Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Õnne 13
 
?????? 24. aprill 2016, kl 13.18
A kust sina seda tead hii-haa-haaa
 
Jama 01. mai 2016, kl 19.11
Kurvastuseks on see seriaal jätkuvalt jama. Kas turvamehed ongi poolearulised?
 
Aga miks mitte? 02. mai 2016, kl 15.22
Kas täiearuline täisjõus mees läheb selliste sandikopikate eest oma tervist sandistama ?
 
kollane 24. juuli 2016, kl 10.01
Nüüd näitab vanu osi...Kas sügisel jätkub? Tahaks teada, kelle sünnitab too noorik,kes perepojale kaasaks.
 
uu 25. juuli 2016, kl 11.50
mina ka ootan jätku.
aga viimati läks ikka vist alles linnapea naine sünnitama? ja see oli stsenaristil tõesti toredasti tehtud: kuidas ema oma lapsesaamise aegasid meenutas, poja peresünnitust imeks pani ja kuidas noored omakorda on ära keeranud nn sünnitusplaani koostamisega. huvitav, kas see ka valmis sai ja kui, siis kuidas realiseerus?
 
ei see jätku niipea 27. juuli 2016, kl 17.51
Sel laps-autoril on praegu koolivaheaeg. Eks ta sügisel jätkab.Ja siis juba aasta vanem ja targem kah - ehk tulevad natuke mõistlikumad mõtted. Või - mine tea.... kosmoses on ju tegelastel veel käimata......igasugu asju võib kokku kribada.
 
kollane 28. juuli 2016, kl 10.26
Õnneks ei ole lapsautor, vaid päris suur inimene või isegi kaks...Kahju, et Teet Kallas mõned aastad tagasi enam ei soovinud jätkata.Sisu sel loll ju eluline, kohati naiivne nagu külainimesed ongi ja maanoorik, kes tahab kohe ja kiiresti rikkaks , perepoja vanemate kogutud tarkusija tegemisi halvustab, no selliseid plikasid on ka palju...Kuid eks ka tema teravad nurgad elu käigus siledaks lihvitakse, eriti kui ta emaks saab ja ämm on tal ( kui abielluvad) nii noor veel ja abistajana tugev. Petersonide pere on nii tugev kui tugev on Alma kuju.Linnapea tütar võiks välja kirjutada. Las läheb USA-sse tagasi.
 
vabandust 28. juuli 2016, kl 10.26
Viga tuli, lolli asemel lugeda : lool
 
uu 17. september 2017, kl 11.00
praegu avastasin, et eile unustasin "Õnne" vaatamata. elu alles suvisemal lainel: kohati ilm lubab veel õhtul aias-õues olla ja rattaga sõita. aga et seriaal jälle edasi läheb, on väga tore ja enam ära ei unusta. see on Eesti elu suht loomulik kajastus rahulikus tempos. ma muid kodumaiseid seriaale ei vaata. lihtsalt pole aega, aga siiski, vist kõiki neid olen n.ö "nuusutanud". siiani edutult. M Klubi muidugi omal ajal ootasin pikisilmi ja "Ühikarottide" peale sattudes jäin alati vaatama.
soovin "Õnne tegijatele jõudu.
 
uu 30. september 2017, kl 09.39
meil siin viimastel päevadel nn ülilevi ja täna õhtul vist jääb "Õnne 13" nägemata. no ega midagi, selle asemel vaatan taevatähti.
mis veel kodumaistesse seriaalidesse puutub, siis tuleb meelde, et väga armas oli muidugi see Jaan Krossi noorpõlve-loo järgi tehtu. kas ka ehtne, oskaksid ehk väga vanad inimesed veel hinnata. aga "ENSV"s on mingi tabamatu "miski", mis täpselt seda aega iseloomustab. väga hästi tehtud.
 
uu 07. november 2017, kl 10.26
viimased osad on viletsad olnud, näitlejad justkui liimist lahti ja mängivad nagu küla näitetrupp. just see lapse isaduse ilmiskstulek oli nõrgalt lavastatud, nii stsenaariumi kui ka lavastuse osas, samuti valimiseelsed tõmblused linnavalitsuses ja mujal.
rohkem pinget, muidu hakkavad asjad logisema.
 
Õnnelik õnnetus 26. märts 2020, kl 19.02
Õnne 13 saaks lõpetada nüüd tõeliselt apokalüptilisena elu Morna linnas viirusepideemia ajal. Alma kui riskigrupi esindaja oleks esimene surija (saaks terve osa teha tema suremisest), Ahven ei järgi karantiini ja nakataks pooled Morna naised viirusega ja ülejäänud tripperisse (veel üks osa). Siis saaks näidata, kuidas terve Morna sureb ja tänavad on täis laipu peaosalised püüavad väheseid ellujääjaid aidata kuid nakatuvad ka ise ja surevad. Kui err soovib pärast seda Õnnega veel jätkata saaks teha näiteks Zombie järje alates sügisest
 
just 29. november 2020, kl 12.43
Igavaks läinud, liiga palju laiendatud perelisade näol ja see kaotab sisus palju, põhitegijad on jäänud tahaplaanile: Laine Krissuga, juustufarmi perenaine ja peremees, Alma tegemised-tema enda poeg naisega ja pojapoeg Jaanus oma naisega. Kohvikuid on tekkinud liiga palju nii ei saagi enam algsest sisust ja teemast aru. Järjepidevus puudub. Ega siis ühe seeriaga ühte pereprobleemi ei lahenda. Evelinist on tehtud mingi hädaline pereema, tegelikult on ta üle meeste tõeline ärinaine.
 
,,,,,,,,,,,,,,,,, 13. detsember 2020, kl 09.38
Ka mulle tundub, et Õnne 13-ga on midagi lahti. Kuidagi juba liiga närviline on sealne suhtekoomika. Kui selline asi toimuks mõne paari vahel, oleks normaalne. Seal aga plärtsuvad juba enamuses kõik. Osalt nagu stsenaristi tekstiga ülepingutus ja teisalt ka osade näitlejate ülemängimine. Elu pole kellelgi kerge aga võiks vähe vabamalt ja rahulikumalt võtta. Enamuses nipsakas-õpetav-targutav stsenaarium ei tee kedagi paremaks, paneb ainult õelalt muigama. Kui asi ei parane, võiks tõesti vanema ja rohkem elukogemusi omava stsenaristi palgata või ehk ka mõne näitleja välja vahetada.
 
tänapäev 21. detsember 2020, kl 16.01
Kuidagi imelikuks on keeranud, soiku on jäänud Anneli kohtu ette vedamine, see kuidas ta Krissu maja endale krabas, on ülekohus .Seeriaalis saab ju õigusega silma paista kui süüdlane saab päevavalgele veetud. Eriti nii väikses kohas kus kõik tunnevad kõiki, käis too Anneli aastate eest Alma juures vargil ja töötades Vissi juures varastas maali, ahvatles Allanit ja kõike seda arvestades oleks hea kui too isik teenitud karistuse saaks. Maja Krissule tagasi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!