Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Film Reetmine
 
Klaara 19. oktoober 2015, kl 19.27
Kas keegi peale minu vaatab veel türgi seriaali "Reetmine". Minu arvates on see pagulastevastane film.Meespeaosaliste käitumine on tõeliselt õudne ning, kuna nii toimivad lõunamaa mehed, seda enam kinnitab see arvamust, et selliste Eestisse saabumist, aga ka kogu Euroopasse, tuleb karta.
Milline metsik julmus neis meestes - nii isas kui pojas - on.
 
Klaarale 20. oktoober 2015, kl 15.35
Palju huvitavam on see kommunistlike noorte pool ja nende suhtumine Ameerika sõduritesse. Türgis on tüüpiline mehe- ja isakeskne ühiskond, samas mis meil 60-ndatel nii väga teistmoodi oli, naine oli kodu ja pere ori, kelle kaelas olid lapsed, kodu ja loomulikult seda kõike lisaks tööle.
 
no 29. oktoober 2015, kl 23.55
Mis ma oskan öelda: See on elu. Saa tuttavaks!
Tegelikult on film vägagi õpetlik ju!
 
kohutav lugeja 10. veebruar 2016, kl 18.27
on see Liivak, lugegu parem mõnele multikale peale. Rikub täitsa filmi vaatamise ära.
 
Njh 10. veebruar 2016, kl 23.21
Vahetus seal see pealelugeja vist jah kunagi, oli võõras kuulata,aga film on ausaltöeldes nii põnev, et see ununes mul paari jaoga.
Ausaltöeldes ei mäletagi nii põnevat filmi. Iga osa on huvitav. (Sajandi armastuse kohta võib ka sama öelda)
Pole mingi eriline türgi filmide fänn, aga ei saa salata et tegu on hea seriaaliga! Ei saa võrreldagi ladina ameerika ja venemaa toodanguga.
 
Olen 11. veebruar 2016, kl 17.52
möelnud, et kas teksti pealelugejad ise tölgivad ka seriaali. See vahepealne lugeja oli normaalne, aga Liivakul kogu aeg: tapan ära rsk, oma kätega tapan ära, maha löön... jne. Film on pönev ja erinev teistest just ajastu möttes. Kuigi viimasel ajal on see peategelaste pere kogu aeg yksteise sabas jooksus ja vahivad suurte, öudust täis silmadega kaadris. Ainult vanaema vaatab mötlikult yksinda kodus kaugustesse...
 
reetmised 20. aprill 2016, kl 10.20
Tahtsin filmi 'Reetmine' koha pealt sõna võtta.
Hakkasin seda sarja vaatama, kuna siiani olid mulle kõik nähtud türgi filmid meeldinud. 'Reetmise' algus tekitas ka minus korra tunde, et jama. Jätsin koguni vaatamise katki, aga kui siis kogemata juhtusin mõnda lõiku nägema, vaatasin, et asi läheb põnevaks. Nüüd, kui üle poole filmist on vaadatud, võin julgelt öelda, et see on ilmselt kõige parem seriaal, mis ma näinud olen! Stoori põhineb muide tõestisündinud lool.
Mis aga teemasse puutub, et türgi sarjade õnnetud lõpud... siis see Reetmise film on tervenisti õks õnnetu film. Ma pole ühegi filmi ajal niipalju pisaraid valanud. Ja eile oli tippude tipp. No lihtsalt nii kurb, et nuta või silmad peast.
Ühesõnaga ütlen lõpetuseks veelkord, et parim türgi seriaal(isegi Sajandi armastuse panen teisele kohale). Kes vene keelt jagab, soovitan kindlasti vaadata potsast peale.

Sorry, et sama postitus on ka teises rubriigis, aga see sobib mõlema alla.
 
?? 10. juuni 2016, kl 11.01
Palju sel seriaalil osasid on, teab keegi?
 
!? reetmine ?! 01. juuli 2016, kl 10.46
See lõppeb 6.juuli!
Aga kas keegi teab kas sellel on mitu hooaega?
See lõppeb nii järsku...
 
Lendav orav 02. juuli 2016, kl 14.34
3 hooaega.
 
Midagi 03. juuli 2016, kl 11.12
ei lõpe järsku. Pere on õnnelikult koos. Abielluvad need, kes abielluma peavad. Kolm hooaega on läbi. Kas ootate, et nüüd hakatakse näitama, kuidas Denize ja Zehra juba suured on?
 
fänn 07. juuli 2016, kl 22.24
ma ei suuda ilma selle sarjata olla kuidagi...nii võõras on kui seda kuskilt ei näe, isegi järelvaatamine lõpeb 7 päevaga ära ...
 
kah maitse 08. juuli 2016, kl 16.47
selle asemel, et mingit nõmedat türgi seepi vaadata, võiks parem raamatuid lugeda!
 
Reeta 28. veebruar 2023, kl 14.30
Nädsa meil siin Vaeste Patuste Alevis va Marksist Poliitik mis ta teeb. Käib mööda toidutempleid otsib Ukraina tooteid vahib peenikest kirja luubiga ja kirjutab tootjate aadresse üles. Siis saadab need sihtmärgid teatud sihtgrupile internetis. Ja ega ta ainult siin vaid ka maakonnakeskuses ja päälinnas ka. Ise kiidab et tema suhtleb Castro Kimi Putini ja Lukasenkoga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!