Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
kõhutants
 
merle 13. märts 2002, kl 15.53
Mina sooviksin teada saada, kuidas mõjub kõhutants figuurile. Kas sealt saab nii suure koormuse, et üleliigsed kalorid keskkohast kaoksid? Mis riideid peaks trennis kandma?
 
mari 14. märts 2002, kl 11.35
treeneritel seal trennis on kõhulihased kyll väga head, aga kõhukesed on enamusel ees :) seega ta arendab naiselikkust ja lihaseid mitte ei vooli vaid paneb need ehk paremini liikuma. minuarust see trenn teeb keha ehk selliseks voolujoonelisemaks, muud midagi. aga proovida tasub kindlasti :) hea tunne tuleb igal juhul sisse..
aga kui ikka nähtavaid kõhulihaseid soovid, siis on ikka dieet ja jõusaal abix.
 
uurija 15. märts 2002, kl 09.07
Huvitav, samas ju tuleb neid kõhulihaseid kogu aeg pinges hoida. Võiks ju ka siis kõhu eest ära saada. Dieet ja jõusaal pole kahjuks minu rida. Ei teagi kohe, mis see võiks olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!