Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
rääkimata lugu
 
uuuu 11. november 2010, kl 10.30
appi. no milleks sellist asja näidatakse. me mehega vaatasime ja ei teadnud kuhu häbi pärast silmi peita. kas see oli ka mees???? 1001 põhjust miks alimente mitte maksta ja mitte tööd teha. klouni võib küll mängida, aga ehk niikaua kui see midagi sisse toob, peale selle võiks ikka tööle asuda. mingu või kojameheks, saab hommikul palgatööd teha ja õhtul lolli mängida. selle asemel, et lapsele midagi viia, kingiti sellele tolale veel pliit ja uuele naisele kihlasõrmus. meil eestis vaeseid ja tõelisi abivajajaid küll ja küll, ainult et igaüks ei lähe kerjama.
selle sõrmuse võiks maha müüa ja raha lapse toetuseks anda.
see saade ikka täielik ämber.( eks enamusel meist ole oma rääkimata lugu, aga seda rääkida saamahimust oleks ikka vale küll)
 
tee 11. november 2010, kl 10.39
järgi ! nuta ja hala, küll tuuakse ka nänni. saate jaoks pole muud vajagi, meelita inimene ennast saates avama ja autasuks saad nänni
 
mmm 11. november 2010, kl 10.52
Tahan ka midagi.
Mul lausa mitu lugu, mis rääkimata. Ehk saaks lausa mitu nänni.
 
jõle lugu 11. november 2010, kl 10.56
Seekordne saade oli mugavusi armastavast ülilaisast hädisest mökust mehest. Haliseja ja jonnipunn pealekauba. JJonnipunn seepärast, et mees lihtsalt keeldub muud tööd tegemast. tema tahab kloun olla ja laps koos emaga söögu või linnusitta kui tahavad.
Jäle tüüp! Ja selle kõige eest nuiab veel kingitusi ja humanitaarabina kihlasõrmust! Uskumatu.
Ei saa aru, kas sellised on siis tänapäeva mehed, keda vaja kangelastena rahvale eksponeerida ja kingitusi teha? Mingi töllakas, kes arvab, et ongi normaalne naiste-laste kulul oma elukest elada.
Ammu oleks Urmasel aeg aru saada, et kui klouni mängimine piisavalt sissetulekut ei too, siis peab uue ameti õppima ja hakkama tasuvamat tööd tegema- meeldigu see siis või mitte.
Eriti haletsusväärne jobu mees.
 
uuuu 11. november 2010, kl 11.11
lisan veel- kõik need haigused ja õnnetused, no kes meist poleks olnud ja veel hullemini haige. veel see kohutavalt libe hääletoon ja see kuidas ta ikka toonitas, kuidas tema sõbrad ka ikka sellises seisus..... meie vanasõna- ütle mulle, kes on sinu sõbrad ja ma ütlen sulle, kes oled sina. tavaliselt seda saadet ei vaata, aga seekord tahtsin kohe lõppu näha, et selgusele jõuda, mida ta siis välja pressib. häbiväärne hale vennike, kes pole väärt mehe nime kandma. ise oleme 5 poisi vanemad ja pidanud neid kasvatades kompunnima ja kombineerima, aga lastele on jätkunud alati. olen küll koolis käinud, aga nõuka aja lõpul suures hädas isegi sigalas sitta rookinud ja ma ei häbene seda tunnistada.
 
täpselt 11. november 2010, kl 12.11
lihtsalt üks suur luuser, kes kurtis, kui kurb on tema elu. naine on paha ja laps peab kasvama ei tea kus Soomes. Mõttetu mees, kes püüdis kurba nägu teha - see aga ei õnnestunud. krt, ma olin niii vihane!! niisugusele oleks pidanud loengu pidama, mitte kinke jagama! looder, kes tööd ei viitsi teha. kas tal ei ole siis 25 krooni, et lapsele anda?? "issil ei ole raha!" krt küll.
 
