Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Meie pere ja muud loomad
 
lapsevanem 04. august 2016, kl 23.10
Vaatan sellepärast, et näha, millised "inimesed" meie ühiskonnas elavad. Kui oma silmaga ei näeks, siis ei usuks küll.
 
olen väga rõõmus 05. august 2016, kl 13.18
et selline saade on olemas ja sellised inimesed meie hulgas elavad. Suur tänu Kanal 2-le selle saate eest :D
 
uu 05. august 2016, kl 18.03
vastupidi, Kanal 2 peaks sind tänama, et olemas oled ja nende saateid vaatad.
mina küll ei suuda - just uudiste pärast on piinlik.
aga muidu - üht-teist saab ikka vaadata. suvisel ajal, kui füüsilist koormust on rohkem, päädib see hilisõhtul küll põhiliselt reklaamipausi ajal magama jäämisega.
 
marfussa 05. august 2016, kl 18.45
hea meelega vaatan ETV-d Kanal 2, TV3, ETV2, Kanal 11. Ei ole vaja sellepärast minestama hakata.
 
lapsevanem 09. august 2016, kl 23.55
Kas ta on pesukaru üles otsinud või? Ise tituleerib ennast maailma suurimaks loomasõbraks, ja siis laseb oma elukal lihtsalt putku panna.
Lastest on küll kahju, lödistavad sõrmede vahel makarone, aga ju see kuskilt tütre isa kodumaalt pärit tava on, et kätega süüakse...
 
Karin 11. august 2016, kl 14.48
Heidi on ääretult tubli naine koos oma põngerjatega,lapsed näevad ja õpivad tundma tõelist EESTI elu.Need lapsed teavad kuidas kasvavad loomad,kuidas tuleb toit lauale,neid ei kiusa bakterid nagu nunnutatud lastel kogu aeg on.Edu sulle,tubli SAARE NAINE.
 
marfussa 11. august 2016, kl 15.05
Jagan täiega Karini seisukohta. Neid ärapillitatud lapsi on meil niigi palju, hoitakse veel täiskasvanunagi vati sees. Ikka autoga kooli ja koju, peaasi, et jalgsi käima ei peaks. Mina hakkasin 1. klassi esimesest päevast üksi koolis käima, ja ülla-ülla! ellu jäin!
 
vanaema 11. august 2016, kl 15.44
Kõik ongi tore, et lapse kasvavad maal ja loomade keskel, kuid miski häirib- lastel on nii mustad käed ja küünealused, tütarlapse kammimata ja korrastamata juuksed, laste söömine(lauakombed), mustus ja korralagedus ümberringi jne...
Saan aru, et filmitud on küllaltki pika aja vältel, kas ei oleks pidanud juba ümbrus ja elamine rohkem korras olema?
Tegelikult on see selle pere elu ja arvatavasti neile nii meeldib. Loodetavasti ei hakata lastest koolis eemale hoidma, lapsed on väga julmad...
 
vanaemale 12. august 2016, kl 16.34
Talu ei kõpitseta üles kahe kuuga. Läheb ikka mitu aastat, enne kui see talu lõplikult jalad alla saab. Seal on isegi juba palju tehtud, räämas on ainult köök veel. Taluümbruse korrastamiseks läheb ikka väga palju aega. Lapsed ei ole mitte teleesinemiseks üles löödud vaid oma igapäevases elurütmis. Linnas nad ei olnud ju mustad! Tõsi, makarone võiks siiski kahvliga süüa, aga see ei ole nüüd küll asi, mille pärast lokku lüüa.
 
ootuses 13. august 2016, kl 13.38
ootan esmaspäeva õhtuid, kahjuks vahel läheb siiski meelest vaadata, aga väha vahva saade ja see pere. ei häiri miski. elu on elu ja ise ta valis sellise elu ja kõik on tore.
 
eelmisele 13. august 2016, kl 15.37
Teisipäeva hommikul ja laupäeva hommikul kell 9.30 saab kordust vaadata. Samuti saab arvutist ("Meie pere ja muud loomad" kanal 2, vanu osi uuesti vaadata.
 
G 15. august 2016, kl 22.55
Tore eluterve saade. Ilma peata kukk lapsel jalgupidi peos oli mulle küll liig mis liig - mina endise maalapsena ei arva, et maalaps peab ilmtingimata loomade tapmisega harjuma.
Hani on väga lahe n-ö lemmikloomana, poleks arvanudki. See näitab, et kui looma-lindu kenasti suhtud, suhtub ka tema sinusse hästi, ja nii võid ükskõik millisest elukast endale eluaegse sõbra saada. See on hästi tore.
 
vanaema 16. august 2016, kl 10.38
Eilses osas lõigati lastel küüned lühemaks- tore!
Helve Tamm 16. august 2016, kl 13.35
Lõigati jah küüsi ja kui põhjalikult seda veel näidati ja siis sai kommi ka.
Ei ole saatel häda midagi, aga ma ka vanaema ja ei jõua ära imestada,et üks noor tüdruk lastega läheb metsa vanasse tallu elama. No on hakkamist või mida? Ja nii palju loomi. Lastel praegu jah tore, aga kas teismelistele see loomaelu enam nii palju huvi pakub?
Meenutab Kati-Saara Vatmanni, kes samuti oma lastega rajas kodu hulga loomadega.
 
