olen täitsa krõlliga nõus, et gerli ja martin suudavad esinedes anda alati endast maximumi. kui vaadata nende trennikatkeid, jääb jah mulje, et nad koguaeg vaidlevad ja gerli on juba ammu väsinud. aga nagu martin ühes intervjuukatkes ütles, et talle meeldibki gerliga tantsida siis, kui toimub saade- siis gerli oskab äkki suurepäraselt tantsida, koguaeg naeratab ja tantsib mängleva kergusega. proovides aga pipardab:))) ma ütleks, et see on juba artistlikkus! raske õppustel- kerge lahingus. tõesti viimatises saates tantsis gerli nii, nagu oleks eluaeg tantsuga tegelnud. nagu ei oleks mitte esmalt kõndima läinud beebieas, vaid tantsima!:)gerli nõutu näoke trennis ja superenesekindlus ja tantsuoskus saates- need on kaks väga erinevat asja ja see mõjub suht shokeerivalt! kuidas see nõutu väike tüdruk trennis, kes tundub seal saamatu, suudab end nii kokkuvõtta saates? sest ta on artist! ja martini karm tagantutsitamine tuleb talle kasuks, ilmselt on martin ära tabanud, kuidas gerli kõige varjatumadki anded esile tuua. braavo:) ainult aplaus sellele paarile- tublid olete!
samas ka mikk on kohutavalt hea tantsus! tal on see loomulik sarm. ja see, mida paljud "maskiks" kutsuvad, on juba seotud tema näitlejameisterlikkusega. ta jah, teeb neid tõsiseid ja vahel "süngeid" ilmeid oma näole, aga samas kui ta naeratab, siis "kõik sulab"- tal on NII võluv naeratus lisaks tantsuoskusele. ja tema partner olga on hästi armsake oma süvenenud õpetamisega ja püüdliku eestikeelega, mida mikk koguaeg täiendada püüab. jälle, tohutult armas paar!:)
ma ei saa, kiidusõnad, kiidusõnad, kiidusõnad! suur kummardus kõigile osalejatele. tublid ja tohutult julged olete!