Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
UUS HOOAEG! Pilvede all!
 
TV 05. märts 2015, kl 21.08
Kuidas teile meeldis uue hooaja algus? Kuidas eilne Pilvede all tundus? Minu jaoks oli algus päris hoogne ja paljulubav, eriti hea koht oli see, kui Erik Maimu juurde tuli ja kohtas seal oma Kertut:)
 
päris naljakas 05. märts 2015, kl 21.59
Vanemat sorti härrasmees soovis oma noore naisega last saada aga ei õnnestunud kuidagi. Küll nad proovisid nii ja proovisid naa, aga ei mingit tolku. Naine rasedaks ei jäänud. Lõppeks läheb härrasmees arsti juurde ja kurdab oma muret. Arst tegutseb vastavalt õpetatule – esmalt tuleb võtta proovid. Annab mehele siis suletud purgikese ja palub tal järgmiseks päevaks tagasi tuua sperma proov.
Järgmisel päeval tuleb mees tagasi tühi purk kaasas. Arst pärib, et mis oli probleemiks, purk on tühi.

„Proovisime“, vastab mees. „Esmalt proovisin ma oma parema käega, siis vasaku käega – ei midagi. Siis proovis mu naine vasaku käega, seejärel parema käega ning lõpuks suuga kuid ei midagi. Siis proovis mu naise sõbranna vasaku käega, parema käega ja lõpuks suuga. Ei midagi. Meie seda purgi kaant lahti ei saanud!
 
WTF 06. märts 2015, kl 00.28
Purjus oled TV või? Kohtas ta ikka Maria pool neid, kui nood sõbralikult veini jõid! Aga selle korteri segipeksmise eest peaks see lödipüks Eriku küll vähemalt hullarisse pistma, sest krimkaristust meil ju pole... :(
Ja see viimane kommentaator on vist tõesti pilves...
 
ei tea 06. märts 2015, kl 15.15
Kerttu osatäitja ei ole veenev, nagu robot, isgi siis kui sagris peab olema, on ta mukitud ja kaames olekus jäik.Nerab ka kohutavalt, ei ole normaalne see naer. Vastupidiselt Maria osatäitjale, kes pidi end vaos hoidma, et mitte osas olla , muidu jääb Kerttu rollis oleja täiega eemale. Igal juhul ootaks selle ära kui too naine, kes jamas ka Eerikuga lagedale ilmub, Riina. Hea mäng näitleja poolt.Üldiselt aga ... ole enam huvitav nii nagu enne.
 
vanem 06. märts 2015, kl 20.04
mulle imponeeris kuidagi rohkem kui varem. enam nagu ei käi nii närvidele see näitlejate mäng, järelikult paremini vist mängivad.
ainult ma ikkagi ei saa aru, kuidas on võimalik, et normaalne mees nii segi kammib, erikut mõtlen. mu oma mehel oli ka keskeakriis, kukkus ka tibidega ringi vehklema, kuid katus sellepärast ära küll ei sõitnud.
 
vastupidi 07. märts 2015, kl 07.48
Ei mängi paremini, lihtsalt sa oled juba halva näitlemisega ära harjunud.
 
Kerttu kehastab vist debiili ... 19. märts 2015, kl 00.02
Ma ei saa aru, miks peab korduvalt nii lähedalt ja nii suurelt näitama mõne näitleja jubedaid hambaid?
Kas nad tõesti nii vähe teenivad, et suud korda ei saa teha? Siis võiks filmi tegijad halastada vaatajatele. Üpris õõvastav vaadata neid eri värvi ja eri suunas hambaid. Kõige jubedam on see Liis Haab'il - Kerttu,kollased ajavad oksele ja sinised/mustad ...:( Ega Inga Lunge - Piret ka eriti kiita pole.
 
