Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Spordiriided kui vabaaja riided on normaalne või mitte?
 
Frank 14. oktoober 2016, kl 10.03
Ütlen kohe ära, et olen 17 aastane noormees(pikk ja peenike).
Kas on teie arvates ok kui noormees paneb spordi liibukad jalga ja läheb nendega kooli või spordiklubisse? Asi on selles, et tavaliselt olen läined kehalise kasvatuse tundi või spordiklubisse tavaliste riietega ja siis olen seal vahetanud riided ära spordiriiete vastu (jalatsid, liibukad, tsärk) aga nüüd viimased päevad olen läinud otse hommikul kooli või spordiklubisse liibukatega, et ei peaks hakkama riideid vahetama vaid saaks hakata kohe sporti tegema. Aga viimased päevad kui liibukatega(välimus hea, liibukad täiesti ümber jala) olen väljas käinud, siis olen tähelepannud, et osa poisse ja tüdrukuid on hakanud mind bussis ja tänaval rohkem jälgima. Paljud noormehed bussides vahest isegi jõllitavad minu jalgu. Miks see nii on? kas siis pole normaalne, et lähen spordiriietega otse spordiklubisse või kooli vaid peaksin ikka minema tavaliste riietega ja hiljem vahetama spordiriiete vastu ära? Junki pole näha kuna liibukad täiesti ümber jala ja surub tagasi.

on see ok või mitte? kas teile meeldib see, kui noormees läheb jooksu liibukatega otse kooli kehalise kasvatuse tundi või spordiklubisse või peaks ikka kandma tava riideid ja siis seal hiljem ära vahetama?
 
päh 14. oktoober 2016, kl 10.13
Ei, mulle ei meeldi. 17-aastane kutt delfi naistekas... no seda ma ka ei usu.
 
Frank 14. oktoober 2016, kl 10.35
Küsin seda siin kuna kuskilt mujalt pole võimalik küsida. Suht imelik oleks kui ma küsiksin seda kuskilt noormeeste foorumist.
 
Ei noh 14. oktoober 2016, kl 13.49
aga ma küsiks vastu, et mis tähtsust sel on? Ole nii nagu tahad ja kui vaatavad siis las vaatavad.
 
maniila 14. oktoober 2016, kl 14.34
sama siin. tunne ennast vabalt:)
 
kelle 14. oktoober 2016, kl 17.17
asi millega käid. Aga ju ennast väga huvitab tähelepanu, muidu ei paneks teisi tähele. Võta vabalt. Peaasi, et riided seljas puhtad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!