Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Küsimus
 
autor fsd 03. november 2015, kl 16.41
Siin nipitirid koos seega õige koht kust küsida.
Nimelt vaevab mind idee, et meie siin galaktikas nimega linnutee ei tohiks üksi olla. Väidetakse, et oleme ja elu mujal planeetidel ei ole.
Seda, et inimene arenes välja ahvist planeedil maa, ei saa mitte uskuda.
Teadagi kosmoses reisimine on ka suur saladus meil siin mida varjatakse. Ei teata ju, et on võimalik tekitada magnetväli mille sees liikudes võib ühest kohast teise momendiga liikuda. Eitatakse?
Esimene arvuti leiutati ka ju alles hiljuti.. .

Kust sai inimene kõik need loomad?
Ajaloolased väidavad, et dinosaurused asustasid seda planeeti kõige esimesena. Mida see teile ütleb? Et liigume kuhugile?

See peaks mingi nali olema? Keegi tõsimeeli tahab väita, et intelligentne inimelu tekkis planeedil nimega maa? Ja ümbruskond on tühi? Muda seest ronisime välja.

Loomad.. , kust inimene need sai? Tahate öelda, et inimene reisis kosmoses julgelt nii kaugele, et tuua loomad meie sekka? Ja leidsid kusagilt metsikult planeedilt mingid ja asustasid maa nendega, et väita nagu oleks kogu elu maal tekkinud.

Elu kvaliteedist ja võimalustest REAALSES maailmas. Ei hakka kirjutamagi. Sõjad, terror, varjamine, valetamine on maa motoks kes juba ei tea. Kõige parem elu siin saab olla teadmatuses sest teadmisega tulevad küsimused ja nendele mingit loogilist seletust leida on võimatu. Ainuke loogiline seletus on, et meid hoitakse pantvangis või lihtsalt vangis kus teatud tegelased rahva ja teadmistega lihtsalt mängivad ja manipuleerivad. Ja kas see mitte ei ole fakt?

Teenid palju raha ja saad korraliku elamise.
 
Just nii 03. november 2015, kl 17.45
Õige teema oled valinud!

... vist on hea, kui millestki midagi ei tea, uurida ei viitsi ja teadmisteraasudel liueldes paned kokku oma teooria.
 
Hehh 03. november 2015, kl 17.55
Autor fsd - kas sa juhtusid just hiljuti Stanislav Lemi novelle lugema? Sel teemal ta kirjutas juba 50 aastat tagasi:) Ja väga hea puändiga lugusid.
 
skiso 05. november 2015, kl 14.37
kule loomulikult ei ole meie siin linnu teel ainukesed.
linnud on ju ka eksole.
muidu poleks linnu teed.


autor FSB joonistas:
******************************************************
Kust sai inimene kõik need loomad?

Loomad.. , kust inimene need sai?
******************************************************

aitähh.
hia küsimus.

kõiki neid loomi, mis inimese omad, saab lemmiklooma poest.
mõned tassivad koju ka metsikuid loomi (need on need loomad, mida inimene tegelikult normaalses olekus ei saa), aga need jäävad ka siis ikka metsloomadeks, mitte ei saa inimloomadeks, nigu näituseks on küülik, merisiga, kass, lehm ja kirbud.

ja tinasaurused ei saanud kuidagimoodi inimese omad olla, sellepärast et siis ei olnudki inimesi ma arvan. selleks ajaks kui esimene inimene siia uhvoga ära maandus, olid tinasaurustest juba ammuilma ära arenenud varblased ja varesed.

muidu kui geenidest rääkida, siis inimese ja šimpansi geenid kattuvad 98%
see jube ahv on geneetiliselt kõige lähemal inimesele.

uhvodega ja tinasautustega on see kattuvus nulli lähedane ma kardan

pädevamate vastuste saamiseks soovitan pöörduda siia
http://www.vaimumaailm.ee/index.php?sid=2ab6003c...

