Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
koos tähtedega
 
amanda 15. oktoober 2006, kl 23.30
ei noh. minu meelest olid nad kõik tublid. mulle igal juhul mõjus saade positiivselt ja vaatasin küllaltki huviga.

aint et häirib Kristiina Heinmets. ta kuidagi nii mõttetu seal näib, ei tule nagu seda juttu. vaid mingid lakoonilised fraasid nagu "suurepärane", "seda kindlasti" jne.

ja reet linna vanuse rõhutamine on kuidagi veider. no kui ta sinna saatesse on kutsutud, siis mis seal targutada, kui vana või noor keegi on. minu arust näeb reet linna väga hea ja särav välja.
 
Muti 15. oktoober 2006, kl 23.35
Reet oli hästi armas.Soen sobis ja köik oli tibens.Oleks mina ka selles vanuses nii nooruslik.
 
seda kindlasti 15. oktoober 2006, kl 23.36
ja vot just see lause Kristiina suust ajab külmavärinad juba peale! Seda kindlasti!
 
kohtunikest 15. oktoober 2006, kl 23.39
Ants Tael on näide selle kohta, kuidas väga tubli ja andekas tegija võib samas olla äärmiselt ebameeldiv inimene. Eriti, kui tal täielikult puudub huumorisoon.

Kaie Kõrbi kohta on öeldud, et on väga südamlik ja hea inimene. Ja tõesti on, sest ega siin pole mingi vastuvõtukomisjon, ei võeta vastu tulevasi baleriine ega võistlustantsijaid, et pürgijale endale pettumust tuua võiva tuleviku huvides on vaja öelda karmi tõtt ja kõtt! kõtt! Vali teine amet!

Naelal on huumorimeelt, kujundlikkust hindamisel ja Nael pole Tael, saab aru, kus ta on ja keda hindab.

Klandorf karm, aga mitte mürgine. Saab aru, et ei vali oma tantsuklubisse kaadrit.
 
Aigrost plats puhtaks! 15. oktoober 2006, kl 23.48
Mikult hea kild, et laulmise asemel õpetab Olgale hoopis eesti keelt.
Aga kes Heidmetsale õpetaks, kuidas eesti keeles Olga(erinevalt Oljast) hääldatakse? Kas kodune keel vene keel? See karvanässist venekeelne tähetark Igor(j) Mang on ju ta lihane onu!?!?
 
... 15. oktoober 2006, kl 23.55
tegelt ma ei sa üldse aru- Mikk Saare, Reet Linna ja Indrek Tarandi tantsud oli kõik ühte masti-võistleja(mittetantsija) põhimõtteliselt seisis ja ei tehtud põhisammugi...ja Saar sai kõrged punktid ja Linnale lajatati kolmed ja ei tea misasjad...imelik
Mulle meeldisid Gerli, Ingrid ja Aivar- särasid kõik ja quickstepi (ei tea kas kirjakeel õige) tantsijad olid nagu kyll rohkem vaeva näinud seekord :)
 
heeee 15. oktoober 2006, kl 23.59
kas keegi kuulis, mis see Juur seal ärapanijas selle Tähismaa kohta ütles: et pettis garaažipumbaga säravat naist nagu Ingrid :D
oli we? :D
 
to ... 16. oktoober 2006, kl 00.06
mis, sa võrdled Mikku reeda ja tarandiga? No kuule, arene väheke. Mikk tantsis, tarand üritas ja reet seisis, mida seal võrrelda. Mina oleks täna nii reeda kui vilja koju saatnud, vot nii. Reet on uhke oma vanuse üle ja kekutab, et tehku teised järele, mida tema suudab...no seda jalavibutust ja paigaltammumist teeb 70-ne ka järele. Aga vilja tantsu ei tahagi järele teha, häbi hakkaks. Aga Mikuga läheks tantsule küll, ausõna.
 
jehuuu 16. oktoober 2006, kl 01.35
Minu arvates tantsis Mikk kah super hästi. Ja Viljat oli lahe vaadata, saatsin kohe punktid talle. Naerda sai ju palju. Ja Tael... temal ju huumorit kui palju, ütles Viljale, et ega sa ennast muusikast segada ei lasknud.
Aga ma arvan, et nad kõik on super tublid, sest ega see ei ole nii lihtne, et minna teiste ette tantsima. Mõnele on seda annet lihtsalt rohkem antud. Ja ma arvan küll, et TUBLID TUBLID!
 
