Olin suitsetanud umbes-täpselt 24 aastat! Üks tuttav rääkis, et tema sai priiks manustades sellist preparaati nagu "TABEX" ! Otsustasin proovida... (usku, kui sellist erilist polnud, kuid kuna elav näide väitis, et reaalne - mis siis ikka!)
Täna üheksas suitsuvaba päev, loodan, et nii jääbki!
Preparaadiga ainult see probleem, et seda meil, st. Eestis ei müüda! Seda saab Lätist või Venemaalt, kus see pidi olema apteegist vabamüügi ravim! (ei oska täpselt öelda, mulle lätist toodi)
Olin seda ca nädal kasutanud, kui lugesin asja kohta netist ning avastasin, et asi toimib (toimis) nagu manuaalis kirjas! (läti keelsest õpetusest oskasin ainult välja lugeda päeva jooksul tarbimist vajavad kogused).
Olen eelnevalt proovinud plaastreid, kuid nende mõju on olnud ainult väga lühiajaline! (suitsetatav kogus vähenes mingil määral...)
Kuulsin ka kuskilt nõelravi ja laseri teemasid, kuid nendeni ei jõudnud ja hetkel olen rahul TABEX-iga!
P.S. eelnevatest foorumitest sain teada ka meil pakutavate vastavate preparaatide hinna, mis võrreldes TABEX-i hinnaga on mitmekordsed! Kuna ma ise kahjuks ei ostnud seda, ei tea ma ka selle täpset hinda, kuid karbil olev hind 7,80 LAT peaks olema õige! Plaastreid olen ostnud, kuid ka nende hind on oluliselt kõrgem, (toime ka nagu nadi võitu!)