Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Paar
 
Dr.T 12. oktoober 2006, kl 20.25
Ei taha saadet kommenteerida, vaid seda lõiku, kus on ühel pool Heilo, kes tahab pikendust saada, et oma talu korda ajada, ja teisel pool mingi sõjakomissariaadi tädi. No on ikka juhmid seal sõja poolel. Närvi ajab. Ei saa siist aastat-kaht pikendust anda?!
 
! 13. oktoober 2006, kl 11.53
Ja lammas tegi õigel ajal häält! :)))
 
... 13. oktoober 2006, kl 12.38
See on tõesti valus teema. Mina ei poolda üldse sõjaväge. Kas ei piisa siis ainult Kaitseliidust? Seal koos mehed, kes ise tahavad sõda mängida, no las mängivad. Aga kohustuslik sõjaväeteenistus keerab ikka paljude elu pea peale.
NB! Aga muidu ju saade Paar ikka hea saade! No võiksid natuke tempot maha võtta ja vähem külalisi kutsuda. Aga iga korraga läheb paremaks!
 
songa 13. oktoober 2006, kl 18.12
See sõjakomissarjaadi tädi oli täiesti mõtetu tegelane
 
soffi 13. oktoober 2006, kl 20.34
see tädi seal saates oli ehe näide ENSV aegsest bürokraatiast.Kohe niii ehtne,et hakka või arvama,et sõjaväekomissariaadis alles punased sees.Selline põmmpea ei saa üks inime olla ju,kui see tädi oli!!!!!
 
jaaa 15. oktoober 2006, kl 15.47
poolküljega vaatas üle õla poisi poole.Lammas ja noormees väga hasti ennast väljendasid,aga ametnik väga kiretu erapooletu kuiviku jutt.Ega ta ei julgenud ka midagi lootustandvat poisile öelda,et pärast ei peaks kahetsema öeldut.
 
määä 18. oktoober 2006, kl 15.17
Huvitav, miks Merzin sinna üldse tuli, kui tal midagi öelda ei olnud? Väga kehv esinemine ja tegi sõjarditele pigem kahju. Ehk oleks poiss sõjaväest pääsenud, kui oleks pisut susserdanud, selle asemel et täiesti ausalt käituda.
 
Just 09. november 2006, kl 17.07
Tehku susserdamist savika moodi ja kõik on juriidiliselt korrektne
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!