Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Tantsud tähtedega - ja poliitikat poldki mängus...
 
tantsuvärk 05. november 2006, kl 22.10
Öelge veel, et poliitika on mängus. Vot ei ole ikka küll. Vilja läks ju välja! Kus nüüd siis Keskerakond oli, ah?
 
mina 05. november 2006, kl 22.15
oli järjekordne ilus saade!!! mulle väga meeldis! nii tore, et viljal lasti ära minna ja ei hoitudki enam vägisi kinni:))) ega savijalga ikka kepsutama pane:))) aga nats paha oli vaadata, kuidas mikk ja olga pidid "kaotajate pingis" olema. nemad seda küll ära teeninud ei olnud. pigem oleks seal viljaga koos pidanud riisalu olema. mõlemad parajad elevandid:)) no ok, ok, tegelt olid tublid nemadki- andsid ju nemad samuti endast parima. aga kui ikka on loodud selline masajas jalg, mis ei taha kuidagi peaga koostööd teha, siis mis parata:)
 
on ikka 05. november 2006, kl 22.16
Taela, kui keskerakondlasest kohtuniku punktid Viljale olid ju häbematult kõrged. Arvatavasti oli erakondlastele Vilja poolt karm käsk antud, mitte enam hääletada.
 
irwwww... 05. november 2006, kl 22.16
....vaadake ja imetlege,"meie mees" fännklaab paneb veel kõigile ära ja hr. Riisalu võidab,sest teistel ju pole niipalju fänne
 
ma 05. november 2006, kl 22.25
andsin kah seni riisalule hääli, et vilja välja läheks, tõesti kahju oli temast, väga vapper naine. aga nüüd peab tõsiselt hakkama mõtlema et mikk välja ei kukuks. tahaks näiteks küll lõpusaates näha kuidas mikk ja gerli koos tantsivad... aga seda pole vist plaanis. objektiivselt on ju nemad ikkagi parimad. nool on muidugi ka hästi tubli ja õiglane oleks kui tema järgmises saates sisse jääks mitte riisalu. kutsun kõiki üles hääletama miku ja gerli poolt, mingu siis teistega kuidas on. ikka kaunist tantsu tahaks ju näha lõpuni, mitte et asi palaganiks läheb.
 
mina ka 05. november 2006, kl 22.33
Ka mina andsin hääle Riisalule, sest ei salli enam seda puujala kekutamist, st saada Vilja välja.
Õnnestus.
Ja nii tegid paljud, kuigi oleks tahtnud anda esikolmikust kellelegi.Eriti Erkile.
Ja Aivar Riisalu on nagu positiivsuse pundar, ta sobib sinna.
 
ogalik 05. november 2006, kl 22.43
No järgmisena PEAB välja langema Riisalu! See pole ju tants, mida tema teeb.

Erki on tõesti tubliks muutunud.
Gerli loomulikult peajagu üle ja ega Olgalgi viga pole, ainult Miku mask rikub mulje ära.
 
Talvike 05. november 2006, kl 22.47
Mikk näeb välja nagu mingi vanamehest mafiooso - päris iga tantsu juurge selline olek ei sobi. ta nii noor mees, võiks siis ka seda välja näidata. Aga Riisalu läheb iga saatega järjest sümpaatsemaks - midagi pole teha!
 
Mull 05. november 2006, kl 23.11
oh seda Vilja partneri rõõmu kui välja kukkusid- ta ütles yes. Poisil tõsine ettevalmistus ees MM-ks ja kui palju energiat ta pidi kulutama Vilja lohistamiseks.
Riisalu on tantsukloun, ootan tema välja hääletamist.
 
meeli 05. november 2006, kl 23.21
mina annan küll hääle Erkkile, sest tore on näha kuidas ta igal järgneval korral on muutunud tublimaks ja frakk tema seljas istub imehästi.Viljal ei olnud muusika ja rütmi
kooskõla,partner nägi suurt tööd tema tagavedamisega. Riisalu
on nagu vene karu,tambib rohkem,parem kui ise loobuks,tal astma ka,teeb endale liiga.Ülejäänud on tublid, mikk võiks maski ära võtta.
 
