Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Meie pere ja muud loomad
 
maniila 24. august 2016, kl 10.59
to lapsevanem. Maniilal ei ole midagi viga. Sul on küll mõningaid häireid. Kui sa maaelust mõhkugi ei jaga, siis ole nii kena, ja pane oma suukene kinni.
 
maniilal on õigus 27. august 2016, kl 13.55
väga tore pere, armsad ja elurõõmsad lapsed. neist kasvavad kindlasti tublid ja toimekad kodanikud. heidi on 10 000 korda rohkem naine kui delfikas X6-ga mehest unistavad ajukääbikud või üldse mehi, eriti lastega mehi vihkav makaagi nime all tuntud tegelane.
 
G 27. august 2016, kl 16.14
Miks kohe terrorist? Äkki saab Umast näiteks kirurg või veterinaar? Need ei tohikski ülemäära õrnatundelised olla. Samas silitas ta elavat kana suure hellusega, ehk on tal lihtsalt surmateemaga väiksem blokk, ta ju alles laps ka.
Ise päästan küll alates 2.-3. eluaastast isegi kõiki putukaid, kes hädas, rääkimata suurematest isenditest, meelega tapmine ei tule kõne allagi. Nii senimaani. Aga minust ei saanud sel põhjusel ka loomaarsti.
 
oh Issand 30. august 2016, kl 23.18
mille üle siin vaieldakse. Minuarust saade oli väga vahva. linnalapsed ja preilid sellist elu tundma ei saa ja seega ka mõistama nagu Heidil ja tema lastel oli, mis oli kahtlemata väga põnev, võrreldes linnalastega.Heidi oli väga tubli naine ja suure tähega. Kes heidavad ette, et oli mehelik, siis minuarust kaugeltki mitte. maal ei löö läbi beibelikkusega. see viimane saade oli ehe näide tema töökusest, kui korras seal oli. Need kes tema last arvustavad, on lihtsalt madalalaubalised ja see on kurb, et ennast nii eksboneeritakse. Häbi neile!!!
 
räige saade 10. september 2016, kl 22.40
Tundub vist, et see loomapiinajate saade on ära lõppenud. Minu mees, kes on maal talus kasvanud, hoidis ka mõne koha peal hinge kinni, kui väike tüdruk surnud lindu solgutas, ja neid kohti oli veel. Mittemingisugust austust elu vastu ega kaastunnet nõrgemate suhtes ei ole. Kõige õudsem selle kõige juures oli, et ema vaatab rahumeeli pealt.
 
ma 11. september 2016, kl 18.34
See saade on tehtud sponsorite otsimiseks, juba käivad järjekorras oma asju pakkumas, no mis firma ei taha endale tv-s reklaami teha.
Kaval võte. Varsti on elamine korras ja kingitud träna täis.
 
inimene 30. september 2016, kl 20.33
Ei ole eriti vaadanud, aga tumedad juuksed ja pruunid silmad on Eestis täiesti tavalised, samuti see, et vanemad eri rahvustest on. Väga ilus on see tüdruk.
 
mees 09. november 2016, kl 18.51
lastel on erinevad isad, kui peaks kuidagi asjasse puutuma. Eks siis ,kui rahadega on hapu, peab ju ennast müüma.
 
uued osad 11. jaanuar 2017, kl 21.21
Lihtsalt õudne, üle mõistuse õudne, masendav, ko-hu-tav inimene on see Heidi. Pole kordagi näinud, et ta lastele käitumist õpetaks, jube! See toiduga mängimine saatest saatesse ja veel avalikus kohas, pärast jäeti kõik toit järgi ja laud lagasse. Lihtsalt mõistusevastane. Nagu ka see, et majauks jäetakse lahti, kui ise läheb mitmeks päevaks Eesti teise otsa. Kassid-koerad lämbuvad ära, kui seda penoplasti söövad, kogemata satub kurku või hingamisteedesse. Suvel lasi ühel lambal ära surra. Jube hoolimatu inimene. Jõhkard. Tüdruk on mustlasverd, sellest nagunii midagi head ei tule.
 
lihtsalt õudne? 12. jaanuar 2017, kl 14.13
....Lihtsalt õudne, üle mõistuse õudne, masendav, ko-hu-tav...

No ja ikka vaatad seda õudsat, üle mõistuse õudsat ja masendavat saadet? Mida siis sinust peab arvama?
 
