Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Õnne 13
 
hiirekõrv 13. märts 2016, kl 13.52
Kas ainult minu kõrv kuulis või pani keegi veel tähele, et eile, 12. märtsi Õnnes "keegi" (ma ei tea, kes, sest olin seljaga teleka poole ja tegin süüa) ütles mitu korda "teenEndama". Vähemalt 2x jäi mul see kõrvu. Või oli see mingi muu saade?! Igatahes ETV pealt tuli see saade.
 
Kahju 15. märts 2016, kl 10.06
et arutelu, mis alguses üsna asjalik oli suubus isiklikeks arvete klaarimiseks. Võibolla tõesti ei olegi "Õnnel" midagi viga kui lugeda viimaseid kommentaare. Hakkan juba autorit mõistma.Tundub, et siit leiaks "Õnnele" veel nii mõnegi üle vindi tegelase.
 
kõrvahiir 15. märts 2016, kl 12.53
Seda ütles kohaliku linnakese teabejaam, üsnagi vintis Laine. Ilmselt taotluslikult.
 
u 03. aprill 2016, kl 12.39
mulle on viimased osad meeldinud. kui nüüd selle Intsu ka järje peale e loogilisemaks saaks...et juhtub nagu elus eneses: aeg lahku minna, aga laps tulemas?
 
nii tore 03. aprill 2016, kl 12.49
Vanemad inimesed ütlevadki -teenendama, sest kes teisele kõike toob ja ette kannab ja kätte annab, osutab talle teeneid ja see sõna on teenendaja.Ei maksa end häiritud tunda, kui oled teenendaja.
 
nii tore 03. aprill 2016, kl 12.50
Intsu noorik -elukaaslane on ikka nii rumal ja totu, see mees vajaks ikka toekat naist, kellel on mõistust ja arukust rohkem.
 
See tibindus 03. aprill 2016, kl 16.42
on ju väga aktuaalne. Loll tibi viilib kodus küüsi ja arvab, et turvamehe palga eest võiks nüüd hakata soojamaa reisidel käima. Temale ju alla sekretäri töö ei sobi. Ja Ints on tavaline loll Eesti mees, kes laseb plikal endale pähe istuda. See paar peaks olema kohustuslik vaatamine paljudele samasugustele. Vaadaku, kui nõmedad nad on.
 
nii tore 03. aprill 2016, kl 17.58
Tegelikult on lapse kasvatamises ja harimises isa eeskuju oluline ja tundub, et Intsu isa nüüd maigutab suud ja laiutab sõnadega seal juustuköögis aga näe, poisist sõnaselge ütlemisega meest pole suutnud enda imetlemise asemel üldse kasvatada. Kole vaadata kuis poiss mõtleb ja kuulab elukaaslase tobedaid ettepanekuid, nõus madala turvamehe palgaga.Maal pidid ju noored mehed olema tugevad nii ihult kui vaimult aga see... Hea vähmalt, et joodik ei ole, kuidagi pika mõtlemisega ka veel.
 
Usu, 03. aprill 2016, kl 18.13
kõik kasvatusmeetodid lendavad vastu taevast, kui äpu mehe ellu ilmub "Anu", kes ütleb, kuidas asjad edaspidi käima hakkavad.
 
õige 03. aprill 2016, kl 18.22
Niisiis, noormehed, hoiduge "anude" eest!
 
Villased sokid 03. aprill 2016, kl 18.33
Nüüd siis jälle läks linnapea üle võlli. Oli juba tunne, et suudab emale midagi selgeks teha, aga ei tuhkagi. Kuidas selline küll linna juhib? jah,ema. Teen, ema. Paneme veel titele sinu nime kah. Tahaks küll näha naist, kes titele kurja ja lolli ämma nime tahaks panna.
Kallis Teede, kirjuta sellele õpetajannele sinna üks mees ja las kakleb sellega. Saab äkki huvitavam.
Ja sellised lollid lood, nagu see soki lugu, tuleks välja jätta. Kui inimesed on juba lapse tulekule saanud, siis julgeks mees ikka tunnistada, et ta sokid väikeseks pesi. See oli küll nagu lasteaia tasemel. Peidan padja alla ja valetan naisele. Toredad noored nii ei tee, normaalsed oleks selle jama peale südamest naernud.
 
Tõesti? 03. aprill 2016, kl 19.00
Nii lihtne oligi, et lihtsalt pesumasinas sokk muutus pisikeseks? Ma vaatasin ja arvasin, et mul on midagi nägemata jäänud. Esimene mõte oli, et beebiga on midagi juhtunud ja sokk ainult alles jäänud. Tundus igatahes tõsine asi olevat, et pool seeriat käis jutt soki ümber. Võib olla tõesti Teedel on isiklikus elus mingi sokidraama olnud. Kokkuvõttes väga tobe episood. Ja üleüldse, mis linnapea see selline on, kelle kabinetis kogu aeg hädaldav naine ja kontrolliv ema pereasju käivad arutamas.
 
tahaks teada 03. aprill 2016, kl 21.01
Millal Martin logopeedi juurde läheb? Kuigi praegu on juba ilmselt lootusetult hiljaks jäänud.
 
lootus 04. aprill 2016, kl 10.23
Ei saa ju, leping tehtud ja laps võeti ilmselt sinna sarja "Po Poznakomstvu", muidu oleks ikka valitud normaalse hääldusega osatäitjad.
 
hj 04. aprill 2016, kl 19.01
Minu arvates tegelased vägagi elust enesest ja ma ütleks, et isegi liiga arukad võrreldes tegelikkusega, mida väikelinnades kohata võib. On neid tossikesi, saamatuid ja imelikke kapaga igas linnas. Suures lihtalt ei satu nii palju nendega kokku, suhtlemine käib pigem teatud oma ringkonnaga.
 
sedaet 04. aprill 2016, kl 19.05
Ise elan juba väga palju aastaid Tallinnas, aga ema on väikelinnas õpetaja ja see, mida tema tänapäeva lastevanematest räägib, ohh juhhaidii, need õnne saamatud on selle kõrval nagu doktorandid.
 
