Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Probleem naabirga
 
Mees 15. august 2014, kl 17.07
Tere!!

Ei ole kindel kui õige koht see alateema minu probleemi jaoks on, kuid kirjutan sellest siiski ja loodan et keegi pahaseks ei saa.

Kolisime oma perega 9 aastat tagasi ühte korterisse. Algul oli kõik ilus ja tore kuid siis ilmnes, et meie all elab üks vastik naaber, kes joob ja laamendab.
Kui tema arust tuleb ülevalt mõni valjem heli siis peksab ta kahvliga vastu radiaatoreid. Rõdul suitsul ei saa käia suvel, sest talle läheb suitsuhaisu tuppa ja siis ta pistab oma pea välja enda rõdult ja lõugab väga vulgaarseid väjendeid vene keeles, kuna ta ise on venelane (on lubanud meid maha lüüa, alles eile ütles et küll me veel kõngeme ja ilmnes et terve meie pere on pidarastid) Neid sõimusõnu on veel ja veel.
1 kord kui ma noorem olin, lollitasime oma väikese õega niisama, kuni naabrimees tuli ukse taha ja tagus vastu ust. Mina ust lahti teha ei julgenud ja tema vastas sellega, et tõmbas meil koridorikilbist elektri välja.
Veel üks pikem intsident. Meie ülalkorrusele kolisid ühed nooremad, neile meeldis pidu panna hirmsasti ja meie alt naaber arvas et meie paneme pidu, kuigi pidu toimus veel korrus kõrgemal. Tegi politseisse meie kohta avalduse, et meie oleme narkarid kes loobivad kasutatud süstlaid ja konisid rõdult alla ja koguaeg käivad peod. Kutsuti siis meid tunnistama politseisse ja isegi lastekaitse käis külas uurimas, et mis meil siin õige toimub.

Neid intsidente on mitmeid veel, aga ma jääkski siia kirjutama. Miks peab mu noorem õde, mu ema ja mina pideva psühhoterrori all elama.
Käisin täna ka politseis, rääkisin oma mure ka neile ära kuid nemad vastasid et kahjuks ei saa nad aidata, et peab olema ka teine osapool kes on häiritud tema tegevusest, kuid jääb mulje nagu tal oleks ainult meie perega kana kitkuda. Pakuti välja ka kohtu variant, kuna mul oli telefoni lindistatud kuidas ta ükskord karjus rõdult meie peale, kuid kohus on pikaldane protsess ja hea tulemus pole alati kindel.

Niisiis, kellel vähegi on kogemusi halbade naabritega, palun kirjutage, ande nõu, mida veel teha saaks, sest omakohtuni ei tahaks siiski minna, aga me oleme kõik nii kaugele juba lükatud.

Ette tänades.
 
nohh jahh 15. august 2014, kl 17.35
lõpuni lugeda ei jõudnud. Kolige minema!!!
 
eid_152ffb92fd4b42 15. august 2014, kl 19.18
Esiteks on rõdul suitsetamine selline kahe otsaga asi. Vabalt võib, tuulega, põleva koni ots naabri rõdule lennata ning seal midagi põlema panna. Aga kui naaber ajusi k*pib, siis vii talle pudel midagi kanget ja ütle tema emakeeles "budjem žõt druužna", sest mida sul muud ongi teha, kui päris ära ei taha kolida? Vaevalt sa ühel päeval naabrile lambist hirmsasti meeldima hakkad, kui seni pole seda juhtunud.
 
Mina siin 17. august 2014, kl 15.15
Sööge see inimene ise välja hoopis! kui tema armastab kopsida vastu radiaatoreid siis kuuleb ju seda kogu püstak,mitte ainult Teie. Et võtke ja hakake ka lampi aegadel taguma vastu radikaid ja ajage alumise naabri süüks. Ega mind häirib ka väga kui keegi rõdul suitsetab.
 
Mees 17. august 2014, kl 16.50
Me ei viska kunagi konisid rõdult alla, isegi tuhk läheb konipurki. Terve nende pere suitsetab. Ma ei mõista lihtsalt selliseid imbetsille...
 
Naabrimees 18. august 2014, kl 19.01
Küsi oma emalt,ehk teab tema kuhu koer on maetud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!