Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
valu puusas, trenni ei saa teha
 
jaana 13. detsember 2010, kl 17.42
Mure suur, tegin kolm korda nädalas trenni tennist (enda jaoks) kukkusin ca 2 kuud tagasi ja puusas kogu aeg valu tugevamalt liigutades suurem. Arstil käidud, proovid tehtud, kõik pidi olema OK ja soovitati valuvaigisteid süüa ja küll läheb üle. No 2 kuud möödas ja ikka valutab. tahaks juba trenni teha aga ei saa. Kõik see teeb närviliseks juba. Aidake, mis teha.
 
anni321 13. detsember 2010, kl 18.05
soovitan sulle valu leevendavaid akupunktuur kleebiseid purerelief. need aitavad oluliselt valu leevendada ja aktiveerivad selles piirkonnas energia liikumise. lisan siia paar linki kust saad infot:
http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
ja ühe youtubist leitud video nende kleepsude kohta.
 
Valdur 13. detsember 2010, kl 19.47
Millise arsti juures käidud - kas perearsti, ortopeedi, spordiarsti või füsioterapeudi juures. Kui valu sees, siis kindlasti ok ei ole.
 
jaana 14. detsember 2010, kl 17.27
Valdur: käisin perearsti ja ortopeedi juures. Olen täiesti norm inimene vahega, et valu on.
 
Valdur 14. detsember 2010, kl 21.03
Ortopeed vaatab üldjuhul vaid liigest, kui liigesel mingi viga, siis ravib seda. Kui liiges tundub ok (mida valu puhul siiski pole) ei tee ta suurt midagi.
Soovitan sul külastada kiropraktikut v füsioterapeuti, võimalik, et mingid lihaspinged ei lase sul liigesel olla normaalselt ja sellest ka valud, lihaspingete vast (sh lihastasakaalu taastamiseks) on spets harjutused, millest tuleks koostada sulle isiklik kava ja seda siis kasutada.
 
Mai 15. detsember 2010, kl 00.44
Mina soovitan minna spordiarsti juurde. Võimalik bursiit, mida pole nii lihtne diagnoosida, kuid mitte kõige keerulisem ravida, kui õigel ajal jälile saada. Ma käisin omal ajal lasteortopeedi juures ja asi lõppes opiga..
 
rainer 21. jaanuar 2011, kl 18.08
Soovitan sul akupunkturistil jala ja puusa kanalid läbi vaadata. Kui füüsiliselt midagi ei leita on kanalid kinni. See võib väga palju valu tekitada aga tavameditsiini jaoks on "all right"
 
kiisuka 22. jaanuar 2011, kl 15.50
Jaana soovitan sulle ka akupunktuuri. Kannatasin kaua peavalude käes ja arstid oskasid soovitada ainult valuvaigisteid. Võtad valu pole ei võta valu platsis. Mõtlesin et olen noor inimene ja kas pean terve elu istuma valuvaigistite otsas. Soovitati akukleepsusid teatud punktidel ja kasutasin neid vist 6-7 korda ja nüüd enam valusid pole. Ei tea kuidas see asi toimib aga peaasi et valua ära võtaba ja aitab midagi seal nendes punktides toimetada nii et asi saab korda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!