Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Trennid Pärnus
 
n35 14. august 2005, kl 21.53
Tere Pärnakad! Seoses elukoha muutusega tahaksin Pärnus trennis hakata käima, paluksin soovituse(koht ja treener), kindlalt välistatud shaping. AEroobikas algaja,kuid need vähesed korrad, mis olen käinud-on meeldinud-eriti box-aeroobika. Eesmärk eelkõige saada energiat ja positiivsust :D, kui veidi pekki ka vähemaks saab, on eriti lahe. Et siis jään ootama vanade käijate kommentaare ja soovitusi.. Ahjaa-oluline ka saal ja pesemistingimused ehk siis mingis ubrikus ei tahaks eriti käia
 
pärnakas, kes käib mõlemas 15. august 2005, kl 13.52
Mina käin maispordis vaata kodukalt

www.hot.ee/maisport

või tsekka siis

www.terviseparadiis.ee

mõlemad okos kohad
 
ka p'rnakas 17. august 2005, kl 10.40
ma k'in ka m]lemas. maispordi plussiks on aurusaun ning seal samas olev j]usaal. paradiisis aeroobikas saun puudub ja j]ukas asub teisel pool maja. paradiisis on saalis rohkem ruumi ja bodypumpi v]imalus.

aga p'rnakas, kes k'ib m]lemas... kumb klubi sulle rohkem meeldib ja mis stiile aeroobikat ja milliseid treenereid eelistad?
 
liikuja 09. märts 2018, kl 17.44
Tere.

Mina käin Nooruse Majas Jympa trennis. Väga mõnus trenn, treener näitab ette ja naised teevad järgi. Väga tõhus intervall treening, pulss kõrgeks ja siis madalaks. Natuke jooksu, tantsu, mati peal jõuharjutusi ja ka venitus. Ei ole ülbeid beibesid:) kõik väga sõbralikud ja ka pesemisvõimalus olemas. Tasub proovida!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!