meeli 05. november 2006, kl 23.27
mina annan küll hääle Erkkile, sest tore on näha kuidas ta igal järgneval korral on muutunud tublimaks ja frakk tema seljas istub imehästi.Viljal ei olnud muusika ja rütmi
kooskõla,partner nägi suurt tööd tema tagavedamisega. Riisalu
on nagu vene karu,tambib rohkem,parem kui ise loobuks,tal astma ka,teeb endale liiga.Ülejäänud on tublid, mikk võiks maski ära võtta.
 
*** 05. november 2006, kl 23.46
minu hääle saab mikk, mulle just meeldib tema sünge hoiak, see sobib talle. Kuidagi nõme oli täna väljahääletamisel ühel pulgal vaadata saate tipptantsijat ja viljat, mõru maik jäi sellest. Ja lõpuni peaksid minema ikka gerli ja mikk, kuigi ka teised on tublid.
 
kiss 05. november 2006, kl 23.56
ootan ka duelli Gerli ja Miku vahel!
 
to *** 06. november 2006, kl 09.27
no Mikk küll nüüd mingi tipptantsija ei ole, Gerli on ikka peajagu kõigist üle! Minu hääled ja poolehoid lähevad Gerlile!GO GERLI,GO!!!
 
to *** 06. november 2006, kl 09.29
no Mikk küll nüüd mingi tipptantsija ei ole, Gerli on ikka peajagu kõigist üle! Minu hääled ja poolehoid lähevad Gerlile!GO GERLI,GO!!!
 
delfimutt 06. november 2006, kl 10.21
Sel nädalal oleks aeg Aivaril lahkuda, siis Erkil, Mikul, Gerli on parim.
 
Ocu 06. november 2006, kl 11.48
Gerli ja Aivar on ainsad kelle pärast tasub seda showd vaadata: panevad naeratama.


Saade pole tegelt ju muud kui imagote võitlus - tantsukunsti otsigem mujalt.
 
krõll 06. november 2006, kl 13.04
Mulle on jäänud mulje, et Mikul puudub või on kaduma läinud see tantsurõõm, mis alguses teda vaatama tõmbas. Nõus Talvikesega - juba kolmas tants täpselt samas mafiooso-rollis, aitab nüüd küll! Ei olnud eilne tants ilus teps mitte...

Aga Gerli ja Martin - ma ei tea, mis see on, mis paneb mul südame kiiresti põksuma, kui ma nende tantsu vaatan. See on nii ELUS! See pole ainult meisterlikkus, mis neile kaasa elama paneb, see on kogu see energia, mis nende tantsust kiirgab. Eile tundus kuidagi, et on teised natuke väsinud, aga kui põrandale läksid, toimus täielik muutus, 100%!

Riisalu on sinna hädavajalik element, võtab vabalt ja näitab, et ka karujalgne sõdurpoiss võib tantsida, kui ainult tahab, ja et see on lõbus pealekauba.
 