nõus eelmistega 11. november 2010, kl 12.28
Ma ka olnud haige, tööta jne, aga laps küsib ikka süüa ja sooja tuba. See mees oli tõeliselt hädine kuju. Kui laps oleks tema kasvatada olnud, siis oleks üksi söönud aga lapsele poleks jätkunud? Ja tuua nüüd see isadepäeva puhul telesse, et kaastunnet leida - masendav. See nänn oleks tõesti lapsele ära kulunud. Jube saade, olen ka alati vältinud seda, seekord haigena kodus olles jäin vahtima. Kihlasõrmus oleks kindlasti võinud olemata olla.
 
eriti kuri 11. november 2010, kl 12.50
Nii, et nüüd jagab Pritson-Tamme kingitusi ja auhindu jobumehele, kes täiesti avalikult teatab, et ta hiilib ametlikest töödest kõrvale selleks, et mitte oma lapsele elatisvõlga tasuda?!
Kas see on siis imetlustvääriv mees? Pritson Tamme nägemus tublist isast?
Tegemist on ju täiesti saamatu haleda ja mõttetu kloun-mehega kes unistab terve elu diivanil molutada, vahelduse mõttes tsirkust teha (hoolimata sellest, et see ei ole tasuv töö) ja naiste ülalpeetav olla. Nõme enesehaletseja mees. Selline töll pole ka kõige odavamat kinki väärt. A nüüd riputati kogu rahva eest vennikesele vaat et medal kaela. Mille eest, ma küsin? Mille eest?!
 
12 points! 11. november 2010, kl 13.16
@eriti kuri:))
 
nipi35 11. november 2010, kl 19.07
vot mina ka ei saa aru sellest saatest.
ja kas selle naise käest üldse küsiti,kas ta on sellise jandiga.tundus,et ta pandi sundseisu,kui see mees teda naiseks palus.
väga ämber saade
 
* 11. november 2010, kl 19.31
kanal2 kodukal on ka sellele saatele palju värvikaid kommentaare
 
ülikuri 12. november 2010, kl 14.54
Kanal2 kodulehelt on värvikad kommentaarid kadunud ja asendatud kiidulauluga toredale, vaprale ja hoolivale isale??? Palju õnne Kanal2!
 
helesinine 14. november 2010, kl 15.11
Vaatasin just saate kordust. See mees on ikka täielik hädapätakas.
 
Mari 19. november 2010, kl 09.18
MIKS alati mees on hädapätakas, aga naiste suunas ei kuule kunagi ühtegi etteheidet. Mees tehku rohkem tööd, müügu vara ära jne jne, ei ole vahet kas on töö kaotanud ja otsib uut tööd, püüab hakkama saada jne jne, aga naine ei pea paremat/tasuvamat tööd otsima. Naine võib olla kodune (sest tal on laps ja lapseisa peab alimente maksma) või olla 4000kroonise palgaga müüja olla. Keegi ei ütle, et tehku ise ka rohkem tööd. MIKS alati mees "süüdi" on? Kui naine ise ära kolib, lapse kaasa võtab, lapsega manipuleerib ja kättemaksuks igal pool räägib et mees on halb isa ja ei hooli lapsest, kuigi mees maksab alimente 4000 krooni kuus, endale jääb elamiseks 2000 krooni. Muidu oleme küll võrdõiguslikkuse poolt ja hullud feministid, aga vot alimentide teemas näeme alati vaid asja ühest küljest, naise vaatevinklist, sest naine on ju alati kannataja
 
kulla Mari 19. november 2010, kl 18.26
keegi ei süüdistaks meest, kui tal tõepoolest ei ole mitte midagi! Aga antud juhul oli saade luuserist, kes avalikult tunnistas, et ta ei tahagi muud tööd teha!! kloun ei ole amet, eriti kui see ära ei tasu! mingu või kojameheks või valvuriks. saatku lapsele või 500 krooni, on sellest ka abi. aga kui ta ei leia taskupõhjast 25 kroonigi, aga liisib omale auto?! no andke andeks! täielik luuser, kellele tehti selle eest veel kingitusi? väkk.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!