Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Väikesed Hiiglased!
 
Hiiglane 02. aprill 2017, kl 21.40
Kuidas teile meeldib see saade?
Endale ei meeldi üldse, totaalne ajaraisk.
 
Hiinlane 02. aprill 2017, kl 23.39
Eesti kanalid on nii alla käinud, et pole miskit imestada kui sellist p aska näidatakse!
 
mees 03. aprill 2017, kl 00.32
kuidagi liiga palju promotakse keskpärasust,aastaid hiljem kui selgub lapse jaoks,et tegelikult ta polegi nii andekas nagu emme on kogu aeg korrutanud,siis on pettumus kindlasti väga suur.
 
hmm 03. aprill 2017, kl 03.18
See polegi mingi andesaade, vaid lihtsalt koguperesaade, ma ise ei vaata ühtegi saadet, ainult välismaa sarju, aga ei pea nii tõsiselt võtma, et pole andekas ega midagi. See on meelelahutus.
 
Meelelahutuse seisukohast 03. aprill 2017, kl 13.33
on saade täiesti tore ja vaadatav. Häirib vaid see, et mitu meelelahutussaadet on kavas üheaegselt ja pühapäeviti. Sama saateajaga kattuvad "Suure tähe väike täht" ja "Rahvabänd" TV3-s, mida samuti tahaks vaadata. Seevastu nt. laupäeval, kui kogu pere kodus ja töövaba päev, pole tv-st peale sarja "Õnne 13" mitte midagi vaadata. Ka reedel on 2 meelelahutussaadet: "Me armastame Eestit" ja "Nädalavahetus kanal 2-ga", kuid laupäeval on täielik tühjus, et pole mõtet telekat lahti tehagi.Siit ettepanek: mõne neist saadetest võiks küll nihutada laupäeva õhtupoolikule.
 
Jäta saatekava rahule! 03. aprill 2017, kl 17.31
Nüüd ju nädal-kaks KÕIKI SAATEID JA FILME võimalik nii Telias kui Starmanis järgi vaadata! Vaata, et silm punnis.
Mina vaatangi NIMELT vähemalt tund aega hiljem, siis saab rahus kõik reklaamid üle lasta ja kõik saated ka vähema ajakuluga nähtud!!
 
soovitan 03. aprill 2017, kl 18.48
Järele vaadake Suure tähe väikest tähte, on eriti tore saade,
viimases osas Kati Toots oma tütrega, kohe mõtled, et ikka geenid, nii targal isal tõeliselt äge tütar
 
mnjah 04. aprill 2017, kl 09.22
Lapsed teevad seal asju lapse tasemel. Mõni halvemini, teine paremini. Ei midagi erilist. Varem oli analoogne programm koolis aula laval, kaasajal on võimalused avaramad ja saab oma lapse teleekraanile tassida.
 
Ei enam vaata! 05. aprill 2017, kl 00.16
Puhas meelelahutuslik kollane p-a-sk, kus täiskasvanud naeravad laste üle, et nad ei tea ajadest veel sedasi, nagu nemad. Meenutab kaika loopimist kutsikale, et too järgi jookseks ja peremehele truult tagasi tooks. Täiesti mõttetu saade. Ja no saatejuhist näitleja on ka täiesti lambivend, kes ei sobi kuidagi seda saadet juhtima. Sellist saasta siis tänapäeva noored lapsevanemad siis fännavadki jah või pressitakse lihtsalt ajuvaba neile meeldivaks?
Suure tähe väike täht on igaljuhul mõtekam, kuigi ka seda kollast ei viitsi vahtida, ühed järgitehtud saated kõik.
 
ahtead 05. aprill 2017, kl 19.09
Nimeta meile siis häid saateid. Sinusugused pole kunagi mitte kellegi ega millegagi rahul. Kõik on vastik, kogu aeg hapu nägu ees ja suu viril.
 
Ei enam vaata! 05. aprill 2017, kl 20.26
Oi , kui hästi sa mind tead, millega ma rahul pole ja kuidas mul suu viltu peas:) Telekast vaadata minumaitsele küll ja küll, kuid sellist saasta lihtsalt ei kannata ja siin pole tegu mingi virinaga, vaid puhtalt maitsemeelega ja kui tahad võime kakelda ka selle maitsemeele üle, saad ka hiljem "viriseda"
 
nonii 06. aprill 2017, kl 22.44
Sa ahtead oled liiga ära tõusnud ja pole enam siia foorumisse oodatud.
 
Kle viimane 08. aprill 2017, kl 20.07
ka KES sina siin oled, keda peaks huvitama sinusuguse pläkutamine?
 
