Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
vesiaeroobika
 
K 21. jaanuar 2002, kl 12.13
Kas keegi on käinud vesiaeroobikas? Mida arvate?
 
tolerant 21. jaanuar 2002, kl 12.26
käin praegu ja olen väga rahul. kaal ei lange aga keskkoht kõhneneb. ja trenn on lõbus, ei vahita tuima näoga treenerit vaid kõike tehakse mõnu ja innuga. koht kus käin on kristiine spordikeskus ja treenriks Inna Adam.
 
Katsetaja 21. jaanuar 2002, kl 12.29
to: tolerant
Mis päeviti ning mis kellaaegadel seal Kristiine Spordikeskuses trennid toimuvad? Kas rahvast on väga palju või on ka vabu kohti? Kui palju üks kuu maksab?
Ette tänades!
 
K 21. jaanuar 2002, kl 13.31
ma ise lugesin netist, et aia 20 tehakse vesiaeroobikat, 400 eeki oli kuu vist (1 kuu 2x nädalas) peale kella 5t õhtul. isic caardiga oli vist veidi üle 300. pole veel uurida jõudnud, et kuidas seal vabade kohtadega on..
hea oleks teada ka mis hinnad kristiine spordikeskuses on :)
 
tolerant 21. jaanuar 2002, kl 14.26
trennid toimuvad iga päev, täpseid aegu peaksid nende administraatorilt küsima(tel 56 3067). õhtused rühmad on küll üsna täis, aga ehk annab ennast veel kuidagi sokutada. üks kord maksab 40 krooni, 10X kaart, mis kehtib 2 kuud, maksab 350 krooni. nii et igati soodne ja mõnus. miinuseks on väike garderoob ja ainult 3 dušši. aga rühmad pole liiga suured, nii et pole hullu midagi. saun on ka ja ruumid on puhtad ja üsna värskelt remonditud.
 
Katsetaja 21. jaanuar 2002, kl 14.28
Aga kus see Kristiine Spordikeskus asub muidu? Kas kuskil Kristiine Keskuse lähedal?
 
Laura 21. jaanuar 2002, kl 15.32
MIna käin Reval Spordis ja väga, väga meeldib! Treener on lausa vapustav! Kuid vabade kohtadega on küll nii, et neid eriti pole. Vähemalt basseinis olija pilgu läbi - rohkem lihtsalt ei mahuks. Muidugi, mõnel kellaajal ehk veel on, aga mugavamatel aegadel mitte. Soovitan minna uue kuu alguses kas 3. või 4. kuupäeval. Kui siis eelmisest kuust keegi välja langes (otsustas mitte rohkem minna), on sul võimalus nö tema asemele minna. Kui juba kord trennis käid, on lihtsam - sul on uue kuukaardi ostmisel uuete tulijate ees eelisõigus.
 
tolerant 22. jaanuar 2002, kl 09.26
Kristiine spordikeskus asub Forelli 12, endine flora sport
 
Jana 22. jaanuar 2002, kl 14.22
Olen Lauraga ühel nõul ja lausa ootan trennipäevi!
 
liise 22. jaanuar 2002, kl 15.49
mida see vesiaeroobika figuuriga teeb? eelkõige huvitaks mind, et kas kõhule ja jalgadele, eriti reitele ka mõjub? tahaks nii väga midagi oma reie- ja kõhulihastega teha... :(
ja kas läätsekandjad võivad kah käia? st et ega mingit hullu pritsimist ja vee all seiklemist ei ole?
 
jannu 22. jaanuar 2002, kl 16.17
Pritsimist võib olenevalt treenerist ja ümberkaudsetest võimlejatest ette tulla küll, aga allveeaeroobikat mina küll teinud pole.
 
Cathy 22. jaanuar 2002, kl 16.41
Käin samuti RevalSprodis ning võin öelda ka ainult kiidusõnu trenni ja treeneri kohta, nuriseda võib muidugi RevalSpordi sellise üldise kvaliteedi üle - a'la dushiruumide ülerahvastatus ning normaalse temperatuuriga vee puudumine.
Aga vesiaeroobika on väga mõnus- olen kindel et oluliselt tõhusam kui tavaline aeroobika, nii figuuri kui ka üldise toonuse tõstmise suhtes (karastab väga hästi- arvestades meie siinset kliimat- mul pole juba teist hooaega nohu ega köha).
Mõnus värskendav tunne on ja ei pea higistama kuskil ilma õhuta saalis...
 
tolerant 23. jaanuar 2002, kl 13.23
vesiaeroobika mõjub figuurile hästi, seda võin oma kogemsutest ütelda. kaal ei alane, aga keskkoht jääb vaikselt peenemaks, käed lähevad ilusamasse vormi ja jalad ka muidugi. aga head tuju, mis sealt saab, ei kaalu miski üle.
 
