Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
skorpionist mees
 
kristi 13. veebruar 2011, kl 10.17
rääkige palun skorpion meestest, et kuidas nad lahkuminekute puhul tavaliselt käitunud on? kui nad juba ütlevad,et ei taha sellise inimesega koos olla enam, kellega ennem olid, siis kas see on tõsi või räägivad nad seda mingil muul eesmärgil? uuringi selle pärast, et mulle räägib, et tunded eksi vastu on otsas ja ei taha sellise inimesega koos olla, kuid nad pidid kohtuma ning siis jäigi ta juurde mitmeks päevaks ja samal ajal ei saanud minuga suhelda, kas tõesti uskuda seda, et lihtsalt oli eksist hale.. või ikkagi teistmoodi, aga skopionid ju üldiselt on päris otsekohesed ja ei valeta?
 
kristi 13. veebruar 2011, kl 10.26
lisaks, et kas neil läheb tavaliselt kaua lahkuminekust ülesaamisega või mismoodi?
alissandra 13. veebruar 2011, kl 10.32
Kas see pole mitte sodiaagi teema, seal skorpionitest räägitud, oi, oi kui palju?
Skorpion on skorpion, suure egoga ja mitteunustaja ning enamasti räägib alati tõtt. Skorpionile kaaslaseks sobib ainult väga tugev inimene, kes nende sarkasmi ja tänitamise välja kannatab ja tegelikult abikaasaks on skorpion suht võimatu isend, aga selle eest superisa.
 
skorp m 13. veebruar 2011, kl 11.09
skorpion ei unusta oma suhet nii pea,ta võib teise leida,et sellega näidata ja haiget teha,aga tegelikult hinges ikkagi oma vana igapäevane elu.Ta on suure vihaga ja seega läheb leppimiseks kauem aega.Tean seda omast kogemusest.
Ja miks üldse arvad ,et sina oled exist parem?Tal on praegu lihtsalt inimest vaja,kes teda lohutab,kuni ta oma viha unustab ja ka sinu koos vihaga.
Skorpionid on muideks suured valetajad.
alissandra 13. veebruar 2011, kl 11.12
Mina küll ei saa öelda, et nad valetajad on. Vbla sina oled, aga teised on lihtsalt vait kui on valetamise koht. Nad nagu ei oskagi valetada.
alissandra 13. veebruar 2011, kl 11.14
Olgu peale, mu poeg, kes on ka skorpion, oskab küll valetada, aga tal see puberteediiga praegu. Neil tuleb valesid nagu Vändrast saelaudu, aga...
 
sanna 13. veebruar 2011, kl 11.20
Kahjuks on küll skorpionid valetajad ja väga osavad valetajad,teevad sulle sellise jutu kokku mis hetkel neile kõige parem,nii et ära isu teda väga
 
reena 13. veebruar 2011, kl 11.36
Skorpionid ju kõige hullem sodiaagimärgi esindajad,ja omast nad ei loobu,kui neid ka veel palutakse,siis mesi nende moka peale.
 
kj 13. veebruar 2011, kl 19.17
skorpionist meest ei saa jah usaldada,on just nii nagu hetke olukord talle vajalik on,Kui ikka mitmeks päevaks ära jäi,siis ikka hoiab oma naise poole,see ju selge.
 
põlluloll 13. veebruar 2011, kl 20.18
no mis mees see skorpion on - putukas lihtsalt, sa vaata ikka pärismehe järele, ükskõik mis rahvusest, peaasi, et inimene, mitte lehetäi.
 
Mulatt Mestiits Sambo Kvarteroon 13. veebruar 2011, kl 20.34
isased skorpionid on tegijad

http://i.ytimg.com/vi/LCFNBoW3rUM/0.jpg
lollipopu 13. veebruar 2011, kl 21.17
heh, ma võtaks parem küsimuse üles krokodill Genast. ikkagi mees, kuigi ma isiklikult kontrollind pole.
kui ikka rahvas arutelust hoogsalt osa võtab, ehk lisatakse krokodilli tähtkuju ka sodiaagimärkide sekka.
ma oleks kohe jubbbe õnnelik ;P
 
pinnaltuputaja 13. veebruar 2011, kl 22.15
krokodill on liiga jõhker loom või roomaja võimisiganes ta nüüd oli, et taevasse saada. mis puutub Genasse, siis tema on tšernobõlis elavate vanemate geenimutatsioon
 
teadja 13. veebruar 2011, kl 22.45
Krokodilli tähtkujus sündinud elavad pooleldi kaldamudas, varitsedes seal kergeusklikke, kes sageli nende saagiks langevad, pidades neid ekslikult puurondiks või mõnd väiksemat isendit konnaks, keda suudeldes printsi näha saada loodetakse.

