Eelkirjutanul on õigus, loomulik rind on tõesti ilus, kahjuks kõigile naistele pole looduse poolt ilusat rinda antud.Olen näinud igasuguseid, enamasti küll ilusaid ,vist sellepärast, et kui pole midagi näidata, siis hoitakse peidus :)
alati kui näen ilusat, suurt ja prinki rinda, siis kohe kahtlustan, et silikoon ja mõnikord ongi nii olnud. Ühel mu tuttaval olid ka silikoonid ja tõesti superilusad ja kaunid, ega ma poleks aru saanud, kui ta ise poleks öelnud. Sellel naisel polnud mingeid ehteid juurde vaja, isegi rinnahoidjat ei kandnud, ikkagi nägi niiiii ilus välja, kadestasin teda.Katsunud ma neid tisse ei ole , aga silmale on küll ilus vaadata .
Olen ka mehele näidanud suurte kunstrindadega naiste pilte ja ta on öelnud, et muidugi on ilusad, et ei hakka üldse vaidlema. Isegi vanad mehed vaatavad telekast suurerinnalisi ja ahhetavad, neil ükskõik, kas päris, või kunst, peaasi, et ilus. Ei usu,et tavaline mees vahet märkab, iseasi muidugi, kui ta on mitukümmend tissipaari läbi katsunud, siis suured kogemused, ehk on eelkirjutanu kah mingi supermees, kel iga nädal uus, keda katsuda.
Mina kui naisterahvas ei teeks küll vahet, kas tavaline penis, või pikendatud, no ei ole neid mehi nii palju olnud, et oskaks võrrelda.
selle pika jutuga tahtsin öelda, et naised teevad rinnaoppe ikka selleks, et neil endal hea oleks ja ka teiste naiste pärast, sest just naised on suuremad vahtijad ja võrdlejad, armastav mees jääb naisega igal juhul rahule.