Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
STEPPERIL treenimine
 
K 25. märts 2002, kl 09.52
Kas keegi oskab nõua anda kui tõhus on see stepperil treenimine spordiklubis. Kas see mõjub ainult jalgadele? Kas see ka pepule kasulik on. Mul on üle just puusast ja pepust. Kuidas seda võiks treenida.
 
Ave 25. märts 2002, kl 10.11
Kindlasti on stepperist kasu nii jalgadele kui tagumikule. Avastasin enda jaoks viisi, kuidas see kindlasti just puusadele mõjub - liiguta steppides puusi kaasa (st vasaku jalaga astud ja samas tõstad paremat puusa vms) ja minu meelest aitab suurepäraselt.
Muide, puusade jaoks on veel selline hea harjutus - seisad, käed puusas, jalad koos ja tõsta üht jalga aeglaselt ja täpselt sirgelt taha.
Jõudu!
 
Lill 27. märts 2002, kl 12.30
Kui selles spordiklubis peaks olemas olema ka jõusaal, siis saad blokil panna omale jala külge raskuse ja tõsta jalga 1) sirgelt taha 2) täpselt külje peale 3) mitte väga sirgelt, aga pikalt taha koos raskusega ning see mõjub veel eriti hästi. Aga spinning ja stepper on kaa kindlasti pepule head:)
 
Kris 28. märts 2002, kl 00.59
Pepule on stepper kindlalt kasulik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!