Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
zumba kalev spa-s
 
martsipanist 02. märts 2011, kl 22.02
käisin kalevis zumbas, treeneriks vilma. kahjuks oli "treening" tõeline pettumus. arvasin, et tegemist on tantsulise tunniga, kuid me kordasime terve loo jooksul ainult sama kerget sammukombinatsiooni. lisaks oli füüsiline koormus oli pea olematu.
tahtsingi küsida, et kas zumba ongi pigem algajatele mõeldud ja üsna lihtsakoeline? või oli asi treeneris või selles, et koos minuga ainult 3 inimest trenni oli tulnud?
 
hamster 03. märts 2011, kl 09.53
Siiralt soovitan. Proovi teist treenerit.
 
hm 03. märts 2011, kl 12.41
Jorge Hinojosa ja Marek Tihhonov on parimad zumba treenerid ja tempot on nii et tapab.
 
b 03. märts 2011, kl 13.15
Mariann Kilg on üks parimatest Zumba treeneritest. Marek Tihhonov ei tee tantsu ja kasuttab liiga kergeid liigutusi.
 
b 03. märts 2011, kl 13.16
 
k. 03. märts 2011, kl 23.34
Minu lemmikud on Elke ja Mariann. Marek on superlahe isiksus ja pakub oma trenniga just hästi palju positiivseid emotsioone, kuid koreograafia on praktiliselt olematu.
 
ex kalevlane 04. märts 2011, kl 09.05
proovisin ka vilma trenni ja siis jorge trenni, väga suur vahe, mõtlesin, et võibolla algustrennid sellised üheübalised, aga kui olen seda nüüd möödaminnes näinud, trennid ikka ühesugused....soovitan jorget
 
N 05. märts 2011, kl 10.16
Keda koreograafia ja huvitavad trennid köidavad, peaks ikka bailatinosse minema, sest zumba on aeroobika latiinomuusika saatel.
Jorge sammud on küll adekvaatsed, aga suur on mõne teise treeneri tunnis olnud üllatus, kui hüütakse tantsu nimi välja ja siis tehakse täiesti suvalisi, ilmselt siis aeroobikasamme, sest tantsusammud need ei ole. Olen nimelt varem tantsinud ja teen põhisammu une pealt.
 
reet 06. märts 2011, kl 22.52
Kahjuks pean nõustuma teemaalgatajaga, ka minu jaoks oli see tund suureks pettumuseks. Koormus küll piisav, aga mind kohutavalt häiris see, et liigutused ei läinud muusikasse. Zumbas on muusika hästi kaasakiskuv ja kuigi sammud on lihtsad, peaksid nad ikka muusikasse minema, mitte nii, et loos tuleb paus, aga mina vehin ikka edasi.
Samas kiidan Elke trenni - hoopis teine tubakas. Nii et zumba võib olla ikka väga erinev!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!