Teele00 04. aprill 2016, kl 19.18
Ma ei tea, kus kapslis te elate, aga mina tean küll inimesi, kes sobivad Õnne 13 tegelaste prototüübiks. Keskealisi perepapadest mehi, kellele ema teeb ikka veel voodit. Noormehi, kes püsivat tööd ei leia, ei sobi üks ega teine. Noori naisi, kes vajavad meest lüsimasinaks ja kelle ainsaks oskuseks on huulte torutamine. Inimesi, kes üheksakümnendatel, mil haridus midagi ei maksnud, töötanud uhke nimega ametikohal, nüüd teevad lihtsat tööd. Tülitsevatest paaridest, kes üle kõige teineteist vihkavad. No ja rääkimata ülihoolitsevatest vanaemadest ja uudishimulikest külatädidest.
 
u 06. aprill 2016, kl 12.52
sa, "sedaet", elad ise juba väga palu aastaid Tallinnas? kõva sõna...:)
 
u 06. aprill 2016, kl 12.54
...väga palju, aga kõva sõna ikkagi.
 
vaatajad 13. aprill 2016, kl 15.15
Ka meie pere mõistes on sari jamaks läinud!
 
rahu :) 13. aprill 2016, kl 16.17
Kas kedagi on ketiga teleka ette naelutatud või? Kui ei meeldi, ära vaata! See vingumine ei muuda midagi.
 
Rahu saad teises ilmas! :D 13. aprill 2016, kl 16.28
Soovitan viimase juba äärmiselt tüütuks ja vaimuvaeseks muutunud kommentaari tähelepanuta jätta! Täie tõsidusega! Või ärgu DELFI tirigu selliseid mingite õudsete ähvardustega siia kommima!

Saateid tehakse VAATAMISEKS ja tore ka,kui tekivadmõtted ja arutelud!
See saade on tõesti kujunenud meie dokumentaalpeegliks. Miks peaks ajalugu hävitama, kui keegi, kes ennast ära tunneb ja TIHTI ! :D keelama ja märatsema kukub!?!
Loodame ju, et ikka vaatajate arvamusi kuulda võetakse ja asi paraneb, ikka PUHTAMA JA SELGE VEEL SUUREMA PEEGLI SUUNAS!!
 
issnd 16. aprill 2016, kl 21.24
kas keegi vaatab ka seda jama veel? ise ei vaata enam viimased 10 a. ammu jamaks läinud. kui telekas algab õnne13 vahetan ruttu kanalit.
 
10 aastat pole vaadanud?? 16. aprill 2016, kl 21.53
Mis sa siis üldse prigised siin? Kust sina tead, mis jama ja mis mitte? Ja kes oled sina, et keelata ja käskida inimesi, mis neil teha.
Isegi sinusuguse arvamus ei huvita kedagi. Mine Jututuppa ja polemiseeri seal omasuguse "spetsialistiga", kes midagi ei tea ja ei mäleta, aga muudkui arvustab ja hindab. Kohutav! Nagu ta ise, eriti peale suures kadeduses Elisabethi ahvides oma juukseräbalad ära värvinud! :D
 
issnd 16. aprill 2016, kl 22.01
Mis vigiseja sa ise oled, et nüüd nii leili läksid? Olen vaadanud tükati ja tean, mis seal toimub ja milline uina-muina see on.
 
to sedaet 17. aprill 2016, kl 11.17
Kui sa elaksid ja veel "palju aastaid" tallinnas, ei teaks sa isegis eda,kes su naabrid on, veelvähem teaksid sa, mida su naabrid räägivad aga väikelinnajutud ja kulukad külas- seda usun küll, mida sa levitad.Nagu 13-s on. Kadakasakslased oma juustutoaga.
 
u 24. aprill 2016, kl 10.08
lp stsenarist, kui Te nüüd selle viimase "avangu" korralikuks looks välja arendate (mõtlen Intsu pruudi vastutahtmist-lapseootust), siis on küll tore. see, kuidas Ints asjast teada sai, oli küll suht eluline. aga et keegi niimoodi end nõuandlas teisele sappa haagib...kas nüüd siis hakkab see linnapea naine kasvatustööd tegema?
 
viimasele 24. aprill 2016, kl 10.14
need on ju tüüpilised maakad, kes haagivad endasugustele sappa ja hakkavad poes teisi taga rääkima.
 
Tead, 24. aprill 2016, kl 11.49
ma näen iga päev linnas , et jumala võõrad alustavad vestlust ja juttu jätkub kauemaks! See on Tartus, mis ikkagi veel siiski linn, aga noh, eks need "peaga" linna bussigraafikud aita sellele "suhtlemisele" kaasa! :D :(
 
hahhoh 24. aprill 2016, kl 12.28
tartu on suur küla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!