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
Ülihea 05. november 2015, kl 20.18
et siinsetes foorumites on (küll üksikud, kuid siiski) sinusuguse huumori ja tabava mõttega postitajaid. Aitäh, sulle, skiso!
 
autor fsd 06. november 2015, kl 13.00
Skiso tõesti on vaimuhaige, näitlemisoskus demonstreerib seda.
Kõlab nagu tekiks tal lisaks geenipõhise ajupõrutuse söödaks olemise kompleks.
 
autor fsd 06. november 2015, kl 15.02
Pean lisama, et loomadel üldiselt on aju motoorika mitte väga sarnane inimese omaga. Loom saab aru heal juhul emotsionaalsel tasandil ja käitub nagu oleks tegu inimesega kelle aju tegevus on piiritletud.

Kui ideaalsel viisil saaks inimaju mõjutada, siis loom on nagu inimene kellel teatud ajuosad paralüseeritud on.

Inimestega on sarnaselt. Mõned on sigimis masinad.
See karm reaalsus tabab meid alati. Ja tänapäeva maailmas on ju nii, et kehtib karm kord mille olemas olust teab vaid teatud konkingent, ja söök.

Selline loid kuid väle reageering demonstreerib, et aju funktsioneerib maatriksi tasandil. Virtuaalne maailm nii öelda mis on juba aegade algusest leiutatud ja ka kasutusel teatud viisidel.

Inimenste impulssidega mängimine on muideks faktipõhine. Lisaks võiks kirjutada salastatud punkt millestki. Kas naisi ka nii koheldakse teavad teised naised või mehed? Küsimusi on palju ja kirjutada oleks samuti palju aga kokkuvõtvalt siin nüüd järgnevalt kirjutan, et vabadust kui sellist ei eksisteeri meil.
Näiteks võtke biisami rott kus tegelased on väga väledad. Nende hulgast mõni kindlasti ronib kuhugile, ette poole.. .
Siis on lõvid kes on maskeerunud biisami rotid oma uhke muskulatuuriga. Need kes vähe jämedamad tunnevad oma needust lausa, et ei ole seda mis peaks aga lepin oma,.. jämedusega.
Siis emased on konkreetsed küülikuks välja arenenud neljajalalised kes oma uhke käe üle suurt uhkust tunnevad. See mis antud peab rahuldust pakkuma.

Tont teab kus see t-rex meid kõiki sai aga siin me oleme. On lõpp sõnum. beebikilla aut
 
Uuhh,küll tuli 06. november 2015, kl 15.32
eelmise tekst on tõenäoliselt nii tark, et minusugune ei saanud s**tagi aru.
 
uuh autor fdg 06. november 2015, kl 16.54
Kuna meid jälgitakse, siis ei saa vabalt kirjutada. Sina küll seda teed aga millised on tagajärjed?
See, et inimene arenes välja ahvist on kahtlane kuna milleks ahv inimeseks areneb? Kas on mingi mutatsioon kus tugevamad ahvid kes sigivad muutuvad inimese sarnaseks või on tegu evolutsiooni paratamatusega? Nii, et keegi tahab väita, et ahvist areneb inimene. Ja edasi juba väidab, et kogu elu arenes maal?
Maa paiknes tekkinud päikese küljes ja siis arenes elu. Inimene jäi domineerima ja arenes teadmine ja oskus kasutada ümbruses olevat ümbruses toimuva reguleerimiseks.

Galaktika meie ümbert on müsteerium. Siit järeldub, et elu tekib nii, et tekivad kõik liigid ja need mis domineerima jäävad saavad elada.


Küsimus, et kas meie planeet on asutatud või mitte, on müsteerium.
Nimelt, ei tea me kes valetab ja väidab nagu oleks elektroonika leiutatud ei tea millal, ühesõnaga ametlik versioon.
Millised on kaasaja nähud? Sellised kus elades võib väita, et kõik on olemas.
Ja mis see juba on?
Ühesõnaga kas keegi teab kuidas ametlikku versiooni kahtluse alla panna ja väita, et ilmingud on teatud laadi ja äratuntavad oma loomu poolest. Seda kirjutades tahan ma väita, et on teatud kontingent kes ametlikus versioonis on leidnud kõik vead ja lahendanud olukorra teatud viisil.

