Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
kanal 2 või tv3 uudised?
 
õhtuseduudised 10. november 2021, kl 12.48
Tervitus kõigile! Kas jälgite pigem kanal 2 või tv3 uudiseid õhtuti? :)
 
Kanal 2 10. november 2021, kl 17.21
Kindlasti kanal kaks
 
Jama on see 11. november 2021, kl 02.29
Kanal 2 Reporter on jama. See on rohkem nagu mingi ajaviite saade. Varem, kui ta oli lühem, siis kannatas veel vaadata. Nüüd on tund aega ja uudiseid on seal vähe. Kanal omi võib vaadata, need on päris päris huvitavad.
 
Triini 11. november 2021, kl 12.28
Varem vaatasime kogu perega kanal 3 uudiseid, aga selle uue naissaatejuhti tõttu ei kannata enam vaadata. Ta on kuidagi liiga intensiivne ja edev. Etv uudised vast uudiste seisukohalt kõige paremad? Seal pööratakse uudisele endale kõige rohkem tähelepanu, 2 ka jah pigem ajaviite saade nagu ka eelmises kommentaaris öeldud.
 
Jaa 11. november 2021, kl 19.25
 
haha 16. november 2021, kl 16.59
Kusjuures ma vaatan eelnevatega samal põhjusel etvd või kahte, vahest harva kanal kolme vaadates olen ka mõtlema jäänud et kas saatejuht peab ikka olema nii edev ja üles löödud, võiks olla veidi loomulikum :D nii paljud seda öelnud
 
Tv3 16. november 2021, kl 18.31
Käib kah
 
Mnjah 17. november 2021, kl 11.54
Keegi ütles hästi, et ega see tv3 saade enam eriti uudistesaade polegi, pigem selle kethi edev kiljumine. Tuleb nõustuda, et see on päris tüütu.
 
külliki 19. november 2021, kl 15.13
Meie perele see Kethi Uibomägi ka ei meeldi, see "uudistesaade" on pigem nagu mingi tema moeshow ja ta iseloom on ka selline võlts, reageerib kõigele alati nii üllatunult ja paneb üle võlli. Ei tea kas näitleb või ongi selline :D Üldse on teda viimasel ajal kuidagi liiga palju igal pool. Õnneks on puldil kanali vahetamise nupp.
 
vaata 02. detsember 2021, kl 17.28
Kanal 2, enne vaatasin tv3 pealt uudiseid aga siis tekkis see kätega vehkiv ja liigselt rõõmutsev Kethi,( muide ühte väikest osa vaatasin aga siis Kethi vahtis oma telefoni sel ajal kui külaline rääkis, mu arust ei sobi ikka telefoni passida kui oled kaamerate ees ja austusest külaise suhtes tulkes teda kuulata, mitte telefoni vahtida) nüüd enam seda saateosa ei vaata. Kordavad teiste järgi, et peab olema mees ja naine ja külalised istuvad pingil ja siis teinekord ei lastagi külalisel lauseid lõpetada , muudkui küsitakse kiirkõnes mingeid küsimusi vahele ja just siis kui külaline hakkab huvitavalt rääkima.See vahele segamine käib kõikidel kanalitel kus on naine ja mees saatejuhid. Milleks inimesi saatesse kutsuda kui saatejuht tahab ise staar olla ja end targemaks peab kui külaline. Ka ETV-s sama kella 19 saates. Hommiku tv-d ei vaatagi, pudisev kiirkõne ei huvita. Uudiseid saab raadiost kuulata kus korralikus selges eesti keeles räägitakse.
 
Nõus 06. detsember 2021, kl 11.01
Ma mõtlesin, et ma ainuke, kes selle Kethi Uibomäe pärast seda saadet enam jälgida ei suuda. Eelmisega 100% nõus, et ta suudab ikkagi igas situatsioonis ennast sinna keskmesse viia ja kõik tiirleb ümber tema ja ta edevuse. On kordades paremaid saatejuhte! Seda saadet me enam perega tema tõttu juba ammu ei vaata, seega ei oska öelda, kas ta jättis endast sellise mulje ainult neil kordadel, kui seda saadet juhtusin vaatama või ta ongi selline. Aga käisin suvel ühel üritusel Lõuna-Eestis, kus ta mingi bändiga esines ja ma pean tunnistama, et seda oli lausa hale ja ka natukene piinlik vaadata, kuidas see inimene tähelepanu saamiseks enda nahast välja puges - ta pani ikka korralikult üle võlli ja kiljus mis hirmus. Ei tundu kohe üldse sümpaatne see persoon :)
 
njahh 19. detsember 2021, kl 10.54
pole midagi teha, uudiste saatejuhi roll ei sobi lihtsalt talle. kui teda vahepeal mingil põhjusel polnud koos Marekiga saadet juhtimas oli saade täitsa vaadatav. Aga üleüldiselt nõustun ka, et etv või raadio uudiste mõttes kõige etemad
 