to Helve 16. august 2016, kl 17.02
Heidil ju 30. sünnipäev peetud! Nii, et pole ta nii noor midagi. Teismelisi on igasuguseid, ka selliseid, kellele meeldib maaelu ja loomad. Kõik teismelised ei taha pidevalt ninaga arvutit künda ja kaubanduskeskustes hängida. Ja lõppude lõpuks, ega see ainuke pere ei ole, kes Saaremaal elab, milles probleem? Elatakse Kihnus, Ruhnus, Vormsil - need paljus vaiksemad kohad.
Helve Tamm 16. august 2016, kl 18.43
Jah, eks noori jagub veel ka maale, eks seda näeb hästi kodutunde saadetest. Aga ma lihtsalt imestasin selle naise südikust, nii suur asi ette võtta ja seda ilma meheta. Ja vähemalt saates näha, et ei ta hädalda , on vaprust täis. Arusaamatuks jäävad halvustavad kommid.
 
lihtsalt küsin 16. august 2016, kl 23.22
Kulla laps - kus nende Eestimaal sündinud laste kodu siis on? Kuhu nad peaksid minema? Nad on siin sündinud-kasvanud, saanud eestikeelse hariduse, sageli muud keelt ei oskagi, sest kodune keel ju ka eesti keel (nagu saates). Ema kah eestlane. Kuhu LAPS saata? Ehk mõtled enne, kui kirjutad!
 
halvustav komm 16. august 2016, kl 23.35
Kes ütleb, et see "Uma Säsil" Eestis sündinud on?? Ja kui ongi, siis ikkagi - võtku oma laps ja mingu õe juurde Türki, seal ei ärata selline laps tähelepanu, aga siin vahivad teda kõik nagu ahvi loomaaias. Mina emana küll ei kujutaks ette, kui minu laps näeks välja nagu näituseeksponaat.
 
pakkuge ideid! 17. august 2016, kl 10.26
Aga kuhu saata meie oma eestlastest poolearulised kommenteerijad - konkreetselt halvustav komm
16. august 2016, kl 23.35? Kuhu saata need, kes ise ka õieti aru ei saa, mida nad kirjutadatahavad? Kes neist küll huvitatud oleks?
 
siin 17. august 2016, kl 11.48
aitaks võib-olla viharavi. Selle inimesega ei ole kõik päris korras. Tunnen kaasa tema lapsele. Kui sellise mentaliteedi järgi lapsi kasvatatakse, siis nendel lastel saab tõesti tulevikus väga raske elada olema.
 
halvustav komm 17. august 2016, kl 12.06
Ei, minu lastel ei ole raske elada, sest minu lapsed on valge nahavärviga. Nii et tänan, aga ei ole vaja muretseda. Pealegi lapsed juba suured, üks üle, teine alla 20-ne. Ja ikka täitsa valge nahaga, ei ole elu jooksul tumedaks läinud.
 
kahju küll, aga...... 17. august 2016, kl 15.44
Ah et oled uhkelt valge nahavärviga? Ja ikka poolearulisi komme postitamas! Näed ise, et nahavärvus arukese suurust ei määra...... Seda enam, et kui sinu kirjutatut uskuda, siis ei ole pubekas ka enam. Kui mitte mõistust arvesse võtta.....
 
siin tegemist 18. august 2016, kl 11.21
rassistiga. Eks siin maamuna peal ole igasuguseid, ka rassiste. Oleks jube igav, kui planeedil Maa elaksid ainult valge nahavärviga inimesed. Mis Umasse puutub, siis tema ilusad tumedad silmad ja juuksed ei tee veel nahka tumedaks.
 
Aga 18. august 2016, kl 16.37
kas te pole näinud, et saates osaleb ka laste isa, kes on tumedate juuste ja nats tõmmuma nahaga, kui keskmine eestlane. Eks sealt ka Uma välimus. See rassist siin on lihtsalt üks psühhopaat.
 
maaisa 21. august 2016, kl 14.14
mulle väga meeldib nii saade kui kogu nende pere. armas on vaadata, kuidas 3- ja 5-aastane aitavad ema, puhastavad marju ning on tegevusse kaasatud. samas näen "vabapidamises" 12-14-aastasi, kelle väljund on kambakesi korteris röökimises ja vastu seinu tagumises, väljas puude lõhkumises ning koduloomade kiusamises. emmedele midagi öelda ei või, oled rahvavaenlane.
 
see laste ema ju . . . 22. august 2016, kl 23.56
nii mehelik kui veel olla saab . . . pole seal peres küll ühtegi meest vaja - ta ise mehe eest . . . :(((
 
maniila 23. august 2016, kl 14.14
Tänapäeva eesti naine peabki selline olema, enamusele meestest võib seeliku selga panna :)
 
lapsevanem 23. august 2016, kl 23.54
Jube sadist kasvab sellest tumedanahalisest plikast! Surnud lindu nööri otsas lohistada ja veel avalikul üritusel?! Mul ei ole lihtsalt sõnu....
 
maniila 24. august 2016, kl 01.59
oo jaa, tõeline terrorist... irw
 
lapsevanem 24. august 2016, kl 08.32
Kuule, maniila, mis sul viga on?!?!? Muidugi on terroristi alged selles plikas sünnijärgselt juba olemas, ja kui ema teeb kõik selleks, et plika õpiks loomi-linde veristama ja isegi leitud surnud linnust teeb omale mänguasja, siis on ju selge, kes või mis temast varsti tuleb!
Kui mina leian oma aia tagant maanteelt surnud siili või kassi või lendab mõni linnupoeg vastu akent ennast surnuks, siis ma matan ta oma aeda maha, mitte ei tee temast lastele mänguasja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!