Olen 17 aastat suitsumees olnd.Normaaltingimustes läks üle paki päevas,kuni poolteist,õlle kõrvale aga 2 ja enamgi.Mõeldes tervisele olen maha jätmisest mõelnud ja ka korduvalt proovinud(plaastritega)-tulutult.E-sigaretti suhtusin skeptiliselt kuni ükskord trehvas proovida-ja mul vedas:proovitav eksemplar oli tasemel ja väga kange.Uskumatu,aga võttis kurgust kinni nagu havanna sigar.Sain kohe aru et see on just see mis võib minu puhul toimida.Läksin poodi ja ostsin.Rahaga ei koonerdand,võtsin tasemel eksemplari ja võimsaima akuga.Maitse,tossu ja nikotiini kogusega jäin rahule.Algul oli mitte just harjumatu,aga natuke imelik-suur mees ja mingi toruke suus.Olen ka seljataga kommentaare kuulnud et näe e-sigarit paneb,tahab kokku hoida,ei jaksa vist tavasuitse enam osta,nii kalliks läind ju.Ei midagi sellist:e-sigaretiga just palju kokku ei hoia.Reaalse ülemineku jaoks on vaja igast seadme komponendist omada vähemalt 1 varueksemplar hädaolukorraks ja odavust taga ei tasu ajada,muidu enam kui kindel,pöördud tagasi tavasuitsudele.Komplektis olev aku(750 mAh)reklaami kohaselt pidi kestma 1,5 päeva,eraldi müüdav(1100 mAh)2 päeva ja üks vedeliku täitmine=45-50 tavasigaretti.Päris nii see ikka ei ole.Minu kui kõva suitsumehe puhul on näitajad järgmised:kõige võimsam 1100ne aku kestab hommiku 6st õhtu kella 9-10ni,siis lõpeb otsa.Kohe peab olema võtta uus laetud aku.Vedelikku panen juurde 4-5 korda päevas,mis pidi võrduma 250ne tavasigaretiga.Üldiselt suurt tüli see kõik ei tekita,piibu suitsetajad näevad rohkem vaeva.Vedelikke on võimalik tellida netist odavamalt igalt poolt,aga proovimata eriti ei soovita,sest on olemas sellist paska mida ei kannata tõmmata juba maitse poolest,rääkimata mingist kangusest.Ka odavapoolsed põletid põlevad läbi või ummistuvad ära suht ruttu või lekivad igalt poolt või tuleb tossu nii vähe et ei ole õiget suitsetamis effekti.Kõik on juba ära proovitud ja odavamaks suitsetamist no kuidagi ei saa.Aga rahul olen ikkagi:lõhnad tagasi,energiat rohkem,hingeldamist 5.korrusele jooksmisest enam pole,väsimust vähem.Peale korralikku lõunat vanasti tegin 2 suitsu jutti;see on koht kus e-suits tundub nats lahja aga hommikul jällegi liiga kange.Üldiselt kujutan ette kui paljud on proovind mingit jura mille maitse kõlbab vaid koerale-neile esmamulje loomulikult ei meeldind ja nad ei proovigi rohkem.Kujutan ette kui paljud on ostnud kõige odavamat versiooni mingi 250mAh akuga mis on paari tunniga otsas-poodi õiget suitsu ostma kohe ja e-sigar sahtli põhja ja sinna ta jääbki.Hääküll,ei viitsi enam,aeg suitsu teha ja kindlasti e-suitsu näol minu puhul.