Viimasele! 12. jaanuar 2017, kl 18.46
No on pooletoobine kommija!Kuidas saab kommida kui ei vaata?!?
Lisa veel.et tee siis ise parem saade, siis on
täiskompott! :D
 
vastuseks 16. jaanuar 2017, kl 11.14
Aaaa - kommimine on siis kohustuslik! Vaene inimene - pead selle pärast vaatama sulle vastikut ja õudsat saadet, et saaks siin kommida! Pole midagi öelda - kohe näha, et vaimuhiiglane platsis!
 
hea teada 16. jaanuar 2017, kl 12.09
Väga kainestav on näha, millised tropid meie ümber elavad. Kasvatad oma lapsed viisakateks ja korralikeks ega tule selle pealegi, et mõni teine ema lubab oma lapsel kätega makaronitaldrikus mängida.
 
uu 16. jaanuar 2017, kl 14.02
vaatasin ka nüüd seda saadet, esimest korda. meeldis, aga imestasin selle üle, milline hunnik toitu söögikohas lauale toodi ja kõik järele jäi. kas see oligi see tasuta reklaami koht?
et hani pistis penoplasti, polnud ju ometi mingi ettekavatsetud loomapiinamis-akt.
ootan järgmist saadet.
 
klassika 17. jaanuar 2017, kl 21.26
Klassikaline stseen kätega makaronides sobrada oli kenasti ka viimases osas olemas.
 
uu 18. jaanuar 2017, kl 11.34
no kas te siis ka väiksel lapsel ei luba üldse kätega süüa? mingi ajani on see ju suht loomulik, et supilurrist millegi paksema püüdmiseks vm näpud appi võetakse. mis siis, et lusikas või mitu ja valvas juhendaja sealsamas kõrval. vähe sellest, teatud vanuses väikelaps peab kõike, mis ta suhu pistab, korraks käes hoidma ja hoolega silmitsema.
saates seda tähele ei pannud, aga jah, toidumägede sinnapaika jätmine hakkas silma.
 
klassika 18. jaanuar 2017, kl 12.56
Aga see toiduga mängimine ja soperdamine ÕPETABKI seda, et see on igal pool lubatud, restoranis ka, pistame aga näpud toidu sisse ja pärast pühime laudlina sisse ära.
Lapsele tehakse sellist toitu, mida ta SAAB süüa! Miks peab väikelapsele tegema just neid pikki peenikesi makarone, mida isegi täiskasvanul on ebamugav süüa!? Makarone on igas pikkuses, laiuses ja kujus, on ju võimalik väikelapsele sobivaim variant nende hulgast välja valida!?
 
MK 18. jaanuar 2017, kl 15.18
Väga tubli naine on.Üksi majapidamine korda teha,lapsed kasvatada,loomad üleval pidada.Minge ise kuskile metsa lagunevasse tallu elama ja vaadake kui hästi hakkame saate.Või võtke mootorsaag kätte ja metsa puid tegema.Iga naine sellega küll hakkama ei saa.Elame ka ise talus ja teeme ise puid aga siiani ei ole minul julgust olnud mootorsaagi kätte võtta.Aitan küll meest puude tegemisel aga panen riita ja olen lõhkuda aidanud.
 
maniila 18. jaanuar 2017, kl 22.04
No mina võtan mütsi maha Heidi ees. Vahva ja tubli naine. Olen ise puid saaginud-lõhkunud, sõnnikut aeda laotanud. Mingi spageti kallal irisemine on nii kuradi väiklane. jätke see 3-a laps rahule, küll õpib ja usun, et täiskasvanuna on targem, kui nii mõnigi siin irisev mutt. aru ma ei saa, mis viga on? igaüks elab oma elu ja pole kellegi teise asi näpuga rida näidata. HELKIV ÖÖPILV on rääkinud.
 
klassika 18. jaanuar 2017, kl 22.54
maniilal on tekstist arusaamisega suuri raskusi, aga anname andeks, see pole esimene kord.
Keegi ei ütlegi selle 3-aastase kohta midagi, vaid ikka EMA on see, kes aitab lapsel süüa, kui laps ise toime ei tule. Või valmistab lapsele eakohase toidu.
Puid lõhkuda ja riita laduda sain ma suisa 17 aastat, kui elasime ahjuküttega majas, see oli maailma parim tegevus, nagu ka talvel 3x päevas ahju kütta (2 ahju ja 1 puupliit). Kuid siis ostsime suurema ja uuema maja, sest lastel oli rohkem ruumi vaja, ja puudelõhkumise rõõm sai kahjuks otsa. Pool Eestimaad kütab iga päev ahju, selle üle kilgata, et "küll on tubli naine" on küll kohatu. Kui ta oleks tubli naine, siis ta oleks kõigepealt hoolitsenud selle eest, et lapsed oleksid ühe mehega ja lastel oleks ISA. Naine, kes saab lapsed eri meestega (üks pealegi veel välismaalasega), ei vääri mitte kuidagi telekas näitamist. See enesekiitus ajab öökima lihtsalt.
 
maniila 19. jaanuar 2017, kl 11.33
Heidi on VÄGA TUBLI NAINE. mis tekstist arusaamisse puutub, siis on just nimelt sul sellega probleeme, et teaksid. muideks õige on ahiküttega, mitte ahjuküttega - kui juba närimiseks läks. Heidi lapsed on väga toredad, jumal tänatud, et neid ei ole lõa otsas kasvatatud. mina soovin sellele perele ainult edu ja jaksu. sina võid oma närimisega sinna minna, kus pipar kasvab. üldse võta teadmiseks, et sina ei ole see maailma naba. ja kui saade ei meeldi - mida kuradit sa sellest vahid. igav on või?
 
