Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
See miss Leisy ja Liis lass on täitsa yhte nägu!
 
kallis 14. oktoober 2006, kl 18.24
Yhesugused suured ninad, imelikud pilus/köördis silmad, jubedad kulmud ja juuksed ning muidugi mehelik kehaehitus ei tissi ega peput ainult sellised imelikud oo jalad nagu oleks hobuse seljas elanud!
 
armas 15. oktoober 2006, kl 12.03
jalgade poolest pange Heti Tulve kah sinna patta ,samuti imelikud oo jalad,ei õiget sääremarja ega ilusat kintsu;))))
 
B 16. oktoober 2006, kl 11.21
...JA LOOMULIKULT KULLA KOMMENTEERIJAD, TEIE OLETE JU NIIIIIIIII IDEAALSED....IDEAALSED JUEKSED JA SILMAD JA JALAD JNE
 
hehee 16. oktoober 2006, kl 19.35
Ülilahe! Vaffa, et keegi ka selle teema siis siin üles võttis:D:D Heh, äkki neil kahepeale siis 1 isa..:P
Misiganes - nendel megabeibedel on veel sarnasust: kummalgi pole ei nägu (seda eriti!!) ega ka tegu! ´Tähelepanupuuduse või mõne muu asja puuduses vaevlevad tegelased, kes haiglaste teemadega meediasse ilmuvad. böööööö...:(
 
kärt 22. oktoober 2006, kl 19.02
mis megabeibe jutt siin käib-liis lass -megabeib,arvestades kui noor ta on ja milline väja näeb juba praegu.......siis megabeibest asi mõne aasta pärast veel kaugemal.
Promomise küsimus kõik.Ilu on vaataja silmades-nt miss Maili Nõmm on ilus naine pole kahtlustki või Chaty Korju...aga need üles haibitud kõverikud no sorry-pole ju ilusad...ükskõik mida siis räägitakse või mis tabelites esikohtadel on. Tavalised hoolitsetud naised-keskpärasus koos anoreksiga. Loodan, et keegi ei solvunud, aga vahest asjad on nii nagu nad näivad:)Ilus on Ilus ja Keskpärane on Keskpärane!
 
kle 27. oktoober 2006, kl 10.52
lassil ju üsna kobe tiss, missa ajad
 
Kõõrdsilmsed ilu hindajad 28. oktoober 2006, kl 18.53
lassil ongi kogu pekk kogunenud tissi ja kõhtu. Tissid ripuvad, vöökohta pole ollagi - nagu padi.
Käed ja jalad ühtlased nsgu kepid, pole ei sääremarja ega puusakumerust,ainus kumerus siiski jalge vahel nagu kumeratel pähklitangidel, tagapõhi paistab alati jalgevahelt läbi

Pikk ja inetu pardinina põiki üle suu rippumas. Laiad pannkookpõsed, kitsas suu, kitsad kissis silmad, imeliku kõõrdi olemisega nii nagu Eesti Ekspressi reklaamil.Ludus õhukesed juuksed.
Ei ole näinud inetumat kaunitariks nimetatut!!!
Ilu vaataja silmades? No need lassi ilusaks pidajad on ise siis küll väga kõõrdsilmsed, muidu pole võimalik sellist haiget juttu ajada.
 
liis 29. oktoober 2006, kl 23.20
lisaks eelmisele veel sinised kottis silmaalused, ning suure kumera lauba, mis nagu tulnukal...
 
h 14. november 2006, kl 00.05
jumal küll mis see kadedus ikka inimestega teeb :D tunnistage nüüd ausalt et te annaks ükskõik mis ära et nende asemel olla,kamoon nad on ilusad ja mõlemal ON nägu :D ei tahaks teid nähagi kes siin laimavad
 
Igotmyownopinion 23. november 2006, kl 23.33
Nad võivad ju ilusad tõesti olla aga vaevalt keegi tahab selline ajudeta olla, parem ikka vähe koledam kui päris kanaajuga.
 
jumps 08. detsember 2006, kl 10.09
Lass ilma teadustas sis igakord imestasin et tuul polegi ta kepse poolex murdnud..liha peab ikke natuke ümber ka olema,olex ma nii kondine,teexin kõik et natuke vormi ikka olex..ju ta sis ikke meestele oma kondisusega meeldib...se on aint puht minu arvamus
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!