Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
KUPUD
 
ss. 12. märts 2012, kl 13.16
Millistest kohtadest on võimalik osta kuppe, millega ise nahka masseerida?On neid ka Selverites või Prismades?Keegi oskab äkki ka ligikaudse hinna õelda .
Tänud ette !
 
njah-h 12. märts 2012, kl 20.43
Tead, enne uuri kosmeetikutelt, mida nad arvavad kuppude kodus kasutamisest. Mina uurisin ja keegi ei soovita, sest nendega võib olukorra palju halvemaks muuta. Kuppudega kaasas olev õpetus ei räägi sõnagi lümfidest, mis omavad aga massaazi tegemisel olulist rolli. Samuti võivad kupud lõhkuda peenikesi veresooni, mis mõnel inimesel niigi läbi naha kumavad. Mina ostsin omale kupu ja hakkasin alles siis uurima kogenud kosmeetikutelt, mis nad arvavad ja kas oleks otstarbekas kasutada kodus. Nüüd kupp seisab kapis ja teen aga tavalist kuivharjamist edasi. Kui keegi tooks näiteid, et see kuputamine ei lõhu mu veresooni ja ei tekita pikemas plaanis mingeid kõrvaltoimeid, siis julgeksin kasutada.
 
Heli 13. märts 2012, kl 12.27
Müüakse Kristiines Ülikooli apteegis - kui oled Tallinna inimene.
Või vaata kodulehte www.kupud.ee
Mina ise teen ja olen väga rahul. Kusjuures mina rääkisin sellest ennem perearstiga, kes vast on tervisesoovituse osas veits targem kui kosmeetik.
 
kupp 21. märts 2012, kl 13.45
Kullo majas o Mazzaasi kool,seal saab ka neid osta.6 eurot oli tk (need siis need nö vene kupud).Müüakse ka neid hiina omi.Vaata nende kodulehte.
 
Kertsu 22. märts 2012, kl 11.36
mina soetasin need kupud väga odavalt ida-virumaa ühest vene loodusravimite poest (maksin 3.70 2 tk, samas kui kupud.ee müüb 16€ 2tk).
Kasutamise info võtsin aga ikkagi sellelt lehelt: www.kupud.ee
Ehk siis iga õhtu määrin keha tselluliidivastase kreemiga korralikult kokku ja haaran kupud kätte ning sõidan nendega mööda keha ringi kuni kreem on imendunud.
 
Rhal 17. detsember 2022, kl 03.05
Alguses tasub väga ettevaatlikult proovida, kuna ma endale kunagi tekitasin kogemata suure lilla ringi otsaette ja see püsis vist ikka üle nädala aja, ennem kui ära kadus. Õnneks kodukontor ja polnud sellest väga probleemi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!