rmp 19. jaanuar 2017, kl 13.20
Pr.-maniila- täpselt nii ongi, et igaüks elab oma elu-
Vaikselt ja rahulikult,kuid see on telesaade(vaba tahe) ja ega ei ole nii, et puuduvad igasugused reeglid.
Mulle ei meeldi see enesekiitus, teiste elama õpetamine, korralagedus, mustus jne.
Selle üle, kas vaatan saadet või ei- otsustan ise.
 
viide 19. jaanuar 2017, kl 13.26
Surnud loomad ja linnud tuleb kohe maha matta, nii kästi vanasti, äkki tänapäeval peab surnud keha veel mööda maad vedama, et äge välja näha, ei tea. Äkki on see nüüd in. Igal juhul ei vaata seda saadet,( lugesin kommentaare) sest seal maaelust ei paista suurt ollagi kui vaid ekraani jaoks üles haipimine. Küll aga olen maainimestega, kes põliselt ka maal elavad, et mida arvad toidu solkimisest ja surnud linnu maadmööda vedamisest, siis memm ütles, et kas nad pattu teha ei karda.
 
maniila 20. jaanuar 2017, kl 14.31
to rmp. minu jaoks on telekas üsna palju ebameeldivaid saateid. ma lihtsalt ei vaata ja nii ongi. üldse eelistan telekale raadiot. paraku on nii, et igaüks peab oma leiva välja teenima - nii hästi kui halvasti ta seda teha oskab. elame kapitalistlikus maailmas, ja igaüks proovib ellu jääda. plaanimajandus on minevik. telesaated "toituvad" vaatajate arvukusest. ja kui vaatajaid on, siis järelikult on saade ennast õigustanud. niipalju, kui mina tean, siis see saade on paljudele vaatajatele nn "peale läinud". ma ei soovi kellelegi halba vaid lihtsalt avaldan oma arvamust, mitte ei sunni seda kellegi peale, nagu seda siin aeg-ajalt toonitatakse.
 
mis vingute 22. jaanuar 2017, kl 09.54
See saade on vaadatavuselt 5. kohal, tähendab meeldib nii mõnelegi. Kui siin ohhetajate elu ka kaameratega üles võtta rahvale näitamiseks välja käia, küllap leiaks nii mõndagi mille kallal iriseda. Tavaelus ei märka mida teed või mida lapsed teevad, pildi pealt vaadata on hoopis midagi muud. Heidi on suurepärane, müts maha. Siin irisejad on oma kapslis kinni ja maailmapilt on jäänud ahtaks.
 
Kes sind vinguma kutsus? 22. jaanuar 2017, kl 15.32
Kanal 12 Jututoa ja TV3-e "ekstrasensside" ehk siis kaabakatest petiste jaoks jätkub ka ullikesi ja nende kirsturaha märkimisväärselt, aga kas sellepärast peaks inimeste mõistust ja silmaringi kiitma? Rõõmustama, et vanainimesi sandistada või lausa hauda kiiremini aidatakse?
Parem, kui sinusugused selle teiste õpetamise lõpetaks, õnnetu variser! Mis sa topid oma nina teiste ellu ja arvamustesse, kui nii suur tolerant oled!
 
appike 22. jaanuar 2017, kl 17.42
Õnnetu, eelmine, kas täna üldse päikest ei märganud?
 
vingujale 09.54 22. jaanuar 2017, kl 21.53
No see on ikka küll tõeline pärl: "Tavaelus ei märka mida teed või mida lapsed teevad, pildi pealt vaadata on hoopis midagi muud."
Selleks, et aru saada, et su lapsed toiduga mängivad, pead neid telekast vaatama?! No hea küll, märgaku siis, juba suvest saati plätserdavad toiduga, miks ema ei vaata siis telekast, mida ta lapsed teevad???
 
guvernantidele 23. jaanuar 2017, kl 05.45
Naistekat lugedes näib, et suures laastus on postitajaid kahte tüüpi:

1 - aadlitõugu, küünarnukini glasseekinnastes, vahekord AINULT pärast laulatust, väljanägemine ülihoolitsetud, teenijad-aednikud-kokad kodudes, moraal kõrge, silmakirjalikkus viimse peal;

2 - vanglast või kolooniast vabanenud narkomaanid või alkohoolikud, rõvetsejad kadedad tigedikud, õelad sõimlejad, ilge suuvärgiga.

Vahele juhtuvad üksikud INIMESED, heatahtlikud ja soojad.

Heidi on tragi naine, ilusad lapsed, kes saavad südamliku kasvatuse, ilma teeskluse ja valeta, nii näen mina nende elupilte.
 
jaaa 23. jaanuar 2017, kl 14.56
Ja huvitav - kuhu liiki siis sina kuulud?
Oo, muidugi - eriliste ja üksikute liiki. Kuidas siis muidu! Sest sina oled ju eriline, heatahtlik ja sooja südamega, alati mõistev ja tolerantne. Ja hoidku taevas neid, kes sinuga sarnaselt ei mõtle!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!