Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Esimest korda bodypumpi trenni
 
Anni 09. jaanuar 2011, kl 18.16
Nii-nii. Mul on plaanis nn beebikilod maha saada ja olen kindla plaani pähe võtnud, et hakkan käima bodypump'i trennis. Lugu aga selline, et ma pole selles trennis mitte kunagi käinud, mõned aastad tagasi käisin küll aeroobikatrennis, kuid nüüd pole ennast juba palju aega järjepidevalt treeninud. Siit ka minu küsimus - kas pean millegagi arvestama, kui bodypump'i esimest korda lähen? On seal väga keeruline asjale esimest korda pihta saada? Sammud vist väga rasked olla ei tohiks, rõhk vast rohkem lihastel? Äkki keegi viitsib mulle natukene oma teadmisi jagada :)
 
hm 09. jaanuar 2011, kl 18.36
Seal polegi samma, lihtne ses mõttes! Seisad või lamad. Seistes jalgu päris sirgeks ei aja. Kükid on nagu toolile istumine, kand peab jääma toeks põlve alla, nurk 90 kraadi. Muud keerulist pole. Võta algul kerged kettad. Kiirelt trimmiv ja hea trenn, aga venita end pärast korralikult. Pumbi enda venitused on poololematud.
 
Styg 09. jaanuar 2011, kl 20.10
arvesta igaks juhuks sellega, et kui varem väga trenni teinud ei ole, siis pärast võib paar päeva olemine väga valus olla :)

midagi väga keerulist seal trennis ei ole. võid otsida youtube'ist videosid, saad aimu, milline see trenn välja näeb.
 
? 09. jaanuar 2011, kl 20.49
mis klubisse plaanid minna muidu? minu arvates on oluline, et oleks selline treener, kes pöörab tähelepanu õigele tehnikale, eriti esimest korda olijate puhul.
 
Anni 09. jaanuar 2011, kl 21.14
Viimsi spa spordiklubisse on plaan minna.

Okei, vaatasin youtubest natuke videosid ka ja tundub, et mul on võimalik seal täitsa hakkama saada :D. Igaljuhul palju tänu teile nõuannete eest!
 
bp 09. jaanuar 2011, kl 21.53
kui lähed viimsisse, mine kindlasti laura pumpi, minu arvates on ta parim pumpi treener :) ..samas seal vist kõik head, siiri ja kristiina pumpis olen kah käinud, väga ok.
 
Liina 17. jaanuar 2011, kl 12.01
Mina käin ka Viimsis, aga just Kristiina meeldib enim! Teistesse nagu ei kisu. Kristiina on alustajale väga hea, sest selgitab kuidas ja mis ja kontrollib kas teed õigesti. Laura seevastu laseb tempokalt ja ei selgita nii palju kuidas midagi teha. Aga noh, nii palju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi. Alguses on jah peale trenni lihased 2-3päeva väga valusad. Hea et potile saad :).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!