mina 06. november 2006, kl 13.08
vaatasin täna veel kordust kah- on ikka armas saade!:)) ikkagi kõik on nii tublid! muide, keegis siin kirjutas, et vilja partner ütles "jess!" kui sai teada, et nemad peavad lahkuma. täna korduses vaadates jälgisin teda- ütles jah nii:))) aga vilja oli ka tubli. eks teda ju muserdasid ka inimeste kommentaarid tema arvel. tubli on ta küll, kuid mitte tantsimiseks loodud. naisterahva kohta üllatavalt puine ja paindumatu. isegi viinivalss ei tulnud tal enam välja, kuigi esimeses saates tantsis ta valssi täiesti korralikult?? küllap ikka tohutu närvipinge ka.
erki on hästi armas, ta nii kuulas, kui saatejuhid hakkasid väkjakuulutama edasijääjaid! nägu oli nii pingeliselt kuulamislainel- kas me jääme või ei? õnneks nad jäid! kaunis paar!
ah, ma ei hakkagi kõigist eraldi jälle rääkima- nad on kõik nii kenad ja nii tublid ja ilusad vaadata! need apsukesed, mis mitteproffid tantsu ajal teevad, teebki selle saate nii võluvaks ja armsaks:) mikk on loomult tantsija, samuti gerli- neile on see anne juba geenides sissekodeeritud. aga aivar oma vanuse, mitte et ta vana oleks, aga teised on temast nooremad, oma vanuse ja püüdlikuse juures on ka ääretult võluv. on hea vaadata, kuidas inimesed on suutelised end ületama:)
superhea saade! üks armsamaid ja silmale ilusamaid saateid, mida eestis tehtud!
 
Lulu 06. november 2006, kl 13.23
Väga hea, et Vilja välja läks. Esimeses saates läks tal üsnagi hästi, andsin isegi hääle, olin väga imestunud. Aga teises saates oli see tants ikka nii kohutav kui kohutav see olla saab. Siis oleks ta juba pidanud välja minema. Tarand tantsis ju ikkagi vägagi hästi. Viljale on endale kaa parem, et ta välja läks. Tal ju kõik kohad olid valusad ja ta ei jaksanud enam. Ja parteril oli ju vaja MM-ks harjutada.
Järgmisena võiks tõesti Riisalu välja minna. Sest Erki, Mikk ja Gerli tantsivad palju paremini. Inimesed tahavad ikka näha, kui kiiresti ja hästi suudetakse tantsud staaride pooltära õppida.
Lõpp finaalis tahaks näha ikkagi Gerlit ja Mikku(Mina näiteks eile ei hääletanud tema poolt kuna arvasin, et teised hääletavad. Mingid teismelised tibid, ta ju nägus tüüp). Seda ma ei oska öelda, kumb neist paremini tantsib. Vahetavahel Gerli ja vahetevahel Mikk. Seda vaatab ju siis.
:) Tore saade on. Järgmine aasta siis? võiks uuesti teha niisugust saadet
 
mina 06. november 2006, kl 13.58
olen täitsa krõlliga nõus, et gerli ja martin suudavad esinedes anda alati endast maximumi. kui vaadata nende trennikatkeid, jääb jah mulje, et nad koguaeg vaidlevad ja gerli on juba ammu väsinud. aga nagu martin ühes intervjuukatkes ütles, et talle meeldibki gerliga tantsida siis, kui toimub saade- siis gerli oskab äkki suurepäraselt tantsida, koguaeg naeratab ja tantsib mängleva kergusega. proovides aga pipardab:))) ma ütleks, et see on juba artistlikkus! raske õppustel- kerge lahingus. tõesti viimatises saates tantsis gerli nii, nagu oleks eluaeg tantsuga tegelnud. nagu ei oleks mitte esmalt kõndima läinud beebieas, vaid tantsima!:)gerli nõutu näoke trennis ja superenesekindlus ja tantsuoskus saates- need on kaks väga erinevat asja ja see mõjub suht shokeerivalt! kuidas see nõutu väike tüdruk trennis, kes tundub seal saamatu, suudab end nii kokkuvõtta saates? sest ta on artist! ja martini karm tagantutsitamine tuleb talle kasuks, ilmselt on martin ära tabanud, kuidas gerli kõige varjatumadki anded esile tuua. braavo:) ainult aplaus sellele paarile- tublid olete!