teadja 16. oktoober 2006, kl 07.38
gerlil tänu muusikalidele väga kõva tantsukoolitus ja trenn seljataga....ses suhtes pisut ebavõrdne võistlus....
 
ehhee 16. oktoober 2006, kl 07.50
kristiina onu on vormsi enn, mitte mingi mang.
 
rr 16. oktoober 2006, kl 08.22
on ikka mang tema onu küll, mitte vormsi enn!!
 
jube 16. oktoober 2006, kl 09.28
VILJA SAVISAAR... prrrrrr
ei tea kas ta oli üle keha kipsis v mis !! v mingi kõva trennitüdruk ja võstluse ajaks oid kõik lihased pingul... selline jändrik annab ikka tõepoolest olla. olgu siis hirm v mitte .... jäkkk
ja Erki võiks ka tõepoolest oma puujumala näost lahti saada

Tarand oli ju täitsa vahva minu meelest. vähemalt nõutas puusaga ;)
 
no mida 16. oktoober 2006, kl 09.47
... te õelused kõiki ja kõike maha teete.
minu arust on see omaette julgustükk üldse tantsida terve eestimaa ees.
enne kui kommenteerite, minge tantsige seal järgi ja siis tulge kobisema, kui teil mitmeid kordi paremini see õnnestub. milles ma sügavalt kahtlen :P
 
nii ongi 16. oktoober 2006, kl 10.00
nõus, no midaga.
 
publiku punktid? 16. oktoober 2006, kl 10.16
Mismoodi need publiku antud punktid siis hääletust mõjutavad? Kirjas on, et 50% ulatuses, aga kuidas see rehkendus siis täpselt käib? Kokkuvõtetes ka näidatud pole.
 
krõll 16. oktoober 2006, kl 10.28
Mina läksin seekord Gerli Padarile kaasa elama ja olin jälle kord vaimustuses. Nii ilus, särtsakas, kõik klappis, sammud ei läinud segi - oiappi, see lõpu hüpete kombinatsioon - ma oleks ise raudselt kolm korda sassi ajanud ja viis korda kõhuli lennanud! Ilus, ilus... ja Martinile kui õpetajale 10 punkti! Tegelikult päris vahva saade - mulle endale peotants hirmsasti meeldib, sai kunagi natuke tantsitud, aga nüüdseks kõik juba ununud (valsi ja sambaga saan hakkama, rokiga ka) - tahaks minna kursustele, aga mees saatis mu kuu peale... et tema ei tule ja kõik. Tjah... aga lapsele mul hakkas meeldima, vehkis kaasa teleka ees, tal kui poisil peaks kerge olema tantsupartnerit leida :)
 
kordus 16. oktoober 2006, kl 12.35
Gerli Padar- super!
 
ärge irisege- 16. oktoober 2006, kl 12.47
vaid tehke järele,minu arvates andsid kõik endast parima ja naudingu annab see saade igal juhul! Kenad inimesed ja üleüldse väga lahe ja hea saade !!!!
 
delfimutt 16. oktoober 2006, kl 13.32
Kristiina onu on Mang. Vaatame, mis nad järgmiseks nädalaks on ette valmistanud.Ilus,ilus.
 
lõunaeestlane 16. oktoober 2006, kl 13.42
Kena saade, kahju, et algust ei näe, sest siis on see Ohtlik lend ETV pealt ja see on tõesti hästi tehtud film. Vilja Savisaar näeb muide väga kena välja ja tal on aastaid üle 40, ei mingit keskealise paksust veel, aga kostüüm oli jube ja sporti on ta tõesti tublisti teinud, nii et see kuidagi siis vist takistas...samas Nool, tubli poiss, sai oma sportlasekrambist üle ja jättis väga hea mulje, ehkki kangesti naljakas ja armas näis, kuidas ta algul partnerit tõsta üritas ja esimese korraga nagu hästi pihta ei saanud, aga siis ikka jumala tõsiselt krabas daami kinni ja tegi selle tireli temaga ära :)
 
