Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
loobusin eile
 
tossavnaine 28. november 2010, kl 19.13
Huvitav, kas seekord õnnestub? Eile kell 13.30 tegin oma viimase sigareti . Lihtsalt poodi minnes uut pakki ei ostnud ja nüüd olengi ilma. Raske on. Olen 10 aastat suitsetaud vähemalt pakk päevas.Tean, et saaksin kõikide raskustega hakkama, kuid kui nüüd kaal tõusma hakkab, siis haaran kindlasti suitsupaki järele.
 
mmmm 28. november 2010, kl 21.35
Samas seisus...tegin eile viimase suitsu ja täna ilma olnud. Enamuse ajast täna olen maganud...mis on kummaline, ma ei ole suure unega tavaliselt.
Mina olen 17 a suitsetanud, viimasel ajal sain pakiga 2-3 päeva läbi , kuid on olnud ka aegu ksu olen tõmmanud paki päevas.
Korra v kaks olen püüdnud ka loobuda, max olen nädala vastupidanud....eks näis kuis seekord läheb
 
Tanel 29. november 2010, kl 17.11
Ma arvan, et su kaal muutub tahes tahtmata mingi hetk, kui sa just muidugi selle suhtes midagi ette ei võta pikemas plaanis. Kui sa tead, et sa paki järele haarad esimese kaalumuutuse pärast, siis ju pole sellest üritusest suurt midagi välja tulemas. Sa oled juba mõttes selle sammu ära teinud, et hakkad uuesti suitsetama. Mine otse mahajätmise peale ja ära tekita enda ette rohkem neid barjääre, et esimese takistuse peale annad järgi. Kui sul on tõsi taga siis tee kindel otsus ja mine selle peale välja, hoiad kindlamini kinni sellest ja kui ei suudagi suitsetamata jätta, siis proovi uuesti ja püüa leida see põhjus, miks sa uuesti suitsetama hakkasid. Kui tead, et kõikide raskustega hakkama saad, siis pane end proovile. See on suht pikk ja käänuline tee täieliku mittesuitsetamiseni ja mahajätmine iseenesest polegi niivõrd raske kui selle hoidmine. Kerge on iga paha tuju ja ükskõik mis negatiivset muutust mittesuitsetamise kaela ajada ja alguses võib elu ilma suitsuta isegi täiesti mõttetu ja tühi tunduda. Mittesuitsetamine on uus elu ja see nõuab harjumist ja paljude harjumuste ja rutiinide ümberkujundamist. Jõudu otsuse tegemisel. Ära anna alla, kui sellest midagi välja ei tule, paljud inimesed on mitu korda libisenud, aga asi polegi libisemises, vaid uuesti ülestõusmises ja jätkata suutmises.
 
Tonn 29. november 2010, kl 20.24
Taneli Nii õiget ja pikka ja moraalitsevat , samas ikka NII õiget juttu lugedes, tuli õudne suitsuisu.
 
heh 29. november 2010, kl 21.17
mulle ajas ka Tanel suitsuisu peale. Tanel, sa ei räägi midagi, mida absoluutselt iga suitsetaja juba ise ei tea. Inimesed on lihtsalt erinevad.
 
Tanel 29. november 2010, kl 21.54
Noo, ma ise ka suitsetaja olnud pikka aega, nüüd saab aasta täis ilma suitsuta varsti. Ma mõtlesin, et tõe meeldetuletamine mööda külge alla ei jookseks ja hea, et mu jutul mingigi mõju oli :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!