Olen nõus.! 19. detsember 2021, kl 15.48
TV3 uudised olid päris head, kuid tõesti pärast Keith'i tulekut saatejuhiks nende kvaliteet langes märgatavalt. Tema kekutamine rikkus kõik ära. Kui ta oma seinemist asjalikuma ei muuda, siis võiks ta sealt koondada, kuna TV3 on parajasti see tegevus käsil. See teine nais saatejuht võiks tema koha üle võtta.
 
Jaa 21. detsember 2021, kl 22.42
Teine nais saatejuht kordades etem ja tõsisemaltvõetav. Täna oli päris naljakas osa mingi laulupundiga, hakkasin mõtlema, et kui Marek teeb nalja, siis see mõjub kuidagi päriselt naljakalt, ma tõsiselt naersin ta kana naljade üle :D aga Kethist jah selline mulje jäänud, et ta tahab seal pigem enda pikki jalgu eksponeerida, ronib igale poole vahele, segab vahele, paneb kõik ümber enda tiirlema, inimestel rääkida ei lase, kekutab ja edvistab. Ei meeldi. Varem ei tekkinud TV3 uudiseid vaadates tunnet, et vahepeal kanalit vaja vahetada.
 
Vaatame 31. detsember 2021, kl 09.52
Kanal kahte, mõnus meelelahutus + uudised ühes. Kolmes see naissaatejuht on endale alati miljon tonni krohvi näkku toppinud, särab nagu kuusepuu ja kellelgi rääkida ei lase. Kas tõesti peavad uudised ümber saatejuhi välimuse nii palju tiirlema?
 
ETV 24. jaanuar 2022, kl 23.57
TV3 palagani ei suuda enam vaadata, vaatan pigem reklaami kui mujalt midagi ei tule :D
 
vähemalt 31. märts 2022, kl 11.15
Vähemalt on tore see, et viimasel ajal on saate esimeses pooles Tallinna uudiseid näidanud, seal on reaalselt asjalik infoedastus mitte niisama mula :D Minule see Kethi samuti ei istu isiksuse poolest. Ta kuidagi venitab nii tüütult sõnu ja räägib kõigest nii ekspresiivselt, et see pole kuidagi nagu see "päris tema". Ja mul alati selline tunne, et kui mingi külalise esitus on tsentris, siis ta ikka püüab kasvõi kuskile kaadri nurka või äärde pugeda, et ikka kindlasti pildis olla ja tähelepanu endale tõmmata. Ronib laua peale tantsima ja teeb ükskõik mida, et fookus oleks temal, lihtsalt ei meeldi tema tõttu see saade enam, pinda käib :D
 
teletebiil 08. aprill 2022, kl 02.05
Päriselt arvad, et kõik inimesed elavad Tallinnas? Mina näiteks ei ela ja mind jätab sügavalt ükskõikseks, et tallinna trollijaam ostis uue trammi ja kuskil Paldiski maanteel on mitu auku. Pool tundi jutti. Väga ajuvaba. See Kethi ka oma hammaste näitamisega takkapihta. Kuhu see sümpaatne brünett näitsik kadunud on?
 
üks 14. aprill 2022, kl 11.15
üks brünett teeb saadet nädalavahetustel, mõtled teda? Ingrid oli äkki nimi kui ei eksi
 
.... 25. november 2022, kl 10.16
ei vaata teleuudiseid juba ammu - liiga palju müra ja ma hindan omaenda aega kallimalt. Kuid raadio mängib taustaks ja paratamatult kostub sealt ka uudiseid. Kuku-raadio kunagi hõiskas, et on "raadio mõtlevale inimesele"! Ning paganama raske on mõtleval inimesel kuulata sealt täiesti harimatut uudislugejat. Tänane kild on selline: Ukraina teemas mainitakse väljamaist väljaannet, mille nime loetakse seal: fainansikal taims! Ja oleks siis sedasi üks kord, kuid - samamoodi loetakse ka järgmises uudisblokis. Et siis ei ole mitte kedagi toimetuses, kes uudislugejat veidigi hariks! Hästi, see väärakalt ülesloetu on väljamaine väljaanne ja ilmselgelt on Kukus keeleoskamatu uudislugeja mikrofoni taha sattunud (rikas kommertsraadio, et saab selliseid palgal pidada), kuid seal ei suudeta ka eestikeelseid uudiseid vigadeta kokku panna! Valus!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!