Figuur
KUPUD
ss. 12. märts 2012, kl 13.16 |
njah-h 12. märts 2012, kl 20.43 |
Tead, enne uuri kosmeetikutelt, mida nad arvavad kuppude kodus kasutamisest. Mina uurisin ja keegi ei soovita, sest nendega võib olukorra palju halvemaks muuta. Kuppudega kaasas olev õpetus ei räägi sõnagi lümfidest, mis omavad aga massaazi tegemisel olulist rolli. Samuti võivad kupud lõhkuda peenikesi veresooni, mis mõnel inimesel niigi läbi naha kumavad. Mina ostsin omale kupu ja hakkasin alles siis uurima kogenud kosmeetikutelt, mis nad arvavad ja kas oleks otstarbekas kasutada kodus. Nüüd kupp seisab kapis ja teen aga tavalist kuivharjamist edasi. Kui keegi tooks näiteid, et see kuputamine ei lõhu mu veresooni ja ei tekita pikemas plaanis mingeid kõrvaltoimeid, siis julgeksin kasutada.
Heli 13. märts 2012, kl 12.27 |
kupp 21. märts 2012, kl 13.45 |
Kertsu 22. märts 2012, kl 11.36 |
mina soetasin need kupud väga odavalt ida-virumaa ühest vene loodusravimite poest (maksin 3.70 2 tk, samas kui kupud.ee müüb 16€ 2tk).
Kasutamise info võtsin aga ikkagi sellelt lehelt: www.kupud.ee
Ehk siis iga õhtu määrin keha tselluliidivastase kreemiga korralikult kokku ja haaran kupud kätte ning sõidan nendega mööda keha ringi kuni kreem on imendunud.
Kasutamise info võtsin aga ikkagi sellelt lehelt: www.kupud.ee
Ehk siis iga õhtu määrin keha tselluliidivastase kreemiga korralikult kokku ja haaran kupud kätte ning sõidan nendega mööda keha ringi kuni kreem on imendunud.
Rhal 17. detsember 2022, kl 03.05 |
Lisa postitus