Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
kui kiiresti saab vormi?
 
M45 20. märts 2017, kl 11.03
Tere. Mis arvate kui kiiresti saab keskaealine mees oma figuuri paremaks muuta? Et lihas oleks toonuses ja õllekõht kadunud. Väga käest ei ole lastud aga siiski vormist on asi kaugel. Kõhuga on kõige raskem, selleks, et kõhulihased nähtavale saada peab keha rasvaprotsent väga väike olema.
Jaanipäevani on kolm kuud aega, kui alkoholi selle aja jooksul mitte tarbida ja süüa tervislikult ning teha järjepidevalt trenni siis peaks tulemus märgatav olema.
 
Siil-udus 20. märts 2017, kl 12.53
algatajale... ära nii väga muretse, pea-asi et õllekõht lausa üle püksirihma ei vaju, siis on kõik OK!Aga ennast peabki vormi ajama , kui viitsid iga päev teha 20-30 kõhulihase harjutust ja sama palju kätekõverdusi lisaks.Ka soovitan vahetada oma "pudrukauss" vahetada 1 nr väiksema vastu.NB! ära kunagi lao oma "pudrumolli" kuhjaga täis ega võta lisa, ükskõik kui hästi söök ka ei maitseks...ja veel 1 pisike õpetus, harjuta ennast pidevalt kandma pükste peal, jäika naturaalnahast püksirihma (hoiab sind alati ülesöömise eest) lõpuks veel igal õhtul, enne magamaminekut umbes 5km jalgsimatk kindlustab hea une...
Maaks 20. märts 2017, kl 13.53
Ära parem hakka pirtsutama - ümar on kah vorm :-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!