Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
joogariided
 
jing 16. september 2008, kl 23.14
Kus võiks olla parim valik joogatrenniks sobivaid riideid? Tavalistest spordipoodidest ei õnnestu mul kohe üldse midagi head leida, isegi pikkade varrukatega pluuse pole ilusaid.
 
Mari 17. september 2008, kl 10.49
Joogariietega on küll nii, et selleks sobilikke riideid väga suur valik! Ja selles tunnis on oluline, et riietus oleks eelkõige mugav, parajalt õhku läbilaskev ning teglejale soojust pakkuv. Kuna tegevus toimub hämaras- siis on tagashoidlikel inimestel üldes eelis. Puuvilane, parajalt lahe ja lõpplõõgastuseks mingi sobiv soe ese ( kasvõi pleed ).
 
imelik 17. september 2008, kl 17.22
Kus see öeldud on, et joogatund peaks toimuma hämaras? Mul on küll alati üsnagi valgustatud saalid olnud.
 
yks 18. september 2008, kl 11.58
soovitatakse heledaid riideid- parem aura ja energia ;)
 
jing 18. september 2008, kl 23.41
Ja siis ikkagi, kus see suur valik müügil on? Kui ma lähen spordipoodi ja küsin joogariideid, siis kehitatakse vaid õlgu.

Ja heledad riided... noh ei tea, minu lemmik joogatreener on kogu aeg üleni mustas, ei usu, et tal kuidagi halb aura oleks...
 
hmm 19. september 2008, kl 06.47
mulle küll ei meeldiks kui joogaõpetaja on mustas. Ikka valges :) Müürivahes Parim pood, seal peaks ka olema joogariideid. Koduleht ka olemas neil. Vaatab, kas tuleb õige
http://www.parimpood.ee
 
Tiina R. 05. juuli 2018, kl 20.17
Eestimaiseid joogariideid pakub GreenEst OÜ.
Rohkem infot: https://organicclothes.ee
GreenEsti vabaaja- ja joogariided on valmistatud orgaanilistest kangastest (nagu orgaaniline puuvill, bambusviskoos, tencel), mistõttu on väga hästi hingavad ja nahasõbralikud. Tooted on mugavad, praktilised ja ainulaadsed ning hinnadki on taskukohased.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!