samas ka mikk on kohutavalt hea tantsus! tal on see loomulik sarm. ja see, mida paljud "maskiks" kutsuvad, on juba seotud tema näitlejameisterlikkusega. ta jah, teeb neid tõsiseid ja vahel "süngeid" ilmeid oma näole, aga samas kui ta naeratab, siis "kõik sulab"- tal on NII võluv naeratus lisaks tantsuoskusele. ja tema partner olga on hästi armsake oma süvenenud õpetamisega ja püüdliku eestikeelega, mida mikk koguaeg täiendada püüab. jälle, tohutult armas paar!:)

ma ei saa, kiidusõnad, kiidusõnad, kiidusõnad! suur kummardus kõigile osalejatele. tublid ja tohutult julged olete!
 
arvaja... 06. november 2006, kl 14.39
See saade on ju komöödiasaade ja sellepärast hääletan mina alati Riisalu poolt-nalja peab ka saama!
 
andres 06. november 2006, kl 15.39
Arvajale: Komöödia oled sa ise! Kindlasti käisid vesistamas "Meiemehe" ärasaatmis kontserdil, eks? "Tantsud tähtedega " on mitteproffide proovilepanemise saade ja naljaga siin ei ole midagi pistmist. Su huumorimeel on väärastunud- osta "Läbulaulud" ja naera kõht kõveras, et ela seal enda nõme huumor välja!
 
sirma 06. november 2006, kl 15.58
Kiitus kõigile tublidele tegijatele, kuid palve hääletajatele: hääletage ikka tantsimise, mitte muu põhjal, sest puuhobuseid ei saa tantsima panna!!! Pean märkima, mida paljudki- tõeline tegija on Gerli! Edu ja õnne kõigile!
 
liisu 06. november 2006, kl 16.19
HÄÄLETAGE MIKU POOOLT!!!!!



MIKK
GO
GO
JEEEEEEEEE
 
tinnu 06. november 2006, kl 16.23
Väga õige otsus oli see, et Vilja lahkus. NU mitte ükski naine ei ole niisugune puuhobune, kes absoluutselt ei PAINDU! Isiklikult inimene on tore...aga panna ta tantsima...lausa kohutav. Miks võeti sinna saatesse üldse need, kes tõesti nurgataga häbenema peaksid millised puuhobused on. Isegi Tähismaa oli vahvam, kuigi ka tema liialt poosetas ja pingutas veidi üle. Aga liikumine oli ikka nagu öö ja päev võrreldes Viljaga, kel kont kõhus või ei saagi aru milles tema probleem oli. Isegi Reet paindus rohkem:D
 
kratt 06. november 2006, kl 16.37
hm, võib-olla anti parteiline käsk seekord mitte hääletada:) mõlemad väsinud ja tüdinenud ja maailmameistrivõistlused ukse jne
 
manni 06. november 2006, kl 16.56
laupäeval näitas BBC Prime inglaste versiooni lõppvaatust. kolm viimast paari olid: 1 koomik, puujalg, tantsust asi kaugel, püüdis palju ja rahvas sai ka nalja; 2 naist, kelle tase väga hea. Meil tõotab sama stsenaarium: kolm viimast: Aivar, Gerli ja Mikk. 2 viimast näitavad head tantsu, üks veits parem kui teine ja Aivar lõbustab rahvast eelviimase vooruni. Pakun, et võidab selle ilusa tantsumaratoni Gerli. Aga kõik nad on tublid olnud, supertublid! Ma loodan, et nii mõnigi mees julgeb nüüd ka ise tantsu lüüa ja nii mõnigi lapsevanem täidab oma lapse unistuse õppida peotantsu:)
 
paneb mõtlema 07. november 2006, kl 12.46
Mingis foorumis jäi silma kellegi kommenteeria poolt öeldud info, et saatesse tulevat jokkerpaar. Minu teada selle saate formaat ei näe ette jokkerit. Või on eestlased saanud õiguse formaati muuta?
 
jep 07. november 2006, kl 14.05
viljaga oli asi nii hull, et isegi keskerakond taipas, et tuleb ta tagasi kutsuda...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!