Sageli süüdistatakse neid halvas hingeõhus ja pesemata hammastes. Hambaarsti nad ei armasta või tegelikult ei armasta neid ükski dentist.

Taevasse saavad nad ainult siis kui keegi nende kodulombikesse lõhkeainet sokutab ja nad suure kaarega õhku lendavad.

Aga muidu on tegu vägat oredate tegelastega.
lollipopu 13. veebruar 2011, kl 23.51
kuledsa uputaja, a kuidas oleks kroko tilliga? suhe näiteks.
 
põlluloll 14. veebruar 2011, kl 10.24
õpetaja: krokodill võib olla 7 meetri pikkune
Juku: issver, kui pikk see kroku ise siis on?
 
kea 14. veebruar 2011, kl 11.04
siis ju hea ,kui skorpa oma naise jälle taas leidis,said nüüd oma palga.et himustasid abielu meest.
 
suusi 15. veebruar 2011, kl 13.01
mitmeks päevaks ta siis oma naise juurde jäi?Kui ikka mitu päeva oli,siis tal oli ikka seal hea olla
 
skorpionmees 19. veebruar 2011, kl 15.35
Ega nii ta on jah,et ega oma koosoldud elu ikka ei purusta küll,võib ju tülisid olla,aga lõpp ikka jälle kaasa juures tagasi,sest ega meiega kerge pole.
 
agnessa 19. veebruar 2011, kl 16.07
Teemaalgataja ütleb-,et mulle räägib, et tunded eksi vastu on otsas ja ei taha sellise inimesega koos olla...,aga miks sa arvad ,et sina parem inimene oled,ta kasutab sind hetkel ainult ära,tal ju vaja kellegi õlal pisaraid valada,seni kuni naisega asjad korras.Kui tal oma elu rajatud ,siis sellest ei ole skorpionid loobujad,nad lihtsalt pikka vihaga ja läheb aega leppimiseks rohkem .
 
anne 20. veebruar 2011, kl 12.14
see küll õige,et skorpion oma peret ei jäta,tahab ainult vaheldust ja on salakaval teisi ära kasutama,väga valelikud
 
raina 20. veebruar 2011, kl 19.05
võta jah endale skorp m ja saad tõelist elu tunda,siis saad aru, et varsti öeldakse sinu kohta ka, et ei taha sellise inimesega koos olla.SKORPIONID on teada,nemad tahavad alati õiged olla,aga sellest aru ei saa kuidas ise käituvad.Pole mõtet jamama hakata ja ega nad eelmisest elust ka üle ei saa ja otsivad ikkagi lepitust.,
 
kaalud2 22. veebruar 2011, kl 13.19
skorpioni mehed on v2ga salakavalad ja valelikud kahjuks. kui me lahku l2ksime siis sain t6elist terrorit tunda. kui v6imalik soovitan eemale hoida :)
 
SOTSIAALTÖÖTAJA skorpion 21. veebruar 2015, kl 19.57
Ikka eriliselt haige teemaalgataja,aga vähemalt õiges foorumis.Meestenälg ikka eriline.....On ikka naised.
alissandra 22. veebruar 2015, kl 18.49
Eriliselt haiged on need, kes igivanu teemasid välja kaevavad. :P
 
Uhh 24. veebruar 2015, kl 20.51
Scorpion ei Valeta. Mees skorpale teed liiga petjad ei tasu mingit pai oodata. Ta saab vag haiget aga ei naita emal sulle. Armastab siis teeb koik su heaks.
 
jama 08. juuli 2015, kl 11.30
skoprionid räägivat tõtt - hahaaaa :D you wish ! Valetab ja ei pilguta silma ka, oma naisest räägib tema seljataga armukestele igast jama kui paha ja kole jne jne naine ära ei lähe ja siis kui asi välja tuleb, palub pisarsilmil, et anna veel üks võimalus mulle. Õnneks ei olnud nii loll. Pole elusees õnnetum olnud kui skoprionist mehega - ja pidevalt ikka. Valetab täpselt nii nagu talle endale sobivam on hetkel. Arvata on et oli oma naise juures ja leppis ära, siis tuleb sinu juurde ja luuletab midagi kokku. Ära ole loll, õige mees ei tee nii. Õige mees teeks ükskõik mida, et sina valesti aru ei saaks - st ei kaoks eksi juurde päevadeks. Mis takistab õigel mehel sulle helistamast, kui neil enam midagi pole ja ta ei karda midagi? Haha..palju õnne, kui usud oma "mittevaletajast" skoprat. Edu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!