ja mitte ainult 19. märts 2015, kl 11.04
Selle uue hooaja saadetes on kõik tegelased nagu poolemeelsed. Kõik käituvad nagu oleksid mingis uimas ja ei taju nagu üleüldse reaalset elu enda ümber. Tegelikult - ega seal filmis ju elu ka reaalsena ei kujutata - kõik nagu mingis kummalises udus.
Viimast osa enam ei vaadanudki. Äkki seal oli miski elulahedaselt kujutatud?
 
nojahh 19. märts 2015, kl 18.47
See kõigi seriaalidega nii. Algul on hea idee ja kõik tore, siis see ammendub. Kõik tahavad edasi teenida, nii kanal, kui näitlejad. Siis hakkabki sulepeast välja imemine, jaburad olukorrad, suhted, kõik abielluvad omavahel seitse korda nagu Vaprates ja Ilusates.
 
kuular 29. aprill 2015, kl 13.29
Ei viitsi enam seda vaadata. Kõik oleks nagu opakad ja vigased nagu Eestimaa praegu. Ainuke meeldiv tegelane on see haigla venelannast medõde ja nalja saab Sirjega
 
vihane 30. aprill 2015, kl 13.01
Ei saa mina sellest Kertust aru. Üle keskmise ilus, tark, iseseisev, aga nii kui teemaks on Erik, on paras põrandakalts, selgrootu olevus, kes ei väärigi mingeid paremaid mehi.
Sirje on ikka üle prahi, teda on lahe vaadata, aga natuurina meeldib mulle Inna.
 
tüüpiline 30. aprill 2015, kl 21.22
Aga üks tüüpiline tibi ongi oma loru küljes kinni nagu liimitult. OK - filmis ei ole mees vägivaldne, aga reaalses elus ju tilpnevad tibid ka vägivaldsete meeste küljes ja mitte ei taha lahti lasta. Olgu see loru siis nii suur loru, kui tahes- Ei mina saa aru, mida nad neis lorudes leiavad ja misk nad normaalset elu ei alusta. Eks seda ka seriaalis kujutatakse.
 
tüüpilisele 01. mai 2015, kl 08.22
Kindlasti pole Kertu tibi või saan mina tibidest veidi teisiti aru. Kõige lähem tibile on Riina, kelle ainus saavutus on jõuka mehega abielus olemine, muud saavutused on olematud. Hobid ongi tibi omad - ilusalongid, poed ja seks, ei ühtki tõsisemat huviala.
 
tüüpiline 01. mai 2015, kl 08.50
Aga Kerttu tegelaskuju loomulikult ei huvitu ei ilusalongidest, poodidest ... kas keegi on tal kahel korral üht ja sama kostüümi või soengut näinud? Aga ilmselt õmbleb ta ise ja ka meigi ja soengu teeb ise. Selgrootu tibi on ta kahtlemata, lihtsalt ei ole agressiivse iseloomuga. No mitte ükski arukas naine ju reaalses elus ei ripuks sellise loru küljes. Ja veel suure järjekindlusega! Üksõik, kui suure sigaduse loru korda saadab, ükskõik, kuidas ta naist häbistab - tibi jääb ikka mõttes temaga ja ei suuda loobuda. Seda enam, et Riinal tõepoolest ei olegi praktiliselt võimalik mees kus see ja teine saata ning iseseisvat meheta elu alustada - tal pole ju midagi peale bravuurika käitumise. Aga Kertul justkui oleks.....
 
