Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
shaping ???
 
Sennah 06. november 2001, kl 14.54

Tere,

kysimused shaping'u kohta:

- millises Tln-a klubis on t6esti t2helepanelik suhtumine? (olen n2inud ka kyysi viilivaid ja vaid videokassetti kerivaid "treenereid")?

- ja, mis p6hiline - kas keegi oskab jaatavalt iseenda n2itel vastata, et shaping t6esti m6jub - kas ka tegelikkuses on v6imalik sellise treenimisviisi abil j2medaid ja koledaid reisi t u n d u v a l t v2hemaks ja saledamaks saada (kui tegelikult aga ylekaaluline pole ning jalgadel lihtsalt on selline soodumus)??


t2nan,
S.
 
Kil 07. november 2001, kl 13.27
tõsi on see, et aeroobika või shaping on kõigest soojenduseks tõelisele trennile - seega jõusaalile! jõusaal ja arukas treener on ainuõige valik keha parandamiseks! ja järjepidevus... aga aeroobsed alad on tuju hoidmiseks ja hingele, mitte nii väga keha parandamiseks. seega soovitan jõusaali, mis tõesti aitab (olen kõik omal nahal ära proovinud) ning eelkõige hinna ja kvaliteedi suhtelt parimat reval sporti, kus on head treenerid (otsus ja uit näiteks), kes on ennast tõestanud. treener peab tundma kõiki lihasied ja peab teadma õiget töötlusjärjekorda, mis on VÄGA oluline, sest vale trenn võib põhjustada pigem ebameeldivust, kui meeldivust.
aga maitse asi ikkagi :) (muuseas mulle ei meeldinud jõusaal eriti varem, aga tulemuslikkus rääkis iseenese eest)
 
Sennah 07. november 2001, kl 18.16

Informatsion vastu võetud. Tänan.
 
mari 09. november 2001, kl 15.05
mina käisin ka Tartus sheipingus. mh, kahtlen natuke selle tulemuslikkuses,sest koormus pole eriti suur (kuigi algul võtab päris algaja ikka võhmale küll) Sheipingu puhul on kõige ajuvabam see, et trennipäevadel ei või praktiliselt midagi süüa. Minul õnnestus seal vist paar kilo suure punnitamisega alla võtta, kuni lõpuks käega lõin. Sul on lihtsalt teadmine, et sa teed midagi füüsilist, aga tulemus...? võibolla kui iga päev trenni teha ja tõepoolest ainult kapsast ja porgandist toituda, siis ehk saab paksukesest sale inimene. Kuna mõõtmine toimub iga kuu, siis need numbrid justkui ütlevad küll, et rasva on vähemaks jäänud, aga no jõusaalile jääb ikka alla, selles osas olen Kil'iga nõus.
 
Liis 09. november 2001, kl 16.37
olen shapinguga tegelenud juba 3 aastat ja väga rahul.
Julgen öelda, et suurel määral sõltub see treenerist.
Soovitan sulle Tallinnas spordiklubi Diaro- Diana shaping,
mis asub Mustamäel Kadaka Selveri lähedal, samuti ka Salong
Stuudio99. Parim treener on Diana Johanson, kuid sel hooajal
teda kahjuks ei leia.
Kaotasin Shapingus 3 kuuga 20kg, loomulikult eeldas see ka
tervislikku toitumist.
Pisut vale on arvata et tuleb ainult kapsast ja porgandit närida.
Enne trenni ei tohi 2 tundi süüa ja peale trenni 3tundi. 5 tundi enne ja peale trenni ei tohi valke süüa.
Mina soovitan soojalt shapingut
 
mellu 09. november 2001, kl 22.53
Käin praegu juba aasta jagu sheipingus Kalevi ujulas Aia 18 treener Julia juures. Olen väga rahul, eelmisel talvel võtsin kolme kuuga 10 kilo alla ja täpselt sealt, kust vaja. Mu ämm sai nelja kuuga lahti 16-st kilost. Kui vähegi jälgid antud süsteemi juurde kuuluvat toitumisplaani, kaovad kilod küll. Ja sheiping pole täis aeroobne ala; pigem mix aeroobikast ja jõusaalist ja päris suure koormusega. Mulle sobib väga, kuid igaühele oma...
 
tolerant 12. november 2001, kl 09.15
mina üritasin eelmisel kevadel, aga kuu aega ühed harjutused ja üks muusika muutus mulle lihtsalt igavaks ja kuigi saledaks saanud sõbranna oli eeskujuks ei suutnud see minus motivatsiooni tekitada.
 
soovitaja 12. november 2001, kl 14.28
Mina olen korra saanud end shapinguga supervormi ja ilma mingi näljutamise või punktilugemiseta. Lihtsalt trennipäeval pead vaatama, mida endale suhu pistad. Ah jaa, ühe korra seepärast, et vahepeal tuli laste sünnitamine vahele, varsti hakkan jälle peale:)
Treeneritest on väga hea Julia. Tema trennid on Pirital TOPis ja Lasnamäel Punase tn. Idakeskus-Spordis. Lisaks tavapärasele videole teeb ta väga palju veel paremini mõjuvaid harjutusi ja iga lihase harjutusteseeri lõppedes ka korraliku venituse. Lisaks veel korralik venitus trenni lõpus. Kokku läheb tavapärase 1 tunni asemel 1,5 tundi. Igatahes SUPER.
 
TV 12. november 2001, kl 20.55
Shaping on tõhus, kuigi ma jõusaalis küll käinud pole ja võrrelda ei oska.
Saab lihased ja rasva vähemaks, toitumine on kõige alus ja kiidan ka Diana-shapingut. Kuna mul on võrdlusvõimalus. Aga ma arvan siiski, et kõik sõltub sellest, milline oled enne alustamist - kas juba pisut treenitud või üldse mitte. sedavõrd suurem on ka muutus.
 
raili 20. november 2001, kl 16.35
Olen nõus, parim treener on Diana Johanson, kuid hetkel on ta ise lapseootel :)
 
Liis 21. november 2001, kl 12.33
Kuid Diana on tagasi taas sügisel, nii et tuleb varuda kannatust.
Tasub igal juhul oodata!
 
kersti 21. november 2001, kl 14.06
Tahaks ka väga minna ja vahepeal ka käisin - aga Diana shapingus oli kohutav mass ja lihtsalt ei mahtunud end liigutama. Kas olukord on paremaks läinud või teab keegi veel mingit head kohta - mustamäe kandis.
Ette tänades igasuguse info eest.
 
kristin 21. november 2001, kl 16.45
Nii trenn kui tulemus sõltub paljuski sinust endast. Kui lisada aktiivne ja asjalik treener, on võimalik end suhteliselt lihtsalt vormi saada. Soovitan spordiklubi Planet Sport ja treener Marikat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!