Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Staaride tantsulka
 
Ruby 10. oktoober 2006, kl 12.17
Väga hää saade.
 
mcm 10. oktoober 2006, kl 12.40
on jah. Ilus kohe vaadata:)
 
mutt 10. oktoober 2006, kl 13.17
üle hulga aja midagi väga head
 
isemajandav 10. oktoober 2006, kl 14.01
mlle meeldib kah,aint mulle ei melldin et nad eriti ei näita kuidas nad ettevalmistavad väga vähe,ja reet linna mlle üldse ei meeldi nii epputab.
 
t 10. oktoober 2006, kl 15.32
Riisalu on ikka igati tasemel, hääletage palun kõik tema poolt kes vähegi raatsib, et ta Reet Linnast mööda saaks ja saatesse jääks ainus ju kes seal veel pula võiks teha.
 
**** 10. oktoober 2006, kl 15.58
Rubyle oli paras tegi pahandust sai ise tagasi hahahaaaaaa=D
 
Ruby 10. oktoober 2006, kl 16.09
Mis segast sa peksad?
 
... 10. oktoober 2006, kl 18.31
no Riisalu tantsis nagu puujumal ma üldse ei imesta ,et ta laulda ei oska ,taktitunne kui selline puudus täielikult.
 
to - t 10. oktoober 2006, kl 21.34
Kui Riisalu tantsimine tasemel,siis olen mina vähemalt euroopa priimabaleriin!Riisalu tantsis küll nagu puuhobune,alla igasugu arvestust.Aga muidu üle hulga aja üks väga hea saade!
 
A 10. oktoober 2006, kl 22.43
Tore saade! Loodan, et osalejatel jätkub head tahtmist ka edaspidi võistelda ja hindeid saada. Igaljuhul oli minul tore vaadata ja esinema läksid ju ainult need, kes tahtsid end rahvale näidata.
 
aizberg 11. oktoober 2006, kl 00.48
Mitte ainult need, kes tahtsid, aga need ka, kes julgesid. Vahva saade ja kui aivar ja erki oleksid valssi tantsinud, oleks see neil paremini õnnestunud. Tša-tša on ikka päris raske tants, eriti veel neile, kes enne suurt tantsinud pole. Igatahes üks saade, mida kindlasti vaadata tasub.
 
tädi see ja teine 11. oktoober 2006, kl 05.09
Mis tobe sõna:eputab. Lapsed eputavad, täied inimesed on elevil, nüüd on sõnakõlksu siin saanud ja :eputavad. Nad on omapärased, sest sattuda tantsumaailma....mingi lummus. Muide, igaüks on selline just nagu ta päriselt ongi, võhm on kesta maha pesnud. Keegi ei eputa, vaid on elevil.Kes ise ei oska tantsida, see ei tea midagi....Kui te kusagil ööklubis tantsite :puud surevad seistes stiili, siis ei tea te midagi. Saade on super,ootasin huviga seda saadet, tehke edasi ja tooge rohkem tuntuid inimesi tantsima. Varsti tantsib terve Eesti.
 
mina 11. oktoober 2006, kl 16.05
riisalu oli mega koom, mina kyll hääletan tema poolt sest tahan veel nalja saada
 
vahva 11. oktoober 2006, kl 16.06
Mulle riisalu, kui niisugune tekitas kyll imeliku Ging-Gongi mulje. Eriti kasutatakse selliseid "puiseid" ja "autiste" ameerikalikes filmides, kus idioote näideldakse.
Annan talle punktid selle eest,et ta julges teha ja tulla.
Savisaar väga kenake ja hästi tantsitud, padar ka liikuv, kuid nati tormlemise moodi.Kantslerihärra oli ka selline hädakäpp, muidu tundub,et mehelik mees, kuid seal paistis selline väga naiselik kuidagi...
Igatahes ilus saade ja tegijatele au, et töestasid vanasöna: ka karud pannakse tantsima, eriti kui reedatädi tuuritas...
 
naene 11. oktoober 2006, kl 18.19
Kõigile palju palju punkte... Tore, et nad ei kartnud olla naeruväärsed ja tegid meile oma püüdlikkusega palju elevust. Kes nende esinemist halvutab siil pepusse. Minge ja tehke ise paremini. Eriti meeste ees müts maha!
 
juhhuuu 11. oktoober 2006, kl 22.48
hästi tore saade, sai nalja ja oli, mida vaadata, vahva. mulle ainult tähismaa jättis väga ebameeldiva mulje ja ta oli väga-väga inetu ka.
ootan järgmist saadet juba!
 
