Telesaade
Poissmees
kes vaatas? 20. juuni 2014, kl 00.39 |
mnjaaaa 20. juuni 2014, kl 13.49 |
M 20. juuni 2014, kl 14.41 |
poole pealt vaataja 20. juuni 2014, kl 20.44 |
kle M 21. juuni 2014, kl 20.19 |
M Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> See Poissmehe saade toimus 2009 aastal ja 2010 aas
> tal abiellus Jason Mollyga. Melissa ütles mõne aja
> pärast pärast saate lõppu, et ei taha ikka abiell
> uda ja Jason palus Mollylt teist võimalust. Jasoni
> l ja Mollyl on ka vähemalt üks ühine laps.
ära nüüd ikka luuleta, ei öelnud see mélissa midagi, et ei tahagi, ikka jason ütles ja seda otsesaates veel, melissa sai ikka hea üllatuse osaliseks. aga jah, mollyga neil teine lapski ja kõik hästi. tore, sobivad mu meelest.
> See Poissmehe saade toimus 2009 aastal ja 2010 aas
> tal abiellus Jason Mollyga. Melissa ütles mõne aja
> pärast pärast saate lõppu, et ei taha ikka abiell
> uda ja Jason palus Mollylt teist võimalust. Jasoni
> l ja Mollyl on ka vähemalt üks ühine laps.
ära nüüd ikka luuleta, ei öelnud see mélissa midagi, et ei tahagi, ikka jason ütles ja seda otsesaates veel, melissa sai ikka hea üllatuse osaliseks. aga jah, mollyga neil teine lapski ja kõik hästi. tore, sobivad mu meelest.
Katariina 22. juuni 2014, kl 01.37 |
n jaaaa 22. juuni 2014, kl 15.17 |
Mehed on aga eblakad,valivad alati kõige nooremaid, ka Jason valis noorema lõpuks ikkagi. Kõige rohkem,kes talle oleks sobinud üldse ja tema last ka korralikult hoidnud, oleks Stefani, kellel ka samavana või suts vanem tütar oli. Need noored naised hakkavad kohe sigima nagu Mollygi, kas ta aga enam oma laste kõrvalt Jasoni poega hoiab, selles kahtlen ma väga.
g 25. juuni 2014, kl 21.11 |
???? 26. juuni 2014, kl 23.00 |
kogu aeg sama teema 26. juuni 2014, kl 23.28 |
???? 26. juuni 2014, kl 23.55 |
Minumeelest on just põnev. Ma eelmist Poissmehe saadet ei näinud ja seepärast see mind nii väga huvitabki. Väga põnevad kanditaadid on.Ma muidu ammu magaks, aga nüüd olen kohe huviga üleval, et vaadata.Mainiks ka ära, et eriti meeldib mulle Michelle ja veel üks tumedapäine ja sinisilme tüdruk :D, aga tegelikult on nad kõik kenad ja muidugi ka see pissmees :D
ihiiii 27. juuni 2014, kl 09.51 |
to teadja 28. juuni 2014, kl 10.43 |
Mhmh, eelmine "homo" Jason on õnnelikus abielus naisega ja 2 lapse isa, praegune Poissmees Jake läks küll lahku pool aastat peale saadet oma väljavalitust, kuid homona neid küll kuidagi näha ei saa. Ilmselt on see sinu "märg unistus". Saa üle, viinamarjad hapud või kadedus, et kenade meeste ümber nii palju kauneid naisi on?
???? 29. juuni 2014, kl 12.15 |
Oleksid võinud ju ka kirjutada, et kelle Jake valis, kui juba ette tead. Mulle meeldiks küll vaadata ja jälgida seda tütarlast siis rohkem, et millega ta Jake ära võlus... Kas ongi Vienna?
Jah, väga kaunid naised on tõesti tal seal. Ime pole, et ta isegi vahel murdub, kui välja peab kellegi saatma. Väga ilusaid on ta ju juba ka ära saatnud...
