Minul ka plaastrid, nätsud ja nõelad proovitud. Ei midagi. Sattusin e-sigareti müügikohas olema, kui minust veel vanemale prouale seletati ja näidati,kuidas asi toimib. See proua ei ostnud, aga mina ostsin. Just mõeldes, et see on viimane, mida proovida. Tegin oma pooliku paki lõpuni ja siis ... Ütleks, et esimene päev oli pisut selline, et nagu tahaks ikka päris suitsu (aga mitte nii hullult, kui nõelte ja plaastritega). Praeguseks olen 37 päeva e-sigaretti teinud. Vedelikku olen ostnud 5x20ml (5x14,25). Olin usin ja tubli suitsetaja (pakk päevas, vahel ka rohkem). Olen käinud öösel ja hommikul vara (n.kella 6 ajal) bensukast suitsu ostmas. No pisut odavam see esigareti lõbu on. Aga põhiline jah- sa ei haise, su riided ei haise, su kodu ei haise. Ja muud asjad, mis suitsetamisega kaasas käivad, näit. hommikune turastamine jne., neid ei ole enam!
Nagu tavasuitsu ajal, on ka praegu hommikused popsimised kõige mõnusamad. Aga siiski olen suure sammu edasi saanud - poes ei liigu närv ka tavasuitsu poole vaadates. Kahtlustan, et asi on ikka selles tegevuses -istud, popsutad, mõlgutad mõtteid. Kes on mõlgutanud mõtteid mahajätmisest, aga pole suutnud - neile on kindlasti abiks. Mina praegu ei mõtle mahajätmisest, aga edaspidi -kes teab. Aga tavalist suitsu - ma ei näe küll mõtet, miks ma peaks hakkama seda uuesti tõmbama. Kui nüüd tähte närida - mis mõte on üldse millegi tõmbamises ... aga see selleks. Edu kõigile kahtlejatele - tasub proovida küll!