nõus 12. oktoober 2006, kl 01.12
vat see tähismaa mulle ka kuidagi ei sümpatiseerinud.keeras võlli üle. ja nägite, kuidas teised osalised teda vaatasid...!
kuidagi esines liiga palju ja see ei olnud loomulik.kuigi, kui aus olla, ta tantsis hästi (või siis oli talle hästi valitud tants mis sobis)isegi linna meeldis rohkem, ausõna.
kuigi saan aru, et kõik osalejad on elevil, aga elevil olemine ja selline *mina olen parim* siin, need on kaks ise asja.
igati vahva saade ja riisalu karujõmmimõmmi kohmetuid samme naeran südamest kuid heatahtlikult:)
ta on tubli et proovib ja kaasa teeb, kõik on ikka jube tublid,
Müts maha teie ees:)
 
nõus 12. oktoober 2006, kl 01.13
vat see tähismaa mulle ka kuidagi ei sümpatiseerinud.keeras võlli üle. ja nägite, kuidas teised osalised teda vaatasid...!
kuidagi esines liiga palju ja see ei olnud loomulik.kuigi, kui aus olla, ta tantsis hästi (või siis oli talle hästi valitud tants mis sobis)isegi linna meeldis rohkem, ausõna.
kuigi saan aru, et kõik osalejad on elevil, aga elevil olemine ja selline *mina olen parim* siin, need on kaks ise asja.
igati vahva saade ja riisalu karujõmmimõmmi kohmetuid samme naeran südamest kuid heatahtlikult:)
ta on tubli et proovib ja kaasa teeb, kõik on ikka jube tublid,
Müts maha teie ees:)
 
mall 12. oktoober 2006, kl 18.55
riisalu oli täitsa vahva, las ta olla selline. Kõik ei peagi olema ideaalne. Üldiselt väga hea saade,ootan juba pühapäeva.
 
tv vaataja 12. oktoober 2006, kl 19.50
Reet Linna ees müts maha- 62 ja milline vorm, sooviks sellist kõigile eesti naistele.
 
sass 12. oktoober 2006, kl 21.24
Aga mulle nii meeldis Vilja.Nii ilusti tantsisivad ja nii ilus ja hästisobiv kleit,mulle nii meeldis,edu sulle.
 
krõll 12. oktoober 2006, kl 22.07
Aga kõige parem oli ikkagi Gerli! Kõige rohkem särtsu, ja millise graatsiaga ta neid peeneid ladina tantsude käepoose võttis - lihtsalt kadedaks teeb :) Ja partneriga klappisid superhästi, partnerile kui õpetajale 10 punkti!
 
Talvike 13. oktoober 2006, kl 07.23
Kõige kehvem mulje jäi Tähismaast. Lausa piinlik oli vaadata ta ponnistusi - nii üle pakutud ja üle näideldud. Teised olid toredad, mu meelest oli kõige puisem hoopiski Tarand, mitte Riisalu, viimane nautis pullitegemist.
 
R 13. oktoober 2006, kl 19.00
No Tähismaa pingutas oma esinemisega kõvasti üle.See näitlemine läks liiale.Miks keegi Mikku ei kommenteeri?Minu arust oli nii tore härrasmees.Gerli säras täies hiilguses,ta on kohe nagu üks rõõmupall.
 
L 13. oktoober 2006, kl 19.48
gerli oli tasemel, vilja kaunis, reet oli natuke vana, tähismaa oli nagu taljeta grillvorst, kes järjekordselt minus ebameeldivaid emotsioone tekitas. ja see tema käitumine ja olek - fuihhh. masendavalt ebameeldiv.

riisalu ajas naerma - tõeline karu, aga tore, teised mehed olid ka väga püüdlikud ja toredad.
hea saade.
 
Sandra 13. oktoober 2006, kl 22.34
Ma poel vaadnaudki, aga teie jutust tuli selline isu vaadata need nn grillvorstid, karujõmmid ja rõõmurullid üle :)
 
aizberg 14. oktoober 2006, kl 01.40
minu vaieldamatu lemmik oli mikk, ta lihtsalt tantsis väga hästi, oli näha, et inimene on ennegi tantsinud. Ja teised olid ka vahvad, riisalut naersin, ingrid pani pead vangutama, vilja üllatas meeldivalt, gerli ka, erki andis ka endast parima, nagu tarandki ja reet tantsis ka hästi. Ootan ka järgmist saadet, ei tahagi, et keegi välja kukuks.
 
minni 14. oktoober 2006, kl 18.56
Minu lemmik oli Gerli.
Aga oli ka üllatajaid.Tavaelus mulle Nool ja Linna ei meeldi,aga selles saates olid kõik maru megad:)))
Ei,jah...ja Riisalu oli tubli.Mees vähemalt üritab.

Väga ilus saade.Väga,väga lahe:))
 
sill 30. oktoober 2006, kl 16.58
Jumala fain saade no :P
Gerli & Riisalu on parimad (Y)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!