Jah, väga kaunid naised on tõesti tal seal. Ime pole, et ta isegi vahel murdub, kui välja peab kellegi saatma. Väga ilusaid on ta ju juba ka ära saatnud...
huvitav 29. juuni 2014, kl 23.26 |
to teadja Kirjutas:
> Mhmh, eelmine "homo" Jason on õnnelikus abielus na
> isega ja 2 lapse isa, praegune Poissmees Jake läk
> s küll lahku pool aastat peale saadet oma väljaval
> itust, kuid homona neid küll kuidagi näha ei saa.
> Ilmselt on see sinu "märg unistus". Saa üle, viina
> marjad hapud või kadedus, et kenade meeste ümber n
> ii palju kauneid naisi on?
Kas homodel ei tohigi siis lapsi olla? Eriline väärakas suhtumine ikka siin mõnel.
> Mhmh, eelmine "homo" Jason on õnnelikus abielus na
> isega ja 2 lapse isa, praegune Poissmees Jake läk
> s küll lahku pool aastat peale saadet oma väljaval
> itust, kuid homona neid küll kuidagi näha ei saa.
> Ilmselt on see sinu "märg unistus". Saa üle, viina
> marjad hapud või kadedus, et kenade meeste ümber n
> ii palju kauneid naisi on?
Kas homodel ei tohigi siis lapsi olla? Eriline väärakas suhtumine ikka siin mõnel.
to teadja nüüd vastab 30. juuni 2014, kl 14.52 |
irvik 30. juuni 2014, kl 22.16 |
homodest 01. juuli 2014, kl 00.57 |
jaa 01. juuli 2014, kl 22.47 |
huviline 02. juuli 2014, kl 00.42 |
ritale 02. juuli 2014, kl 11.36 |
huvilisele 02. juuli 2014, kl 11.37 |
mhhh 02. juuli 2014, kl 12.45 |
Vienna on liiga rikas tema jaoks ja Vienna on nii ära hellitataud plikake, et see küll mundrimehele ei sobiks, inetu ka suure suu ja kandilise näoga.Nagu ka eelmine poissmehe saade on ka siin kõik sama stsenaariumi järgi, keegi peab valima töö ja siis see ,kelle ta valib, see ütleb ära ja siis tuleb viimasel minutil ukse taha temale see neiu, keda ta ei valinud ja siis ta seda neidu ikka ei taha ja see siis ütleb, et valiksid õigesti aga ta valib ikka selle,annab ka sõrmuse, saarekesel seistes, kes abielluda tegelikult ei taha ja siis mees tuleb eelmsie juurde tagasi, kelle ta kahest viimasest maha jättis ja neil sünnib kaks last.Nad on ka abielus.:)))) Stsenaarium ju jätkub alati, mis sest uued showosalised.
mhhhh 02. juuli 2014, kl 12.48 |
Mulle üldse ei meeldi, et ta ameleb ja miilustab, suudleb ja kallistab kõikidega viimaste tüdrukutega, neljaga, see tekitab tunde, et kellegi suhtes pole mees aus,kasutab võimalusi, et saab mitmega sahistada ja siis lapse vanemad peavad seda amoraalust pealt vaatama, kus mees nende tütrega ameleb ja teistega ka. Mina küll toda meest ei tahaks isegi läbi teleshow kes paneb tatti mitmetega.
Kiku! 02. juuli 2014, kl 16.06 |
http://www.google.ee/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&ved=0CEYQ_xMwCA&url=http%3A%2F%2Fwww.people.com%2Fpeople%2Farchive%2Farticle%2F0%2C%2C20397153%2C00.html&ei=kwK0U-rnGfTQ7Aa8loGgDA&usg=AFQjCNGf_FjqyFBWCGc12aLgP_XU8T02fg
Siin on ju ilusti näha, et valik oli Vienna, aga läheb tast lahku!
Siin on ju ilusti näha, et valik oli Vienna, aga läheb tast lahku!
Huvitav 02. juuli 2014, kl 21.53 |
no 03. juuli 2014, kl 13.30 |
Lisa postitus