Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
kunstrinnad - minu kogemus
 
rinnad123 04. oktoober 2016, kl 22.37
Tere! Kui ma rinnaoperatsiooni kaalusin, ei leidnud ma foorumitest vastuseid, mida otsisin. Seega, keda see teema ei huvita, liikuge palun lahkesti järgmise juurde, keda huvitab - siin minu kogemus. Ehk on abiks.
Niisiis, olen pisut üle 30 a kena naisterahvas, lapsi pole, keskmise kehaehitusega, võrdlemisi heas vormis ja oma välimusega üsna rahulolev aga ühel hetkel sain aru, et ma häbenesin oma alasti keha.
Häbenesin oma üsna väikesed, imeliku ja ka erineva kujuga rindu. Nad ei olnud lihtsalt väikesed, mis oleks täiesti okei ja ma lepiks sellega, vaid lihtsalt imelikud. Lausa koledad.
Sellest ajast kulus mul pool aastat, et operatsioonilauale jõuda. Tegin endale kõik asjad selgeks, sh uurisin sõbrannadelt-tuttavatelt, kes asja juba ära teinud, mh ka nende lahkel loal uurisin lähedalt ja katsusin nende rindu :) Nägin oma silmaga, et on võimalik lasta endale panna rinnad, mis on ilusad, näevad väga loomulikud välja ja on katsudes mõnusad pehmed. Nagu üks normaalne rind olema peab!
Samuti uurisin, milliseid erinevaid võimalusi on pakkuda. See, mida pakuti kasvõi 5 aastat tagasi ei ole enam sama, mis nüüd jne.
Minu peamine soov oli, et mu uued rinnad peavad välja nägema võimalikult loomulikud. Sellega langesid kohe ära ümmargused implantaadid.
Kliinikus kohapeal käies sain asjatundlikku nõu ja lõpuks sai otsustatud ergonoomiliste implantaatide kasuks, need on anatoomilistest samm edasi. Suuruseks mõlemale ca 250, seega tõesti, suuri pomme ei tahtnud ja ka ei soovitatud.
Minu rindade eripära tõttu tuli opereerida ka areoole, ehk siis nn benelli plastika. Rohkem tehakse seda äravajunud rindadele, aga minu keerulise kaasuse puhul soovitati seda kohe. Implantaadid paigutati lihase alla. Seega kaks protseduuri korraga ja päris suur töö.
Operatsioon jmt on kõik tore, midagi karta ei ole vaja. Kuid ma ütlen ausalt, et pärast koju jõudmist olid esimesed neli päeva täiesti kohutavad. Ma ei tee asja hullemaks kui see oli, kirusin ennast maa põhja. Enda liigutamine tegi põrguvalu. Oleksin tahtnud selleks vaimselt rohkem valmis olla, aga ma ei teadnud oodata, et see asi on nii hull. Küllap teistsuguste tehnikatega ei olegi, aga mulle oli loomulik tulemus tähtis ning ma usaldasin tehnika valikul kliinikut.
Magada sai ainult poolistukil, valuvaigisteid läks palju.
Aga lubati, siis viiendal päeval läheb paremaks ja nii ka oli. Käisin juba jalutamas ja sain täiesti iseseisvalt kõigega hakkama, valu oli talutav. Lihtsalt väsisin väga kiiresti. Nüüd sai ka juba poolkülili magada.
Töölt olin eemal 10 päeva ja see oli täpselt paras.
Nüüd on möödas kuu ja mitte mingeid vaevusi ei ole. Õmblused paranevad ilusti, rinnad on iga päevaga kenamad. Hooldan neid täpselt antud juhiste järgi, sh kannan 24/7 korralikku sportrinnahoidjat.
Lõplik tulemus peaks näha olema 6 kuu pärast, kuid ma olen juba praegu rahul. Vaatan oma enne ja pärast pilte ja ei jõua ära imestada, et seda varem ette ei võtnud.
Rinnad on ka iga päevaga pehmemad ja võtavad aina loomulikumaga kuju.
Ning ei ja veelkord ei! Tänapäeval ei pea neid iga 3, 5 või 10 aasta tagant vahetama. Ei, see ei sega imetamist. Ei, nad ei hakka lekkima.
Jah, võibolla kui ma kunagi imetamise lõpetan on neid vaja kohendada. Aga see on võibolla.
Jah, internet on täis koledaid pilte, täiesti kohutavaid, mis iga normaalse inimese ära ehmatab. Aga leiab ka korralikke kanaleid, kus saab asjatundlikku infot.
Soovitan leida endale ka kliinik, mida usaldada ja kus on hea klapp ja sinu ootustest saadakse aru. Sama oluline on ka operatsioonijärgsetest hooldusreeglitest kinni pidada, muidu võib tulemuse ära rikkuda.
Kokkuvõttes: tänase meditsiinilise taseme juures tehakse tõesti imesid! Ärge uskuge kergekäeliselt hirmujutte!
Kui kellelgi on küsimusi, vastan hea meelega!
 