Huvitav 02. mai 2015, kl 09.09
kas see Kertu osatäitja näitlemist õppinud ka on, või on saanud osa kuidagi tutvuse kaudu. Diktsioon on halb. Kohe väga halb. Räägib läbi nina ja ettevaatlikult, nagu kardaks et huulevärv ära kulub. Minu arust on tema roll seal lihtsalt olla ilus, kes hommikuti ärkab, soeng peas ja viimase peal sätitud. Kui see roll on selliseks kirjutatud, nagu ta on, siis ok. Aga näitlejana on see neiu 0.
 
tüüpiline 02. mai 2015, kl 10.41
http://et.wikipedia.org/wiki/Liis_Haab

Aga eks Delfikas teab ikka paremini, kas inimene sobib näitlejaks või mitte. Mida need kõrgema lavakunstikooli õppejõud nüüd asjast teavad:) Ei vaadanud hambaidki:)
 
Kohe näha, et eestlased... 02. mai 2015, kl 19.50
No aga hambad on tõesti kohutavad!!
Teatris vast pole nii näha, aga siin nagu nimelt oksele ajamiseks kõik jäledad isevärvi kollased ja aukudega kontsud letti lüüakse.Aga vast see iseloomustamiseks tähtis...
Lunge-mutt võiks ka vähe suud koomale hoida :(
 
ka eestlane 02. mai 2015, kl 21.37
Sina "kohe näha" püstita siia õige link oma portselannaeratusega fotost, et saaksime ka seda silmipimestavat ilu näha. Aga olgu see nii kaunis kui tahes - hing on sul inetu ja iseloom vastik. Kui sa need kalli raha eest korda saaksid teha, siis võiksid alles siia postitamiseks klaviatuuri näppima hakata.
 
to tüüpiline 02. mai 2015, kl 22.01
Et kas näitleja jää elu lõpuni õppejõududele mängima...? Mis see publik ikka teab, mis tal näitleja mänguga pistmist.
 
jama lugu 03. mai 2015, kl 00.31
No kui mõistust jagub ainult näitleja hindamiseks hammaste põhjal, siis ...... Sest näitleja peab ju olema eelkõige piltilus. No nii ilus ta loomulikult olla ei saa, kui hammaste arvustaja (temal pole võistlejat!), aga vähemalt pooltki nii ilus peaks ikka olema.

Näe, lollid õppejõud kah ei saanud aru, kas näitlejahakatisest tuleb näitleja või mitte. Neil õppejõududel tuleks kvalifikatsioon ära võtta! Inimese annet ei oska hinnata, hambaid kah ei vaata!

Ega arstid ka jää elu lõpuni oma õppejõududele eksameid tegema. Tea, kas siis lubada teisi ravima või mitte, kui kool läbi..... Näitlejate puhul õppejõudude hinnang ja kõrgkooli diplom ei kehti, kas teiste ametite puhul kehtib?
 
Näha jah, et eestlased :( 03. mai 2015, kl 01.16
Kas hambapesu, hügieen ja korrashoid on nii põlastusväärt? Mis see ILU siia puutub? Kollastest ja katkistest hammastest oli jutt. Ja kui on puudujääke, siis on võimalus ka mitte neid suures plaanis demonstreerida,enne kui korda saab.See ilmselt märkus operaatoritele.
Ja midagi pole teha, iga elukutse puhul on omad spetsiifilised nõudmised.
Ei taha mingil juhul, et higist haisvatekaenlaalustega, rasvaste juustega hambaarst või juuksur ümber kliendi pea askeldaks, olgu tal kui kõrgekvalifikatsioon tahes.
p.s. Muide, mina enne seda kui endale esimese auto ostsin just hambad täiega korda tegingi.Väga kole on, kui ei saa vabalt naeratada ja ega need rehapulgad ametikohti ka ei võimalda.
 
oo jaa 03. mai 2015, kl 14.19
Paksud kulmud ja tavaline olek ei ole ilus. Mõnel ainult see kõrvuni venitatud suu koos blondeeritud kunsthammastega ongi ainuke tark olek, peas on ka mõni juuksekarv mõistuse asemel.Pean silmas siin tode kommenteerijat:2.mail. 19.50.:)))))

Pilvede all, on vaadatav.
 
