Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
pahad tüdrukud
 
mis sai 26. oktoober 2006, kl 09.52
eile jäi pool sarjast vaatamata. nägin seda veel, kuidas must tüdruk selle mehe seal vanglas ära tappis ja blondile rasedale libapeika külla tuli. mismoodi lõppes? kas vangivalvur lasti lahti vangiga semmimise pärast? küllap see tuli ikka välja... ja on nad veel kihlatud või ikka riiuga lahus?
ja mis seal veel põnevat juhtus :P?
 
vaataja 26. oktoober 2006, kl 10.00
no see libapeika lõi kartma ja tuli välja et see vulvar tite tegi.aga lahti ei lastud teda, aga nad saavad hästi läbi, kuna see must pani end põlema ja see vulvar kustutas ta ära ja sai heasse nimekirja vist nagu näha oli, aga see põõlev naine jäi ikakgi ellu.
 
vaataja 26. oktoober 2006, kl 10.01
ja see ka veel, et see naine kes seal kõigile valetas, sai ikakgi lahti vanglast ja läks om armukesega kuhugi kaugele reisile ära.
 
mis sai 26. oktoober 2006, kl 12.34
ohohh, selge selge... aitäh, et rääkisid!
 
juula 30. oktoober 2006, kl 19.13
aga kolmapäeval on jälle viimane osa. kas nüüd on päris kõik, või on need osad otsas, mis meile sisse ostetud on, kes teab?
 
Pepi 04. november 2006, kl 08.26
Hooaja viimane osa oli..st et lootust on ,et kunagi tuleb sari tagasi ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!