Jee 24. aprill 2017, kl 18.13
Saatel pole väga vigagi, lapsed tublid! Aga mõni lapsi juhendav täiskasvanu on vist natuke ohmu, sest on lapsele tobeda jutu või lugulaul suhu pannud. Ilmselt ollakse odavast Läti alkoholist tagurpidi targad. Aga pole viga, küll elu õpetab!
Ja Tanel Padar võiks oma elukaaslase endale naiseks võtta, ehk on tal siis lapseõnne!
 
Oliveri fänn 24. aprill 2017, kl 18.34
väike Oliver on nii mõnestki näitlejast või humoristist naljakam ja ma loodan, et talle pole siiski sõnu suhu topitud, andekas noorhärra, ma loodan, et ta toob võidu meeskonnale. mina vaatan saadet ikka tema pärast, üle pikaaja nii tore saade. Jüri Naelale, et naera nii häälekalt, segad lapsi esinemise ajal, naera hiljem--pole ju keelatud.
 
:) 24. aprill 2017, kl 19.42
Imelikult hindavad, muidu ka Oliveri Fänn:)

Üks tüdruk laulis ka väga ilusasti, nimi ei jäänud meelde.
 
juba vana 27. aprill 2017, kl 16.20
Küll tahaks pisikese Oliveriga koos elada.Ise nii tõsise näoga ja pole sugugi suu peale kukkunud.
 
teadja 28. aprill 2017, kl 21.55
Saade pole otse ja lõikamist takkajärgi on kõvasti. Oliver on tubli, aga mitte nii hakkaja nagu saates tundub.
 
Oliver 29. aprill 2017, kl 23.09
on tragi poiss, aga kahju kui just TEMA pärast Inese võistkond võidab. Paistab küll sedamoodi, et ka kohtunikud sinnapoole seda võitu tüürivad. Kui jutt on talentidest, siis väike Ingmar on palju andekam. Laulab, tantsib, mängib klaverit ja on muidu ka lahe poiss. Oliver on ainult lahe.
 
Oliver-2 30. aprill 2017, kl 19.55
Just Oliveri pärast ma seda saadet vaatangi. minumeelest on ta nii laheda jutuga ja tõsise oleksuga. näha, et kõik tuleb loomulikult ja andekalt. teised lapsed hakkavad edvistama, kuis saatejuht nendega räägib ja pole ka sõnadest aru saada. Oliveril on väga puhas ja selge jutt oma vanuse kohta. ta nagu täismees kohe, väga tubli igatahes :).
 
elu lugu 01. mai 2017, kl 12.01
Laps matkib täiskasvanuid, ta ei ole arengult omaealine ja siin pole midagi naljakat, erilist andekust ega huvitavat.Paari aasta pärast jääb ta taha varju ja sellega saab haiget, kui enam temast ei räägita ega teda mittemillegi eest ei kiideta. Elu juba on selline. Parim grupp langes välja,Koidu tähed, andekaim laulutüdruk oli Koidu tiimis ja parimad tantsijad ka. Tavaliselt vaatavad treenerid ka balletiartiste laste emade järgi, aga seal on kahel tantsutüdrukul maru tüsedad ( sorri) emad ja see ei näita kuulsat tulevikku mitte.
 
xxcbmm 07. mai 2017, kl 21.50
Inese tiim panigi asja kinni. 10k läheb nüüd kuhu?
 
... 08. mai 2017, kl 12.40
Mis jama seal hääletusega jälle oli?
 
See 09. mai 2017, kl 09.28
et Ines võidab,oli ju algusest teada.Ta ju nii"andekas"ja "ilus"jne.endast väga heal arvamusel olev tibi.
 
Ei 09. mai 2017, kl 21.33
tulnud see võit Inese pärast. Sotsiaalmeedia oli hüsteerias ja kutsus hääletama Oliveri poolt. Täiesti arusaamatu, miks seda poissi jumaldatakse. Ta on armas ja jutukas poiss, aga finaalsaates ei paistnud millegi erilisega silma. Pantalone 4 aastase esituses... Tule taevas appi! Väike Ingmar võis lausuda mida tahes, aga saatejuht ja kohtunikud olid suud ammuli ainult Oliveri "vaimukusi" kuulamas. Kui muud põhjendust ei leitud, siis viidati sellele, et Ingmar on kaks aastat Oliverist vanem! Danieli tiim oli suurelt üle Inese omast, eriti tantsijad Annika ja Nikita. Väga, väga halb mekk jäi lõpptulemusest, kuna lihtsalt pimesi hääletati ainult ühe lapse pärast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!