Reha Rohus 23. jaanuar 2002, kl 14.53
Õismäe ja Haabersti rahvale soovitan Järveotsa Keskkooli ujula vesiaeroobikat. Väga mõnus noor treener on ja dushiruumis on soome saun ning aurusaun. Tunnid on 2x nädalas: teisip. ja pühap. ja kuna ise elan Õismäel, siis väga meeldib, et pühapäeval ei pea kesklinna ronima.
 
K 24. jaanuar 2002, kl 15.40
Kuulge, on seal erilist vahet kah, kas kanda bikiine või trikood? mõtlen just mugavuse mõttes..
 
thunder 24. jaanuar 2002, kl 16.58
käin samuti ja saan seal just selle energia, mis puudu on.
on tõesti lõbus (v.a. see, et vahest on palju rahvast)
kui päevas palju arvuti taga yhes asendis istuda, on nii hea end õhtul seal venitada ja sirutada, saab lihased pingest vabaks.

K:
mugavuse mottes on trikoo ikka parem. aga ega sind seal keegi ei vaata, mis sul seljas on.
muretse vaid igaks juhuks korralikud plätud jala otsa, et dussiruumis ringi patseerida.
 
Laura 24. jaanuar 2002, kl 17.10
Drikoo on mugavam - sest liigutusi on erinevaid ja drikoo seisab üldjuhul ikka paremini seljas. ja ikka selline drikoo, millel õlepaelad vms. Muidu tahab seljast ära tulla :)
Samas, minu trennis käib mõni ka bikiinidega.
 
inga 24. jaanuar 2002, kl 18.26
käisn ka paarkorda seal kristiine, see oli nii naljaks, esimese trenni ma irvitasin koguaeg, lihtsalt treener oli nii lahe seal äärepeal ja need harjutused mida tegama pidi old kiftid. kõiest hingest tahaks kiresti hoosta või keerutada aga ei saa, see teeb nalja.
aga jah riiteustuum on seal tõesti tinivini pisike
 
tibu 25. jaanuar 2002, kl 10.04
Läätsedega võib vabalt käia, osad käivad ka prillidega, aga see on vist ikka märksa ebamugavam. Igastahes mina ei ole oma läätsi seal 2 aasta jooskul küll ära kaotanud.
Figuuriga ta teeb seda, et lihast ikka kasvatab, aga mitte nüüd eriliselt. Võhma juurde annab. Alla sellega küll ei võta - mina, vastupidiselt, hakkasin kohe juurde võtma. Ikkagi sõin natuke rohkem. Olin väga energiline ning korralik kohalkäija - eks 2 aastaga sai kuju natuke kenamaks küll, kuid mingit märkimisväärset mõju ta figuurile ei avalda. Enesetundele küll ja haige pole tõesti olnud. Samas - mingi aeg hakkas õudselt punne tulema nii näkku kui seljale, küüned muutusid pudedaks. Ja nüüd,kui peale 2 aastat enam ei käi on need probleemid hakanud taanduma,niiet kahtlustan praegu selles jamas küll basseini, tõsiselt.
 
krissu 26. jaanuar 2002, kl 17.19
Sa oled ühe numbri unustanud. Kristiine klubi number on 6563067
 
nodsu 26. jaanuar 2002, kl 23.26
Mul hoopis selline mure: kui vee sügavus on 140 cm ja minu pikkus 152 cm, siis olen lihtsalt liiga pisike - intensiivsem liigutamine basseinis lööb mul laine üle pea? :(
 
ujuja 30. jaanuar 2002, kl 18.03
kristiines on tõesti väike riietusruum ja ega basseingi suur pole. Kui väljas on külm ilm ja oled sunnitud 5minutiga märjalt riietesse hüppama,et järgmisele oma kappi vabastada,siis on ikka nadi küll.Treener on väga asjalik.
 
ujuja 30. jaanuar 2002, kl 18.03
kristiines on tõesti väike riietusruum ja ega basseingi suur pole. Kui väljas on külm ilm ja oled sunnitud 5minutiga märjalt riietesse hüppama,et järgmisele oma kappi vabastada,siis on ikka nadi küll.Treener on väga asjalik.
 
Cara 31. jaanuar 2002, kl 11.15
Aasta tagasi oli vesiaeroobika ka Endla 4 asuvas ujulas...ka seal on riietusruum natsa pisike aga muidu igati ok koht kus käia hea koha peal ning trenne oli ka mitu korda nädalas

Kahjuks ei tea kas seal ka see aasta midagi sellist toimub
 
Maisi 12. veebruar 2002, kl 17.23
Mina käisin veel eelmise aasta lõpus Endla 4.s. Funktsib täiesti. Treener on venelanna. Saal oli suht tühi. Pesemisvõimalused kitsad. Lähen märtsis jälle. Vapustavalt hea tuju saab sealt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!