Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Eesti otsib superstaari!
 
minni 18. märts 2007, kl 21.11
Väga lahe saade! Kuis Teile tundub?
 
täht 18. märts 2007, kl 21.29
Mis seal lahedat on? Kas see, kuidas TV3 lõbustab vaatajaid lollikestega, kes on oma võimeid üle hinnanud?
Ma saan aru, et noor inimene ei ole võimeline enesekriitiline olema, aga milleks näidata rahvale neid õnnetuid? No jah, see ju müübki! Muidu polekski saadet-sarja.
 
ohoh 18. märts 2007, kl 21.44
Las näitavad neid idioote, keda paistab olema kuskil 2/3.
 
minni 18. märts 2007, kl 22.13
Lahe ses mõttes, et uus saade eesti maastikul...
ja kui kohutavalt palju tahtjaid!!! uskumatu... peaks ju juba teadma, et eesti võib otsida kohalikku "superstaari", mis ei tähenda superstaari maailmamõistes...

Heidi Purga ei ole mingi superstaari valija. Raadiojaama peatoimetajana ei tähenda ta professionaali, pigem isehakanut või taidlusproffi... talle meeldib räpp, talle meeldib neegrimuusika... mis tähtsust sel on, kui ta muusikast kui sellisest nagunii midagi ei taipa??? Samamoodi sai raadiojaama toimetajaks tutvuste läbi? Tähtsat nägu võib ju teha, aga ta ei ole professionaal...

Mihkel Raud ehk jagab rohkem muusikast... Aga ka kolme- punktiirjoonega... Nende eesti hitt Sunday... Ma ei saanud siis, kui laul välja tuli ega saa siiani aru, mis see tähendab: Hääldus(ei oska ma isegi kirjapilti):santandei??? See oli ikka aastaid tagasi ja ma tavatsesin tol korral selle laulu ehk "hiti" üle naerda, et a`la teeme pannkooke "PühaMühapäeval"...
Sunday on pühapäev. Aga "Sandandei?" Mis kõlab Mihkel Raua hitis? Mister Lorenc (või kirjuatatkse kuis?)

Samas nad valivad superstaari? Mis superstaari? Eestisse? Kas ei piisa juba Assamallade ja Kiviõlide ja muu Külalaulikust? Keda meil küllalt on ja mõnigi superstaari tasemel? Näiteks Tanel Padar Haljalast? Minu arust vägagi superstaar?

Keda nemad nüüd kokku tulid valima?

Heh... hea saade küll, ses mõttes, et vaatan ikka huviga, aga aru ma ei saa, mis asja ajavad sääl Heidi, Mihkel ja Rein? Tundub, et Heidi elab välja oma saamata jäänud DJ kutsumust, Mihkel oma maailmakuulsuse saamata jäämist ja Rannap igatseb Alendrit taga...

Hea on ka seda jälgida. Samas, mul ei ole usku žüriisse kui objektiivsesse žüriisse. Neil endil puuduvad kogemused ja nad ise on liiga väikese mastaabiga - no mis superstaari valijad nad on?
 
kala 18. märts 2007, kl 22.55
viimane kommentaar on täiesti jama!
 
lind 18. märts 2007, kl 22.59
kala kommentaar ehk viimane kommentaar on täiesti jama. ei mingeid põhjendusi, arvamusi, mittemidagi. samahästi võib olla see viimane kommentaar olemata.
 
Mihkel 18. märts 2007, kl 23.08
Heidi, sina oled see kala või?
 
kala 18. märts 2007, kl 23.22
ei ole heidi. kala olen. lihtsalt motiveeris kirjutama tookordne viimane kommentaar. jama oli kõik see põhjendus, miks keegi žüriisse ei sobi jne.
ja et siin ei peaks rohkem sõna võtma minu ütlemiste ja mittearvamiste pärast, siis mina ARVAN, et zürii on vägagi hea ja omal kohal ning saade on ka täitsa vaadatav. ootan põnevusega, mis edasi saab.
 
kala 18. märts 2007, kl 23.24
to lind: küll sinu kommentaar oli ikka arvamusi ja põhjendusi täis. hea, et see ikka olemas on nüüd:D:D
 
ma 19. märts 2007, kl 07.57
vaatan ka huviga ja kurb, et noortel pole mingit enesekriitikat. Tigedad pealegi kui edasi ei saa. Zürii isegi rahumeelne nende jaburduste keskel. Kui ikka üks tüdruk tõeliselt hästi laulis, olid kõik temast pöördes. Peabki näitama, et oleks teistele hoiatuseks, et noored natukene mõtleks.
 