MARTSANDERILE 16. oktoober 2006, kl 14.02
väga väga piinlik oli Sanderi Reedaga käitumine. Täielik lastetoa puudus. Loodan, et tal endal oli ikka piinlik pärast. Mis seos on üldse tantsimisel vanusega?
 
jube 16. oktoober 2006, kl 14.50
pole siin vaja seletada, et minge ja tehke....

kui juba teha, siis teha ja kui mitte teha, siis mitte - nii lihtne see ongi !

kui juba eos tead, et oled nagu kännujuurikas ( nagu vilja ) ja karu ka veelkõrva peale astundu ( kuna muusika ei seganud tantsimist :)) siis millest me räägime..

ja tegelikult gerli ülistamine-- no ma ei tea, mida siis üks noor tips, kes kalpsad aina laval muusikalides- mismoodi ta sisi ei oska tantsida- muidugi oskb
 
Kipsis vilja:) 16. oktoober 2006, kl 15.16
Ratase randmes oli ka rohkem graatsiat kui selles kobakas Snaige külmkapis :)
 
Huvitav, huvitav 16. oktoober 2006, kl 15.20
Nii pika sexistaažiga, aga puusas pole mingit nõksu.
Kas vilja siis põhiliselt teinud minetti?
 
ph 16. oktoober 2006, kl 15.46
Gerli ja Mikk on siiski poolest saadik proffessionaalid. Seega teistega kokku võistlema panamine sutsu ebaõiglane teiste suhtes. Oleks kõik võinud olla Tarandi-Vilja- Reeda tüüpi puulsikud, oleks ausam mäng
 
vaataja kah 16. oktoober 2006, kl 19.22
Ikkagi, väga hästi õnnestunud saade ja meelelahutus üle pika aja. Kõik, kes tantsisid olid mega lahedad. Muidugi tuli ühel paremini välja kui teisel, aga ikkagi oli huvitav vaadata, ka neid kes nii tasemel seekord ei olnud. Kohe kerge kadedus tuli sisse, kõik olid nii ilusad ja shefid. Eriti hea meel on mul meeste üle, kuna kõik mehed ei ole sarjast suuri tantsulõvisid, aga see, et nad seal üldse on ja meile meelelahutust pakuvad on vinge! Jõudu!
 
keia 16. oktoober 2006, kl 22.42
just hea, et on vähe kabedamaid tantsijaid kah. kui kõik oleksid ühe tasemega poleks pooltki nii huvitav jälgida. ega tähismaa pole ju muusikalides tantsinud. tal on lihtsalt anne end liigutada. arvan et miku ja gerli puhul on ka. nad tantsiksid hästi ka siis, kui oleksid poliitikud või ajakirjanikud. ja teistes maades on ka väga erinevate tasemetega staare.
 
leia 16. oktoober 2006, kl 23.44
oi armas jumal, kuidas te saate nii taipamatud olla! Et sander reeda vanusest räägib - ta ju lausa PEABKI seda tegema! Just selle vanuse pärast reet ongi seal saates, formaat näeb ette, et vanainimene ka. Vaadanud siis soome saadet, oleksite näinud, kuidas neil selle kõige vanema tädiga seal asi käis.
Ja fakt on see, et reeda väljanägemise juures hakkab vanuse väljaütlemine pigem juba plussiks muutuma. Vaadake nüüd ikka enda ümber ringi - eesti keskmine pealt kuuekümnene nüüd kohe päris kindlasti selline välja ei näe.
Igatpidi tubli on ta. Ja ütleb täie õigusega: selle kidisemise asemel tulge ja tehke järele! No minge õige - poole noorematest oleksid ka pooled seal käpuli, viiekümnestest pole mõtet rääkidagi.Vaadake või presidendi vastuvõttegi - kui need laiad ahtrid seal reas tulevad, ise noorepoolsed naised. Reet on tubli!
 
Saiapuru 17. oktoober 2006, kl 12.16
Reet on lausa väga tubli. Mulle ta väga meeldib ja oleks meeldinud ka minu emale........
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!