Järgmine kord on veel raskem- järelikult peab esimese korraga õnnestuma või kusagilt jonnakust juurde hankima. Tänud, hea mõte.
Ma ei ole ühtegi kõrvalist abi kasutanud ja nüüd on vist juba hilja plaasterdama hakata?
Vana 45, suitsetanud 21 aastat ilma vaheta. Üritan süüa tervislikult, aga tänaseks päevaks ei saa ma enam aru, mis asi on tervislik söök. Kui kusagilt loed, et söö hommikul putru, siis teine leht kirjutab, et ära sa jumala eest putru söö, söö kohupiima ja muna jne. Liigun igal tööpäeval 10 km, 2-3 päeval nädalas lisaks veel 10-15 km, see surub maha "teiste hammustamise" soovi. Joon 5-6 tassi rohelist teed või kohvi või neid läbisegi ja lisaks 1-1,5 liitrit vett. Nüüd on hakanud tekkima kuivamise tunne, liigselt tee ja kohvi parkaineid?
Muidugi ei tunne hästi kui kaalu on juures. Ja äärmiselt nõme on ringi käia nagu rase part kõht punnitamas. Organism töötab teistmoodi, ainevahetus on aeglasem.
Mõtlemine- õige, see ei puutu ülepea minusse. Tänud hea mõtte eest.
werks, just see ongi lohutuseks :) Enamus muudkui kirjutab, et kuu ajaga kõik korras...ma tunnen ennast friigina ja mõtlen, et mille paganama pärast mina nii pikalt põen. Meeleolu kõigub kohati päris tugevalt, pool energiat kulubki oma lõugade kinni hoidmisele. Tänud sullegi!