Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Kuidas saada haiguslehte?
 
Diana 14. juuni 2011, kl 14.58
Sooviksin haiguslehe võtta, et puhata veidi. Suvel meile aga väga puhkust ei taheta anda, sest on kiired ajad. Aga mida arstile öelda, et ta selle annaks? Ma tean, et paljudele arstidele ei peagi lolli juttu ajama ja kirjutavad haiguslehti välja küll ja veel. Ise pole kunagi midagi sellist teinud ja seega ei tea, mis sorti minu perearst on.
Aga mida olete teie valetanud arstile? Tahaks pikemaks ajaks kohe võtta(2-3 nädalat).
 
liina 14. juuni 2011, kl 15.11
ütledki, et sul on nii suur stress, et enam ei jaksa ja närvid ütlevad üles, kui puhata ei saa. ja et tööandja niisama ei anna. aga sina pead närvidel laskma puhata.
 
durakk 14. juuni 2011, kl 23.29
Diana! Sul on ainult üks võimalus veel jäänud! Mine kiiresti psühhoneuroloogi juurde ja seal pole isegi perearsti saatekirja vaja kui teed nii, nagu mina olen igal esmaspäeval teinud:

koputad kabineti uksele ja kõigepealt (ära ootamata seespoolt kostuvat lubavat sissekutset) lükkad jala ukse vahelt sisse, Siis teed sellist häält, nagu sa harilikult kuuled siis kui lased kempsust kolinaga vett allapoole jooksma. Siis pistad ka pea ukse vahelt sisse ja ütled rahulikult, kuid selge häälega - blurrrrrkamadua böböfaijaböböluu. Kui see on öeldud, libistad ennast kogu täiega kabinetti ja viskad arsti ette põlvili nii, nagu oled seda näinud tegevat jeemeni multifilmides (ise kogu aeg rahulikult aga selge häälega öeldes - blurrrrrkamadua böböfaijaböböluu......)
Sa saad hoopis pikema haiguslehe kui algselt soovisid!
alissandra 15. juuni 2011, kl 11.09
irw, Durakk, sa ikka oskad, aga tegelikult ka psühhiaatrilt saab kõige pikema haiguslehe. Perearst annab nädalaks kui sedagi.
 
Vembuvana 15. juuni 2011, kl 16.11
Dianakene, tule mulle külla, mul igasugu aigusi kohe püksisäärest võtta. Küll see leht ka siis juba tuleb.
lollipopu 15. juuni 2011, kl 22.04
kuledsa Diana, su perearst on madalamat sorti. kõrgema sordi arstid joonistavad lehti piiritaga.
a sa ära mängi selle haiguslehega. pärast oled nii haige, et leht ka terveks ei tee. ja siis tuleb sul piiritaha end ravima minna suure raha eest.
 
laiskvorst 19. juuni 2011, kl 15.16
Praegused perearstid on põhiliselt pediaatriks õppinud ja täiskasvanute ravist ei tea nad eriti miskit. Ütled, et selg valutab...
Nalja ka: vanal heal veneajal oli noor daam pidutsenud liiga kaua ja esmaspäeval ei tekkinud tal soovigi veel tööle minna, kutsus rajooniarsti koju ja sai haiguslehe kollatõve diagnoosiga.
isemaag 08. juuli 2011, kl 09.42
3 supilusika täit keedusoola võta sisse, suu lahti, AMPS! ja vett kolinal pääle. Tund enne, kui arstist posija juurde läed. Mõõdukas gripipalavik tekib, haige inimese nägu garanteeritud.
 
skiso 08. juuli 2011, kl 19.06
kõige kiirem variant

 
sorrike 08. juuli 2011, kl 20.18
Vaheta parem perearsti. Minu omale piisab helistamisest, alati ütleb, et kui end paremini tunned, siis vea end vastuvõtule. Kodu ei külasta.
 
arieta-ramona 18. juuli 2011, kl 19.46
ärge igasugu jama sööge. ma üksi kordi sõin ja siis oli taguots tuline nagu kuke väntvõll pärast poleerimiskorda kanala tuunimisketta otsas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!