Telesaade
Kirgede torm
eluaegne vaataja 20. mai 2017, kl 00.51 |
Vaatasin praegu ühe jupikese ühest uuemast Saksa osast ära, ilma hääleta (sest teised magavad juba), lugesin teksti alt, tuleb välja, et William on Werneri poeg. Kui ma ikka selle 5 minuti jooksul asjadest õigesti aru sain.... Sest ma pole nüüd tõesti nii ammu vaadanud Saksa osi, vahepeal on paljutki juhtunud.
enam ei vaata 23. mai 2017, kl 17.38 |
eluaegne vaataja 23. mai 2017, kl 23.23 |
Saksa osades oli/ on just praegu Adriani ja Clara pulmad.
Williamile tulevad 2 täiesti uut tibi, toatüdrukud.
Kui keegi eespool ütles, et David läheb ära, siis ei, täiesti alles. Tina ootab ju tema last.
Beatrice ootab ka last.
Aga mis sest kõigest rääkida, vahepeal juhtub igasugu asju, laip leitakse metsast üles, elu hakkab ümber laiba käima ja et kas Oskar ikka on tapja või mitte.
Ning Melli ema, Alfonsi kunagine armuke tuleb nende juurde elama, nii et Alfonsil tekib 2 naist.
Williamile tulevad 2 täiesti uut tibi, toatüdrukud.
Kui keegi eespool ütles, et David läheb ära, siis ei, täiesti alles. Tina ootab ju tema last.
Beatrice ootab ka last.
Aga mis sest kõigest rääkida, vahepeal juhtub igasugu asju, laip leitakse metsast üles, elu hakkab ümber laiba käima ja et kas Oskar ikka on tapja või mitte.
Ning Melli ema, Alfonsi kunagine armuke tuleb nende juurde elama, nii et Alfonsil tekib 2 naist.
eluaegne vaataja 24. mai 2017, kl 00.35 |
Jätkuvalt vaataja 29. juuli 2017, kl 21.27 |
No nii, Teab keegi? 22. detsember 2017, kl 18.30 |
eluaegne vaataja 31. detsember 2017, kl 01.11 |
Jätkuvalt vaataja 02. jaanuar 2018, kl 16.16 |
Jätkuvalt vaataja 09. jaanuar 2018, kl 10.08 |
eluaegne vaataja 09. jaanuar 2018, kl 10.19 |
Ma ei ole tahtnud ka neid saksa omasid vaadata, iga päev nagunii ei oleks aega, ja siis ma ei taha ette vaadata. Meie osades hakkab varsti transvaal nüüd lapse ümber, sest igatahes Tinal ja Beatricel on kahe peale ainult 1 laps, ja Beatrice paneb pihta selle lapse, aga loomulikult on see Tina oma. Ja keegi on Beatrice ära tapnud, nii et saksa osades otsitakse mõrvarit. Aga ausalt - ma ei viitsi ja ei tahagi ette vaadata.
Jätkuvalt vaataja 09. jaanuar 2018, kl 15.07 |
mõtleks 18. jaanuar 2018, kl 11.53 |
William oli enne nagu täiskasvanu kunagi, nüüd selle ninnunännuga blondiga nagu nooruk. Õnneks läksid nad lahku aga kes teab kauaks. Muidugi on Beatrice mees elus aga millal välja ilmub, pole aimugi. Kahju et ta nii mürgine on, annab ehk Tina poja tagasi...Ta enda laps suri. Või oli see noor arstihakatis süüdi, näeme.
eluaegne vaataja 19. jaanuar 2018, kl 16.34 |
Jätkuvalt vaataja 22. jaanuar 2018, kl 15.43 |
Mina vaatasin Saksa pulmaosa ja paariks jääb ikka Rebecca ja William, mitte blondiin. Huvitav, kas järgmise hooaja "paha naine" on siis Susan? Beatrice oli muidugi huvitav kuju, aga nagu sellele sarjale omane, siis pahad saavad ükskord ikka oma palga, kuigi nii mõnigi on enne lõppu "heaks saanud" :)
Jätkuvalt vaataja 26. veebruar 2018, kl 15.41 |
no minu arvamus hakkab täide minema - Nils ja Tina on armumas (vähemalt Nils) ja tunnen sellest suurt rõõmu. Ja jälle pean tõdema, et vaatasin selle hooaja kuidagi ära, kuigi hooaja tegelased ei meeldinud ja nüüd jälle uus hooaeg algamas ja Alicia ning Viktor üldse ei meeldi. Pigem meeldib "paha mees "Christoph. Kuidagi olen need hooajad vaadanud ja seda teiste vanande tegijate toel - Verner, Konopka, Nils, Tina, Nataša ja veel mõned.
eluaegne vaataja 27. veebruar 2018, kl 13.04 |
eluaegne vaataja 27. veebruar 2018, kl 13.49 |
Jätkuvalt vaataja 28. veebruar 2018, kl 09.09 |
Hea asi valmibki kaua (Nils ja Tina). Vaatan nätlejate päikesemärke ja seal nad ka sobivad (Vähk ja Skorpion), ehk mul sealt see mõte kinni jäigi. Aga see on põnev, et Christophi esimene naine kohal ja ehk siis temal selle paha naise roll kanda. Susani üle on hea meel, et kinnimajas on. Ta on üldse kahetine tegelane - kord tundub, et on tore naine ja siis salakavalus ise.
eluaegne vaataja 28. veebruar 2018, kl 13.16 |
huvitun 28. veebruar 2018, kl 15.31 |
Jätkuvalt vaataja 09. aprill 2018, kl 15.05 |
kas keegi teab, see laul, mis oli selles seerias, kui Beatrice sureb, just see suremise ajal mängiv lugu, et mis lugu see on? Tundub tuttav, juskui mingisuguse laulu töötlus, kuid ei suuda meenutada. Justkui väga sobilik lugu sellesse stseeni, samas ei ole selliesarnast lugu "Kirgede tormis" kuulnud, väga ebaharilik.
eluaegne vaataja 10. aprill 2018, kl 12.57 |
Jätkuvalt vaataja 11. aprill 2018, kl 10.07 |
eluaegne vaataja 12. aprill 2018, kl 14.12 |
Jätkuvalt vaataja 13. aprill 2018, kl 10.50 |
Jätkuvalt vaataja 17. aprill 2018, kl 15.59 |
eluaegne vaataja 17. aprill 2018, kl 22.37 |
Jätkuvalt vaataja 18. aprill 2018, kl 10.49 |
..ja see tüdrukute ansambel Scala @ Kolacny Brothers laulab nüüd ka teisi laule "Kirgede tormis". Kuulasin seda tüdrukte bändi youtubes ja selgub, et nad mixivadki kuulsuste kuulsaid laule ja esitavad neid minoorses võtmes - et siis lugu originaalis mažoorne, kuid see bänd esitab minoorselt (kurvalt:).
Eluaegne vaataja, mina jälle muusikahuviline ning omal ajal 8 klassi muusikakoolis klaveritki õpitud.
Eluaegne vaataja, mina jälle muusikahuviline ning omal ajal 8 klassi muusikakoolis klaveritki õpitud.
ja üldse 03. mai 2018, kl 12.14 |
Lisa postitus