kratt 19. märts 2007, kl 07.59

üldiselt ma üldse telekavaataja pole aga saatereklaam hakkas huvi pakkuma ja vennaraas tegi ka natuke promo-näitas mulle nt.esimest osa.ühesõnaga sättisin minagi end ekstra superstaari ajaks teleka ette.
päris lahe saade ju!endal hakkas ennast ülehinnanud "laulda oskajatest" hale aga eks ma saa ka neist veidi aru-laulavad kodus kogu aeg kõva häälega oma lemmikutele kaasa,võibolla on mõni sõbramehest elevantkõrvlane või nt.ema neile isegi öelnud,et "oh,oskad küll laulda" pluss edevus ka ja nii nad end lolliks tegema lähevadki.(või mindi ehk sotsiaalfoobia ravi eesmärgil?)
kuid peab ka selliseid isevärki tegelasi olema-kui ainult hõbekõrisid ja kuldsuid kuulata/vaadata,siis läheks saade liiga igavaks ning tavaliseks.
no nad vähemalt proovisid ja julgus ületada iseennast on ka väga kõva sõna-oskad siis midagi või mitte.
 
tibi 19. märts 2007, kl 10.20
Arvestades enamike Eesti popbändide muusikalist taset, ei imesta üldse, et staariks tahtjaid nii palju on ja neil enesekriitikat ei ole - lauluoskus ei ole ju oluline!
 
minni 19. märts 2007, kl 12.44
tegelt ma vabandan oma postituse pärast...
mulle meeldib küll see žürii. nad kõik on seal isiksused ja jagavad ikka matsu küll, sest on ise pidevalt muusika sees. et jah, olin vast liiga räige ja labane oma eelmises kommentaaris. eriti meeldib mulle, kuidas rein rannap keeldub: ta alati paneb käed kokku nagu jaapanlane ja ütleb vabandades: kahjuks ei. see on temast äärmiselt intelligentne ja diplomaatiline äraütlemine. kohe näha, et ta ei taha solvata, aga ei saa ka midagi parata.

paningi teema "hea saate" alla, sest saade on väga lahe! ja need pikitud jüri naela ja vahingu lõigud! huumoriga tehtud. tegelt on äärmiselt tore, et selline saate projekt ette võeti! mõnest noorekesest on kahju ka, kes edasi ei pääse, kuigi nii püüdis:)))

veelkord, sry mu eelnev loll kommentaar žürii pihta.
 
kala 19. märts 2007, kl 13.36
no vott, see on juba jutt:) minule meeldib veel, kuidas heidy alati väga rahulikult kõike võtab. mina ei suudaks. ja raud oma näoilmetega on omaette vaatamisväärsus:D
 
- 19. märts 2007, kl 14.30
mõnele ülbele enesekriitikata tegelasele lajataks samamoodi irooniaga.
aga seal on palju tagasihoidlike, kenasid noori kellel ka puudub enesekriitika ja kui neid mõnitatakse...kahju on inimestest. näed ju, et pisarad tõusevad silma...see on masendav. mis seal ilkuda...
 
aga 19. märts 2007, kl 16.16
Raud käib nii närvidele oma pliiatsi närimisega.
 
e 19. märts 2007, kl 17.34
see tüüp, kes eilses saates rauda paksuks sõimas oli ikka eriti lame. kurb kui noored lähevad ennast sinna lolliks tegema ja ise sellest aru ei saa.Heidi on kõige normaalsem.
 
maiu 19. märts 2007, kl 19.22
no see heidi teeb ka vahel täitsa nõmedaid nägusid, võiks ikka intelligentsem olla ja mitte teiste üle nii palju naerda. žüriist meeldib kõige rohkem rannap, sest ta ei ole pahatahtlik ja on intelligentne. purga olek jätab soovida, temast loeb välja väikese inimese pähetõusnud võim seal raadios, ta arvab, et on kõva tegija. raud on neutraalne. ei meeldi purga edvistamine ja teiste paika panemine...
 
(: 19. märts 2007, kl 23.00
ärge ärrituge, neid, kellel enesekriitika puudub, näidatakse veel ainult 2 saadet. edasi läheb huvitavamaks, kui hakatakse superstaari välja selekteerima lauluoskusega inimeste hulgast. loodetavasti saab eesti endale nii mõnegi noore andeka laulja juurde :)
 
kratt 20. märts 2007, kl 10.56
eile õhtul töö juures tõusid ihukarvad püsti,kui kuulsin millise eht-eestlasliku õelusega kõrvaltiimi rahvas neid õnnetuid läbikukkujaid mõnitas,no täitsa isikliku vihaga kohe.

ise aga ootan ka huviga teist vooru,et mida nendega ette võetakse kes ikka laulda ka oskavad.
seni aga loodan veel närvikõdi ja meelelahutust saada-põnev on ju ikkagi jälgida ka alla poole latti ulatuvate isikute ebareaalseid üritusi.
 
hei 20. märts 2007, kl 10.57
pubekommentaatorid! tehke endale selgeks mis tähendab sõna intelligentne: heidi teeb nõmedaid nägusid, võiks intelligentsem olla (???) ja rannap paneb "ei" öeldes käed kokku, see on nii intelligentne (???).
Enne kritiseerimist võiks enda intelligentsuse üle vaadata.
Žürii kallal pole mõtet hambaid teritada, igaüks neist on enam erudeeritud, professionaalsem ja elukogenum, kui ükski kriitikutest.
 
