Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
alternatiivne kaalu vähendamise võimalus?
 
Väike paksuke 21. aprill 2011, kl 09.36
Lugesin kuskilt, et kui taastame tavalise ja õige käitumise, elamise, liikumise rütmi siis ka keha kaal läheb normi?
Kas keegi on ainult oma elu muutmisega keha kaalu vähendanud (ilma dieetide ja pillideta)?
Jagage oma positiivseid ja negatiivseid kogemusi kellel on.
 
anni321 21. aprill 2011, kl 09.54
Õigesti arvad. Vaata kas sa
-liigud päevas piisavalt ehk kõnnid ca 30-40 päevas kiirkõndi (kui jalutad siis rohkem).
-kas sinu emotsioonid on tasakaalus ehk väldi neg emotsioonide pikka järjepidevat kasutamist.
-vaata kas jood piisavalt 2-3 liitri puhast vett päevas
- kas su söögi ajad, kogused ja menüü on tervislik
- kas su energia tase on pisav et organism ei peaks pidevalt "tulekahjusid kustutama"
kui näed, et kuskil on ei vastuseid siis on põhjust muutuda , kasvõiu ainult sellepärast et oma kaalu vähendada
lisan video, mis haakub sinu teemaga.
 
N - 30 kg 21. aprill 2011, kl 12.12
"Kas keegi on ainult oma elu muutmisega keha kaalu vähendanud (ilma dieetide ja pillideta)?" - ainult nii ongi võimalik maha võtta? Õhtusöögi asemel trenn ja kilod kadusid. Toitumiskellaajad ON väga olulised, kuigi see mõte pole siin populaarne. Peale trenni sõin nt 1 keedumuna köögiviljadega. Väga kasulik ja kaalule hea.
 
N - 30 kg 21. aprill 2011, kl 12.14
"vaata kas jood piisavalt 2-3 liitri puhast vett päevas" - see on küll väga kahtlane soovitus. Olen sel teemal koguni arstiga konsulteerinud, organismil pole sellises koguses vett vaja, nii võivad hoopis tursed tekkida ja tervis paigast minna.
 
Oleneb 21. aprill 2011, kl 13.04
Stress on ainevahetust aeglustav tingimus. Ja osadel inimestel toimub stressisöömine - süüakse halva enesetunde leevenduseks, mitte näljast.

Seega, mingis mõttes oma elu muutmisega saab kehakaalu paika küll.

Mul kadus 1,5 kuuga 8 kilo. Läksin mehest lahku ja ostsin korteri 5. korrusele. Mine võta nüüd kinni, kas lahutuse pärast või seetõttu, et 5. korrusele üles ja siis alla käimine kulutas kordades rohkem energiat, kui harjunud olin. Lisaks muidugi elevus ja rõõm uue ja päris oma kodu üle.
 
n21 25. aprill 2011, kl 11.25
keha ja isekõhnev masin?
 
liia 25. aprill 2011, kl 15.50
aga kui palju on neid inimesi, kes suudavad elada tänapäeval ilma stressita!? igale mõjub see erinevalt ja mõned saavad toitumishäired, mina näiteks, millest on oi kui raske lahti saada. kurb. kui keegi osakb aidata, siis kuulan hoolega.

soovitus, et söö tervilikult ja liigu - no kes seda ei tea. aga kui lihtaslt ei suuda, kui nagu keegi teine suunaks sind õhtul külmiku juurde, kui keegi nagu hoiaks sind kodus kinni ja ei lase trenni minna ... . nii on, mida teha?
 
N - 30 kg 25. aprill 2011, kl 19.34
liia, ma olin samasugune, sp mul oligi vaja nii palju maha võtta, aga nüüd on mul teine sõltuvus - trenn. Ja see on kasulikum. Ma ei tahaks ühtki päeva vahele jätta, sest nüüd on mul vorm hea ja tõeliselt naudin trenni.
Aastaid tagasi esimestel kordadel oli küll tunne, et ei jõua omal jalal koju: varbad olid tundetud, jalad värisesid, kottigi ei jaksanud käes hoida, aga alustasin 2 korraga nädalas, hiljem 3 x ja nüüd võiks juba mingitele võistlustele vist minna :D. Usu, trenn muutub rõõmuks ja kilodele ei pea siis enam mõtlema. Teisalt on ka külmkapp kaugel, kui trennis oled :D
 
N-30 19. mai 2011, kl 08.59
Jagan 100 % sinu arvamust. muuda harjumus süüa- harjumuseks trennis käia.
 
sidrunivesi 13. september 2011, kl 15.05
N - 30 kg
21. aprill 2011, kl 12.14
"vaata kas jood piisavalt 2-3 liitri puhast vett päevas" - see on küll väga kahtlane soovitus. Olen sel teemal koguni arstiga konsulteerinud, organismil pole sellises koguses vett vaja, nii võivad hoopis tursed tekkida ja tervis paigast minna.


minu süda ei kannata sellist kogust vett hakkab puperdama.Kuuma ilmaga nati joon aga muidu ei saagi juu lunksude kaupa jh aga siis see kogus ikkagi väike.Kunagi jõin meeletult vett,,kaal oli sama nii,et,,????
 
Saima 14. september 2011, kl 16.42
Enda kogemused-kaal on vähenenud vaid toitumisharjumusi muutes.
1. Vähem süsivesikuid ja rohkem valku(liha,munad, juu st).Valk aitab rasva põletada.
2.Õhtusöögil ei tohi süsivesikuid süüa ja õhtusöök olgu päeva kõige pisem söök. Enamus teevad selle vea, et päev otsa kehvalt toituvad ja õhtul siis õgivad suure prae.
Väike nipp: *liha kõrvale ära söö kunagi kartulit, riisi, vaid juurikaid-toorsalateid. Juba 2 nädalaga on kaal langenud.
 
50 kg 20. september 2011, kl 09.31
Küsimus ei ole stressis või selle puudumises. Küsimus on ainult vales toidus ja toidu kogustes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!