Ihastes käib palju ratsutajaid. Olen seal ise sõitmas käinud. Enamus on ka a la 12 a lapsed. Sõitmas käisin Annika trennides. Ja kui veel Reet seal töötas, siis ka tema trennides. Annika oli siis kui mina seal käisin hästi populaarne treener ja seepärast oli tavaline,kui ühes trennis oli kuskil kümme sõitjat. Miinus selle asja juures oli see,et kui on palju rahvast trennis,siis jääb treeneril sinu jaox üsna vähe aega ja mõni trenn sai rohkem nagu kohal oldud,kui midagi õpitud. Kui sa alustad alles ratsutamist,siis treener paneb ikka sulle rohkem rõhku,kuid arvestama pead,et ta ei tegele terve trenn ainult sinuga...
Ise eelistan väiksemaid talle,kus vähem rahvast ja treeneril on kõigi jaox aega.Ma ei taha öelda,et Ihaste halb tall on,ei-ei. Ihastes on mul ka üx lemmikhobune,kelle selga lootsin iga trenn saada,kuid seda otsustab ikka treener,kes kellega täna sõidab ja seda vastavalt ratsutaja oskustele.Päris esimestex tundidex saad endale istumise alla ikka ühe turvalisema hobuse.
Aga tore,kui uusi ratsutamishuvilisi jurude tuleb :) Edu ja julget pealehakkamist ;)