noh 20. märts 2007, kl 13.17
Noh, seda žürii norimist näeb ette juba saate rahvusvaheline formaat -- muidu neid saates ei peetakski.
Mulle meeldis see, et peaaegu kõik katselt väljujad viisakslt aitäh ja head aega ütlesid. Aga mõnel on vist küll närvid läbi juba selle esimese ja ainukese korraga.
 
kole lugu 20. märts 2007, kl 17.43
Muidu lahe saade, aga kuidagi paha oli vaadata, kui H.Purgaa selle lihtsa tüdruku laulmise ajal Rannapi selja taga irvitas. Mul hakkas nii kahju, mis tunne võis olla edasi laulda sellisel taustal ja nüüd veel telekast ka vaadata. Oleks see tüdruk poliitik, poleks midagi, aga sellisest mõnitamisest võib tavaline koolitüdruk küll depressiooni langeda.
 
minni 20. märts 2007, kl 18.49
kasutaja "hei" nimeline!

tsiteerides Sind: "Žürii kallal pole mõtet hambaid teritada, igaüks neist on enam erudeeritud, professionaalsem ja elukogenum, kui ükski kriitikutest." siis tea seda, kullake, et me ei olegi siin mingid professionaalsed kriitikud:))) siin on ju delfi portaal ja rubriik "Hea saade", kuhu võivad kõik kirjutada teemakohaseid omi arvamusi. mis seal siis halba on? selleks see rubriik mõeldud ongi.

ja teiseks. on jah Rannap intelligentne. väga meeldiva käitumisega. käitumine ongi see, millest loed välja inimese intelligentsustaseme. ja mina ennast ei ole siin pidanud intelligentseks inimeseks. eks ma ka püüa areneda muidugi...:)
 
kui 22. märts 2007, kl 00.15
kellelegi meeldib lihtsameelsete ja lollikeste mõnitamist vaadata, siis on see tõesti lahe saade.
kahjuks rahuldab see aga inimeste madalaid instinkte, nagu palju tänapäeva meelelahutusest. kurb tegelikult.
ja taas on see sisseostetud, nagu enamus eesti meelelahutussaadetest. inglismaal on samasugune X-faktor. inglismaa suurem, seega naljakaid lollikesi rohkem.
saade on taktitu ja madal.
 
to kui... 22. märts 2007, kl 09.19
ei meeldi mulle see mõnitamine ,aga MIDAGI selles saates on,mis minu-kui suure telekapõlguri-mõneks ajaks telepurgi ette naelutas.
ehk on asi selles,et olen kunagi ka ise unistanud esinema pääsemisest,mis sest et laulda ja midagi muud teha ei oska ning esinemisärevus on hullem kui surm...
põnev jälgida,kuidas minusugused toime tulevad.
vihale ajab tõesti just zürii reageerimine-profidki närvavad veidi-mida siis tavalisest maalt ja hobesega inimlapsest arvata.
on neil jee vaja hakata oma nägu peitma,silmi pööritama jne.
mida kõrgeauline zürii arvas,et üle eesti sõidab kohale meeletu posu imelapsi?!
kui ei suudamittelauljatest arglikke tüüpe taluda,pole vaja züriis istuda-ma vahetaks liiga julma ütlemisega raua välja,ning ka ülbe näoga purga,rannap võiks jääda.
tavalised poplauljad võiks seal kordamööda istuda...
 
õeluss 23. märts 2007, kl 19.44
Vaatasin juhuslikult.
Meeldis, et Loho madrats Ané läbi kukutati:)))
 
kui 23. märts 2007, kl 22.00
õeluss
no kui teise kohta madrats ütled, siis oled ikka tõesti õel ja probleemidega inimene.

jah, ainukesena meeldib mullegi vaid rannap.
aga kaks takti oli siiski etem. telekasse avalikuse ette lasti juba parimad. nii et inimeste avalik mõnitamine jäi ära.
 
dfsdf 23. märts 2007, kl 23.49
ma just rauda ja purgat kindlasti välja ei vahetaks. raud ise ka põhjendas ju, et mida varem sellised maa peale tuua, seda parem. purga ka enamasti normaalselt kommenteerib ja hindab, paar korda on jah tõesti liiga labaseks oma irvitamisega läinud, samas ei saa me keegi öelda, et me pole iialgi kellegi kergelt läbikukkumise või õnnetuse(mitte hullus mõistes eks!) üle naernud... no neil ju ka seal pikad päevad hinnata ja ma ka oleks väsinud ja ei suudaks ennast nii enam kontrollida
 
Pah 24. märts 2007, kl 11.48
Mõned tobud siin kujutavad ette, et terve saade näidatakse teile neid otukesi, keda siis žürii mõnitab? oh, ei, eelvoorud peaksid juba läbi olema või kohe saama ja siis on veel üks voor nende oskajamatega, kellest ca 25 edasi pääsevad, siis tulevad saated, kus publik igast 5-st ühe edasi hääletavad ja siis hakkab mingi esikaheksa või esikuusik omavahel mõõtu võtma ja rahvas hääletab ja igas saates langeb üks välja, kuni lõplik kaksik jääb lõpusaatesse ja rahvas hääletab võitja, žürii saab ainult niisama kommenteerida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!