mis selle jutu mõte nagu oli? 04. oktoober 2016, kl 22.52
kui mõtte ka leiaks.
 
Mõtlen ka :) 04. oktoober 2016, kl 22.53
Kus kliinikus tegid ja palju maksid? :)
 
mees_maalt 04. oktoober 2016, kl 23.02
Kas saaks tulla ja neid veidi katsuda, siis teaks kah kas soovitada naisele või maha laita
 
Unn 04. oktoober 2016, kl 23.16
Olen seda juttu varem lugenud, nüüd on siis kordustrükk avaldatud.
 
kuna on kordualugu 05. oktoober 2016, kl 00.04
siis saigi küsitud, et mis mõte sel lool nagu oleks?
 
niren 05. oktoober 2016, kl 00.25
kui oleks kliiniku nimi ka olemas siis oleks nagu reklaami eest või nii..:))
 
rinnad123 05. oktoober 2016, kl 08.19
Käisin Christinas Clinicus ja läks maksma natuke üle 4 tuh euro.
 
Pastakast imetud jutt 05. oktoober 2016, kl 09.55
Siin keegi grafomaan kirjutab.
 
Meeli 05. oktoober 2016, kl 09.58
Kas järelmaksuga ka saab neid?
 
Linnarebane 05. oktoober 2016, kl 10.18
No mida inin jälle lahti läks. Minu meelest on esimeses lõigus väga hea sissejuhatus. Keda ei koti, liikugu rahus edasi.
Ja nende tisside kohta uuritakse mu meelest pidevalt, nii et sihtgrupp on täiesti olemas ju.
Maaks 05. oktoober 2016, kl 10.51
Pilt oleks võinud ikkagi juures olla, muidu see jutt selline kuivavõitu.
 
hhhh 05. oktoober 2016, kl 11.48
Tühipaljas reklaam, no ei jookse raha raiskama nõmeduse peale. Küll lugusid, kus kurvad tagajärjrd. Köik loomulik ON ILUS.
 
to Meeli 05. oktoober 2016, kl 13.31
Olgem ausad, kõige tähtsam siin elus on ikkagi suured tissid. Huvitav, kas järelmaksuga makseraskustesse jäädes konfiskeerib kohtutäitur ka tissid?
 
maniila 05. oktoober 2016, kl 14.29
oh ajad, oh kombed
 
artist 05. oktoober 2016, kl 20.34
Lapsi ei ole, aga teab, et imetamist ei sega...Teab ka, et lekkima ei hakka ja tüsistusi ei tule. Ainult teistega juhtub halbu asju, mina valisin ikka parima kliiniku. Mina olen see kõikse ilusam ja targem ning kirjutan pool foorumit täis teistele rumalatele ja koledatele lugemiseks, kuidas tõeline elu peab käima.
 
tobe reklaam 09. oktoober 2016, kl 10.19
Selle rahaga oleks parem lapse saanud ja rinnad ka kohe suuremad
 
Teadja 11. november 2016, kl 19.45
Mõnusad suured pallikujulised rinnad on iga mehe unelm. Pole küsimust, kumba mees eelistab, ceteris paribus, kui kõrvuti on pesulaud ja 75D prinkide rindadega naine.
 
teema autorile 03. veebruar 2017, kl 17.39
Teadja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mõnusad suured pallikujulised rinnad on iga mehe u
> nelm. Pole küsimust, kumba mees eelistab, ceteris
> paribus, kui kõrvuti on pesulaud ja 75D prinkide r
> indadega naine.

M.O.T.T.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!