Kle viimane, 03. mai 2015, kl 15.36
sul hambamädanik ikka päris ajudesse löönud ?
TERVED ja PUHTAD, mitte haisvad inimesed on vastuvõetavad. Ära tule siia oma haisemist õigustama.
 
ooo jaaa 04. mai 2015, kl 12.12
tglt on see pilvede all üks mädanenud inimeste mädanenud meelelahutus.
 
väheusutav 05. mai 2015, kl 22.51
Kuidas see Indrek nüüd nii äkki terveks sai? Alles oli nii lapsemeelne, tõstis klotse ühest virnast teise, nüüd jagab juba paugult firmaasju, kuigi endal polnud õrna aimugi, mis seal vahepeal toimus..?!

Mis sellesse puutub, et Kertu "ripub" Eriku küljes, siis 1. ta "ei ripu", ta lihtsalt ootab ja vaatab, kas Erik on ühel päeval oma riinad ja mariad võimeline maha jtäma ja tõeliselt pere juurde tagasi tulema;
2. neil on ühine laps, ja see on absoluutne argument, et vanemad EI TOHI lahku minna.
See on suurim sigadus, kui lapsega naine hakkab ennast mingile teisele mehele pähe määrima, see on nii rõve ja vastik. Loodan, et see laevakapten laseb ruttu jalga, sest mingit järjekordset kärgperet pole tõesti enam rohkem siia Eestimaale vaja!
 
Paras sulle näkku sülitada jahhh 06. mai 2015, kl 00.56
Armas taevas! Järjekordne Kerttu!
Lastest on kahju! :(
 
punktirida 06. mai 2015, kl 11.37
Sarja pideva vaatajana väidan küll pigem kasvada isata kui isaga, kelle käitumine ja eluviisid pidevalt piinlikust tekitab. Kas te tõesti arvate, et Liisa on hiljem emale oma raisatud aastate eest tänulik? Vaevalt.
 
Kriipsurida 06. mai 2015, kl 13.16
Mis sel Erikul siis teie arust viga on?! Ta ju TAHAB oma peret tagasi, ta ju armastab oma last ja Kertut ka! Laps heidaks emale ikka ainult seda ette, et too võttis temalt isa, lihtsalt sellepärast, et suurtel inimestel oli vaja JONNIDA nagu mingi väike titt! Eriku ema ju teeb kõik selle nimel, et pere jälle kokku saaks. KÕIK - kogu see kamp, isegi see uus tegelane, see kapten - loodavad ja ootavad, et pere saaks kokku! Samas Erik ju EI TEA, kas Kertu võtab ta tagasi! Ja kuna ta ei tea, siis loomulikult ta läheb jälle selle Riinaga. Kõik TAHAVAD kokku saada, aga kõik mängivad nagu titad... Üks asi on selge: lapsel ON ISA VAJA!
 
punktirida 06. mai 2015, kl 14.08
Erik näitab igal juhul väga veidralt välja seda, et ta oma pere tagasi tahab. Mees, kellele on oluline oma pere, ei pea armukesi või ei oma teise naisega sekssuhteid. Ta ei joo end täis ja käitub väärikalt, võta või Kertu raamatu esitlusel käitumine või ajalehe toimetuses. Ta ei koli oma endise kallima - Maria - juurde, kui ema ta välja viskab. Ta üürib ise korteri ja suudab selgroogu säilitada, mitte ei sula iga Riina ja Maria kutse peale, isegi kui see on mugavam tee. Ega ma õigustagi Kertut sellise kummi venitamise pärast: lahuta või ela koos. Maimu on vanamoodne naine, seda esiteks. Teiseks kardab ta ilmselt, et ta ei saa enam Liisa elus osaleda ja vanaema roll talle meeldib ja sobib.
 
lootusrikas 08. mai 2015, kl 20.49
No nüüd ehk Kertu ja Erik lepivad ära, sest Maimu on haiglas, Maria läks töölt ära ja Riina ka enam Erikut ei piira, sest Erik lasti lahti. Nüüd nad lihtsalt PEAVAD jälle kokku saama, teisiti poleks see võimalik!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!