Seega asun asja juurde. Kui kiire kosmoses reisimine võimalik on, siis kes garanteerib meile, et me siin ei ole üksi ega jäetud mingisuguse orjastaja liigi küüsi? Meie ise? Kui kedagi ümber ei ole siis jah?
Valguskiirus on momentaalne ja õige välja olemasolul võib reisida nii kiiresti kui kapteni süda lustib. See on füüsika. Pane poid paika mis tekitavad välja ja selles liikumine sõltub "mootorist" mis genereerib jõudu. Mida suurema mahtuvusega mootor, seda kiiremini saab liikuda. Proovige pisikest vahelduvvoolu mootorit, et kui võimas see tegelikult oma omaduste poolest on.
400W-ne mille saab stepslist on väga tugev juba.. . Seega suur generaator mis auru genereerib 40 000+125 000 000V. Sellega sõidaks kiirusel 500 0000 00000 0000 00 km/h+ 6670 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 km/h

See on julm kiirus ja seda teeb üks generaator kus kasutatakse suure sulamiskindlusega materjali mis kuumeneb võimalikult kergesti. Raadisagedused ja nende väljapaiskamise sageduste omadustest lähtuvalt, saab tekitada punkt laengu õhus mis võib kuumendada. Inimest stimuleerida, jne. Tuumareaktorid on juba olemas,.. .

Kiiresti reisides on võimalik luua süsinikku. Ja nii tekivad kohad. Söögi jäänustest. Prahist. Päike on punktlaeng valguskiirgamise sagedusel. Elu on vana ja loomad on kas inimesed või animatsioon mille tekkimine on seotud elektri ja magnetvälja iseärasustest.

Süüa saab ainult teisi inimesi.

2. Loll jääb lolliks ja see on ilming. Poi olemasolu ei ole aga tähtis aga säästab sõiduki energia kulu. Sõiduki ümber tekib väli mida toodab sõiduk ise. Kui karu sõi jänest siis oli midagi viltu ja selgus, et objekt võib liikuda oma enda tekitatud magnet ja elektri väljas

3. Meie planeet kus paikevad paljud inimliigud, on kindlasti selline kus tekkiski elu nii, et keegi vahele ei seganud ega suutnud ega soovinudki.

Jänes kapsas kiiresti ja kari jooksis järgi. Jänes nägi karu ja sai aru, et on kiirem. Ta vaatas ja kui karu tema vastu huvi äratas, otsustas kiirustada minema ja kapsas eemale. Edasi sai jänes rahulikult rohelist süüa.
Karu nühkis ennast vastu puud. Jänes tuli huvi pärast tagasi, et vaadata kus kandis karu paikneb.
Lõõ selline, et karu sõi jänese ära ja sai liha. Siis orjastas ametliku otsusega karuliik, et sööme jänesliigi ära ja toimus jumalik muutus tasakaalus.
Inimliik samal-ajal vaatas pealt. Kuna loodus on karm, siis on selge, et toimub jumalik regulatsioon kus teatud ilmingud põhjustavad muutust. Tekkinud liigid said olla ainult osa suurest plaanist. Elu võrdselt kõgile aga ei ole tekkinud liikidel motoks. Seega saab nüüd täie tõsidusega väita, et on väga pikk jada läbi ajaloo kus sööki vähe oli ja siis tekkis taimne loodus.
Sellist kummalist ideed, et inimestel polegi midagi süüa, olla ei saa kuna kuidas saaks olla, et tekib ainult üks liik kus isendid endi hulgast söövad. Ja kasvatus meetodid on minimaalsed ja karjased ise ahistava ja kurnava teguviisiga.
4.Hull, ei saa aru!
Inimene on ainuke. Ahvid ka mingit moodi aga nad tekkisid hiljem ja neid süüa on raske.
Evolutsiooni teooria ütleb, et inimene arenes välja täielikult maa peal. No tere ahv, kas oled valmis tutvuma?

Maa on koht mis paikneb päikese süsteemis mille asukoht kusagil ääre keskel. See on koht ja säravad teised tähed.
Mõnus. Lillana ütleksin, et olengi.

Inimliik on universumis ainuke mis on võimeline. Meie galaktika on avastamata.

Kummaline jah. Kui see peaks vale olema, et inimesed tekkisid maal ja ümbruskond on asustamata ja tehnika ei võimalda. Siis mis mis. Pole võimalik?

Maa on reaalne koht reaalsete inimestega.

Sellist ahistust ei pea taluma ja need tagurlikud väited, et inimesi mujal ei ole, on väär ja pealesurutud.
 
Huuuhh. 06. november 2015, kl 23.10
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!