Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
spordikleeps !?
 
reily 27. jaanuar 2011, kl 09.45
Sõbranna elab Londonis ja käib trennis kohalikus fitness clubis. Räägib, et seal paljud kasutavad spordikleepse, et energiakanaleid ja energiapunkte kehal avada. Mingid pallimängijad kasutavad spordikleepse aga alati võistlustel. Pole sellistest asjadest siin eriti midagi kuulnud. On kellelgi kogemusi?
 
mary001 27. jaanuar 2011, kl 10.13
Mina kasutan neid suuskamisel. Kai lähen sõitma panen kleepsud kehale ja enne dushi alla minekut võtan ära. Nii tulemused kui enesetunne on paranenud. Reily leidsin ühest blogist nende kohta lisainfot: http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
 
qwerty 29. jaanuar 2011, kl 18.28
Kus te lapsed siis olite kui koolis inimese anatoomiast räägiti ???
Lollidelt korjatakse ikka raha ära...
 
siia 31. jaanuar 2011, kl 13.11
Qwerty'le ei tea mis lollidest sa räägid aga anatoomia tundmine on tõesti oluline. Kasutan ka spordikleepse, mis aitavad akupunkt meridiaanidel avada energia punkte ja teised väiksemad, mis aitavad paremat energiaringlust. See põhineb Hiina Meditsiinil. Kui seda õppinud pole ei ole vaja ka uskuda.
Reily'le. Spordi kleepse on kahte sorti ühed pannakse energia kanalitele, et nende tööd aktiveerida ja teised nendesse kohtadesse, mis sul on probleemsed ( mul on parem pahkluu) et selles piirkonnas aktiveerida energia liikumist ja vältida vigastust.
Mõjust niipalju, et vigastusi pole enam olnud rohkem, trennis ei kustu enam nii ära ja taastun sama kiiresti kui 15-20 aastat tagasi trennist tulles. Olen neid ca 3 kuud kasutanud ja enesetunne on igal juhul väga hea.
nb. ei kasuta spordijooke vaid toitun tavaliselt ja joon palju vett.
 
janne 07. veebruar 2011, kl 16.40
spordikleepsudest ei tea midagi aga valuklepsusid kasutan umbes neli kuud. Toimivad väga efektiivselt. kuna mul kolm väikelast siis need kleepsud kogu aeg koduapteegis tagavaraks.
 
anni321 08. veebruar 2011, kl 15.26
reily soovitan ka sulle spordikleepse. kuid lisaks sportimisele on need suurepäraseks abiliseks pärast haigust. aitavad taastada immuunsüsteemi ja energia ringlust.

vaata spordikleepsudest ka videot:
http://tukaram.cieaura.com/video.html
 
mary001 08. veebruar 2011, kl 15.28
siin on juttu sellest mida arvavad NBA treenerid nendest kleebistest. vastuseks qvertile

 
massöör 11. veebruar 2011, kl 11.16
Tegelen masseerimisega iga päev ja kinnitan, et energia kanalid eksisteereivad ja massaaz aitab. Olen mõjutanud neid soojaga-mokša. Ka see aitab. Kuna energia, mis kanalis liigub on tavamõistes üliväike siis teoreetilisel peaks seda saama ka mõjutada sama väikese energiaga, midagi homöopaatiaga sarnast. Kas mõni kohalik sportlane on ka neid testinud peale selle jänkide video? Päris huvitav oleks teada.
 
sille 21. veebruar 2011, kl 10.47
Tellisin ka endale need imekleepsud ära ja reedel jõudsid kohale. Testisime mehega need ära. Mees käis laupäev suusatamas ja vähemalt tema jutu järgi mingit erilist tunnet ei olnud, välja arvatud see, et tavlise 10 km asemel sõitis 20 ja ilm oli lisaks veel jube külm. Ise sporti ei tee aga suur kevad väsimus on küll justkui kadunud. Terve nädalavahetuse kodus askeldanud ja tõesti kuidagi värskem tunne on, isegi uni on kuidagi sügavam. Soovitan eriti neile kel nn talve väsimus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!