Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Rooside sõda ja inimeste rumalus
 
Roosu 14. november 2014, kl 11.37
Uskumatu, kuidas inimesed nii rumalad võivad olla, et riikidekas pakutakse Madriidi ja Moskvat, lihtsalt paha vaadata..ja üldse ei teata vahel elementaarseid asju
 
uuu 14. november 2014, kl 12.00
On küll aga seal ole närv vist ka päris kõva sees aga see ei vabanda kodulooma häälitsuseks pakkumast kuku-kuku:)
alissandra 14. november 2014, kl 13.30
No geograafiast ei tea pooled eestlastest midagi. Oli see nii minu kooliajal ja on ka praegu, kui Eestit kaardil ei tea kuhu näidati ja näidatakse. Muudest riikidest ja pealinnadest ei maksa rääkidagi.
 
loogiline 14. november 2014, kl 14.07
No väikesest 10 inimesega külakesest pärit eestlastele võivad Madriid ja Moskva suurte riikidena tunduda küll :)
 
loogiline 14. november 2014, kl 14.11
Näiteks Amazonase kaldal elav brasiillane ütleks Pärnu jõe kohta kraav. :)
 
M. 15. november 2014, kl 01.08
Rooside sõjas osalevad ikka nö lihtinimesed, kes kaamerate ees vägagi närvi võivad minna. Eriti kui neilt kiiresti vastust tahetakse. Viimasel ajal pole enam seda vaadanud, aga varasemast on meeles, et ka küsimustele, mis tegelikult mingeid eelteadmisi ei vaja, tulevad seal saates tihti väga kummalised vastused. Aga tegelikult saate formaat ongi selline pulli tegemine ja muidu oleks igav vaadata. Kui on parasjagu isu väga intelligentsete küsimuste-vastuste järele, siis selle jaoks on ka teisi saateid olemas :)
 
ohjah 15. november 2014, kl 20.34
Jah, mind pani ka imestama, et mõne arvates on Madriid ja Moskva riigid... Ning mitte keegi polnud kuulnud Mehhikot, sest selge ju, et kui M-tähega riik, siis kõigepealt tuleb meelde Mehhiko.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!