Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Jooga-trenn
 
PipiLota 12. november 2010, kl 17.04
Tahaks minna jooga trenni,pole varem teinud seda ,kas on liitujaid ja kuhu võiks minna?
 
skiso 12. november 2010, kl 18.36
halooo PipiLota !

mis sa erutud?
ma saan aru küll, et emotsioonid käivad üle pea seoses joogade vajadusega, või õigemini, sellepärast ongi joogasid vaja, et tahad rahulikuks saada, aga püüa nüüd ilma joogata ka iisisti olla. ma sain küsimusest juba esimene kord aru :)))

aga vata selle joogandusega on nüüd sedapsi.
kui sa asud kusagil aasias (mida lähemal indiale seda tervislikum) siis seda saab jube hästi igalt poolt kätte. ma kardan, et sa põle aasias onju?
noh, aga kui sa asud eesti maal, siis näiteks obinitsas ja assamallas ei ole joogatrenni :((
ja veel paljudes paikades setost valdia ja dagöni ei saa inimesed brahmanisse ega nirvaanasse niisama lihtsalt minna. mis on ääretult kurb.

muidu, kui mul praegu aega oleks, võtaks ma hea meelega kõik pipilotad ja lotapipid oma tiiva alla ja õpetaks neile suutraid, mittemõtlemise kunsti ja lillelaste kultuurat koos erinevate nägemuste tekitamisega.

no aga kui sa päälinnas asud siis on nirvaanasid jalaga segada. iseasi on, et missugust yogat sa tahad trennida? ashtanga joogat? hatha-joogat? sivananda joogat? iyengar joogat? bikram joogat? krija joogat? kundalini joogat? viniyoga joogat? kripalu joogat? bhakti joogat? mantra joogat? sahadža joogat? või raja joogat?

mina soovitaksin viimast, raja joogat või siis kripalu joogat sest neid tehakse mediteerides, mis tähendab, et ei pea mõtlema.

muidu seda mantra joogat tehakse lauldes rammmm-hammmm-ommmm-ummm;
sivanda joogas tervitatakse päikest ja kah lauldakse aga saab seista ka pea peal;
kundalini joogas palvetatakse näituseks; bikram joogat tuleb saunas teha (soovitavalt lausa leiliruumis) ja bhakti joogas tuleb ennast jumala ees loovutada. karm värk ühesõnaga. sa ikka pead miskit enne välja valima ma arvan.

http://www.studio108.ee/
http://ashtanga.bypolar.fi/web/1/webPage...
http://www.kundalinijooga.ee/algajad.htm
http://www.teraapia.com/?topic=48
http://www.arcticsport.ee/?id=1367
http://www.sahadzajooga.ee/protokol_eneserealisa...
jne

ja kindlasti pead ENNE tegema jala-netit, ehk siis oma nina ära loputama, muidu sa pole miski jooga ja sind ei võeta tõsiselt
http://www.jooga.ee/node/165

ummmm
 
PipiLota 13. november 2010, kl 11.42
Aitähh,Hakkasin kohe uurima..:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!